Austiņas - Earphones 1MORE Omthing AirFree Buds (white) EO009-White - ātri pasūtīt no ražotāja

AirFree Buds ir bezvadu austiņas, kas izstrādātas, lai apmierinātu dažādas lietotāju vajadzības. Tām ir 8 milimetru draiveri, kas nodrošina fantastisku skaņas kvalitāti, bet iebūvētie mikrofoni ļauj veikt zvanus. Pateicoties speciālai lietotnei, varat pielāgot to darbību atbilstoši savām vajadzībām. To darbības laiks sasniedz 44 stundas, izmantojot uzlādes futrālīti. Tās ir IPX4 ūdensizturīgas, un to ergonomiskais dizains garantē sapņainu komfortu.

Earphones 1MORE Omthing AirFree Buds (white) EO009-White

Rated 4.3/5 based on 1 customer reviews

1646 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

52229
EO009-White
6933037202595
1MORE

Jauns

02.05 - 14.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
03.05 - 16.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
03.05 - 16.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
02.05 - 14.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Iegūstiet lielāku baudu no mūzikas klausīšanās

Austiņas ir aprīkotas ar dinamiskiem 8 mm draiveriem, kas ļauj atskaņot mūziku lieliskā kvalitātē. Tā jūs varat baudīt dziļus basus, skaidrus vidējos un augstos toņus, kā arī daudz detaļu. Turklāt uzlabotais AAC kodeks nodrošina vēl labāku skaņas kvalitāti.

Uzticams bezvadu savienojums

Aizmirstiet par savienojuma problēmām! AirFree Buds izmanto jaunāko Bluetooth 5.3 savienojumu, kas nodrošina ātru un stabilu signāla pārraidi ar mazāku enerģijas patēriņu. To savienošana ir ļoti vienkārša - vienkārši vienreiz savienojiet tās ar ierīci, un pēc tam tās automātiski izveidos savienojumu, kad vien atvērsiet korpusu. Turklāt katra austiņa savienojas ar ierīci neatkarīgi, ļaujot ērti lietot abas vienlaicīgi vai tikai vienu, kreiso vai labo.

Zema latence

1MORE nav aizmirsis arī par spēlētājiem! Austiņām ir īpašs spēļu režīms, kas samazina latentumu līdz 100 ms līmenim, nodrošinot perfektu skaņas efektu sinhronizāciju ar attēlu. Tagad neviens pretinieks nepalaistu garām jūsu uzmanību, un jūs gūsiet kārtējo uzvaru!

Domājot par komfortu

Nodrošiniet maksimālu komforta līmeni, klausoties savas iecienītākās dziesmas. Vieglais un ergonomiskais austiņu dizains liks jums aizmirst, ka tās ir ausīs. Jums arī nav jāuztraucas par diskomfortu stundām ilgas lietošanas laikā. Tās lieliski pieguļ ausīm un neizkritīs pat tad, ja veicat intensīvu fizisku slodzi. Tās izceļas ar IPX4 ūdensizturību, tāpēc tās nebiedē lietus pilieni vai sviedri. Jūs atradīsiet arī 3 pārus maināmo gumīšu, lai jūs varētu vēl labāk pielāgot austiņas savām vajadzībām.

Ilgs darbības laiks

Spēlējiet savas iecienītākās melodijas tik ilgi, cik vēlaties, neuztraucoties par to, ka austiņām pēkšņi beigsies jauda. AirFree Buds ar vienu uzlādi var darboties līdz pat 7 stundām, un, izmantojot uzlādes futrālīti (iekļauts komplektā), jūs šo laiku pagarināsiet vēl par 37 stundām! Tas ir pietiekami daudz laika, lai noskatītos 13 filmas, noklausītos aptuveni 528 dziesmas vai noskatītos vairāk nekā 2500 īsus video vietnē TikTok.

Runājiet pa tālruni, kur vien vēlaties

Varat brīvi sarunāties neatkarīgi no atrašanās vietas. Telefona klausulēs ir iebūvēti mikrofoni, kas uzticami ieraksta jūsu balsi. Tajos tiek izmantots arī uzlabots DNN algoritms, kas efektīvi samazina fona troksni. Tagad bez problēmām varat sarunāties pārpildītā iepirkšanās centrā vai autobusā - jūsu sarunu biedrs noteikti dzirdēs, ko vēlaties viņam pateikt.

Skārienvadība

Tagad visas svarīgākās austiņu funkcijas jums ir rokas stiepiena attālumā. AirFree Buds austiņās ir iebūvēti intuitīvi skārienpaneļi, kas atvieglo austiņu lietošanu. Izmantojot tos, varat apturēt un atsākt atskaņošanu, pārvaldīt zvanus vai aktivizēt balss palīgu - tikai ar dažiem pieskārieniem! Turklāt īpašā omthing lietotne ļauj pielāgot skārienpaneļu funkcijas. Lietotne piedāvā arī 6 ekvalaitera iestatījumus.

Iekļauts

  • austiņas
  • uzlādes futrālis
  • nomaināmas gumijas lentes x3
Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse