Austiņas - Bezvadu austiņas Baseus Baseus Air Nora 2 (zilas) NGTW320203 - ātri pasūtīt no ražotāja

Baseus Air Nora 2 austiņas nodrošina telpisko skaņu, kas nodrošina labāku iegremdēšanos un samazina apkārtējo troksni līdz -42 dB. Pateicoties vieglajam un ergonomiskajam dizainam, tās ir ērtas lietošanā, un speciāla lietotne ļauj piekļūt noderīgām funkcijām. Turklāt izturīgās baterijas nodrošina 30 h ilgu lietošanas laiku. Turklāt uzlādes korpusā ir iekļauts neliels spogulis.

Bezvadu austiņas Baseus Baseus Air Nora 2 (zilas) NGTW320203

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews
52295
NGTW320203
6932172625740
Baseus

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Izcila skaņas un trokšņa slāpēšana

Iegremdējiet sevi mūzikas pasaulē ar Baseus Air Nora 2. Pateicoties BISA tehnoloģijai, austiņas nodrošina telpisko skaņu, ļaujot jums justies kā koncertā. Turklāt tās ir aprīkotas ar 10 mm draiveriem, kas vēl vairāk uzlabo skaņu.

Ātra uzlāde, ilgs darbības laiks

Negaidiet pārāk ilgi, līdz austiņas būs gatavas atkārtotai lietošanai. Baseus Air Nora 2 būs gatavas darbam pēc mazāk nekā stundas. Turklāt ar vienu uzlādi tās darbojas aptuveni 6,5 h, bet ar korpusu - līdz pat 30 h. Komplektā ir iekļauts kabelis, kas atvieglos uzlādi.

Drošs Bluetooth savienojums

Nebaidieties no savienojuma problēmām. Austiņas savienojas ar saderīgu ierīci, izmantojot Bluetooth 5.3 versiju, kas nozīmē ātru un stabilu savienojumu. Turklāt signāla diapazons sniedzas līdz pat 10 metriem, nodrošinot lielāku lietošanas brīvību.

Intuitīva darbība

Katra austiņa ir aprīkota ar skārienpaneļiem, ar kuriem var pielāgot Baseus Air Nora 2 darbību. Ērti atbildēt/noraidīt ienākošos zvanus, palaist balss palīgu, pārlaist dziesmu u. c. Turklāt Baseus lietotne piedāvā piekļuvi ekvalaizerim, informācijai par akumulatora uzlādes līmeni un ļauj atrast austiņas, ja esat aizmirsis, kur tās esat ielicis.

Papildu iespējas

Ar to Baseus Air Nora 2 priekšrocības nebeidzas. Austiņas automātiski aptur atskaņošanu, kad tās izņemat no ausīm, un atsāk atskaņošanu, kad tās atkal uzliekat. Varat arī pievienot izvēlēto tālruņa numuru ātrajai izvēlei, lai ātri piezvanītu attiecīgajam cilvēkam - vienkārši pieskarieties pieskārienu panelim uz austiņas 5 reizes.

Iekļauts

  • Austiņas
  • USB kabelis ar USB-C
  • silikona pārklājumi 3 pāri (viens pāris uzlikts uz austiņām)
  • lietotāja rokasgrāmata
Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.