Austiņas - Ausu austiņas uz kakla 1MORE Omthing airfree lace (dzeltenas) EO008-Yellow - ātri pasūtīt no ražotāja

Nodrošiniet komfortu, klausoties mūziku. 1MORE Airfree Lace austiņas ir aprīkotas ar 10 milimetru draiveriem, kas nodrošina vēl labāku mūzikas baudījumu. Pateicoties Bluetooth 5.0 savienojamībai, tās var viegli savienot ar izvēlēto ierīci, un jaudīgais akumulators nodrošina līdz pat 12 stundām ilgu lietošanas laiku. Iebūvētā tālvadības pults atvieglos austiņu vadību. Rūpīgi pārdomātais dizains garantē nepārspējamu komfortu.

Neckband Earphones 1MORE Omthing airfree lace (yellow) EO008-Yellow

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews

1944 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

52231
EO008-Yellow
6933037202113
1MORE

Jauns

02.05 - 14.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
03.05 - 16.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
03.05 - 16.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
02.05 - 14.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Augstas kvalitātes skaņa

Atklājiet labāku skaņas kvalitāti ar 1MORE. Austiņas ir aprīkotas ar dinamiskiem 10 mm draiveriem, kas nodrošina izcilu skaņas kvalitāti. Tas ļauj iegremdēties kristāldzidru, skaidru skaņu un dziļu, bagātīgu basu pasaulē. Tagad jums pat nav jāiziet no savas istabas, lai justos kā savas mīļākās grupas koncertā!

Ilgs darbības laiks

Aizmirstiet par ierobežojumiem un klausieties mūziku tik ilgi, cik vēlaties! Pateicoties iebūvētajam 160 mAh akumulatoram, austiņas var darboties nepārtraukti līdz pat 12 stundām. Tas nozīmē, ka jums nav jāuztraucas par to, ka austiņas negaidīti izlādēsies, piemēram, garā braucienā vilcienā.

Vēl vieglāk lietojams

Jums vairs nav katru reizi jāsniedzas pēc tālruņa, lai atbildētu uz zvanu vai mainītu dziesmu! Kabelim integrētā tālvadības pults atvieglos austiņu lietošanu. Izmantojot to, varat brīvi pārvaldīt zvanus, mainīt dziesmas, regulēt skaļumu vai aktivizēt balss palīgu - vienkārši nospiežot attiecīgo pogu. Tagad jums visas svarīgākās funkcijas ir rokas stiepiena attālumā!

Bluetooth tehnoloģija

Bažījaties par traucējumiem vai kavēšanos? Ar Airfree Lace jums par neko nav jāuztraucas! Austiņās tiek izmantots Bluetooth 5.0, kas garantē stabilu un ātru savienojumu ar izvēlēto ierīci līdz pat 10 metru attālumā. Austiņu savienošana ir ļoti vienkārša un jums neradīs nekādas problēmas.

Domājot par ērtībām

1MORE ir izstrādājis austiņas, lai nodrošinātu maksimālu komfortu. AirFree Lance modeļa austiņas lieliski pieguļ jūsu ausīm un neizkritīs no tām. Jūs varat tās ērti lietot pat vairākas stundas, neuztraucoties par diskomfortu. Siksniņai izmantots mīksts un drošs silikons, kas nekairina ādu. Tās izceļas arī ar IPX4 ūdensizturību, tāpēc tās nebiedē lietus vai sviedru pilieni. Ievērības cienīgs ir arī modernais, stilīgais dizains, kas padara austiņas par interesantu ikdienas stila papildinājumu.

Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse