Baterijas, akumulatori un lādētāji - Travel Charger Baseus GaN2 Pro Quick 2x USB + 2x USB-C, 100W, EU (Black) CCGAN2P - ātri pasūtīt no ražotāja

Jaunais Baseus 4 portu lādētājs ļauj ātri uzlādēt vairākas ierīces vienlaikus. Izmantojot trešās paaudzes Gan Pro un SiC pusvadītājus, 100 W kodola jauda un plaša saderība ļauj uzlādēt līdz pat 4 ierīcēm vienlaicīgi.

Travel Charger Baseus GaN2 Pro Quick 2x USB + 2x USB-C, 100W, EU (Black) CCGAN2P

Rated 4.4/5 based on 1 customer reviews

5846 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

50218
CCGAN2P-L01
6953156204683
Baseus

Jauns

02.05 - 14.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
03.05 - 16.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
03.05 - 16.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
02.05 - 14.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Jaunākās paaudzes lādētājs

Baseus lādētājā izmantotie modernie pusvadītāji izceļas ar augstu siltuma un elektrisko vadītspēju. Tos raksturo arī zemi enerģijas zudumi un optimāla siltuma sadale. Tas viss ļauj uzlādēt līdz pat trīs reizes ātrāk nekā ar vecākiem pusvadītājiem, kā arī nodrošina augstāku efektivitāti, augstāku frekvenci un zemāku temperatūras paaugstināšanos. Tādējādi tālruni, planšetdatoru vai klēpjdatoru varēsiet uzlādēt vienā mirklī.

Ātra un droša uzlāde

Lādētājam ir 2 USB-C pieslēgvietas un 2 USB pieslēgvietas. Atkarībā no tā, cik ierīču tam pieslēdzat, uzlādes strāva un jauda tiek optimāli sadalīta starp tām. Tādējādi varat baudīt efektīvu, ātru un efektīvu ierīču uzlādi, kā arī izvairīties no to bojājumiem.

Uzlādējiet, kā vēlaties

Baseus lādētājs ir izstrādāts tā, lai nodrošinātu jums komfortu. Varat pieslēgt 2 klēpjdatorus vienlaicīgi vai uzlādēt 4 ierīces kopā - šādā veidā varat uzlādēt, piemēram, klēpjdatoru, tālruni un planšetdatoru. Varat brīvi izlemt, ko un kad vēlaties barot - Baseus sniedz jums nepieciešamo izvēles brīvību.

Pilnīga savietojamība

Ierīce ir saderīga ar lielāko daļu jūsu izmantoto iekārtu. Ar Baseus lādētāju varat viegli uzlādēt Android viedtālruni vai planšetdatoru, iPhone, dažādu veidu klēpjdatorus un pat Nintendo Switch konsoli.

Ideāls palīgs jūsu ierīcei

Baseus lādētājs ir izstrādāts tā, lai nodrošinātu vislielāko iespējamo uzlādes ātrumu. Tas inteliģenti pielāgos uzlādes spriegumu un nodrošinās optimālo laiku, lai jūs vienmēr varētu baudīt pilnu akumulatoru.

Pilnīga aizsardzība

Lādētājs ir aprīkots ar kompleksu aizsardzības sistēmu. Tas cita starpā ir aizsargāts pret pārslodzi, pārspriegumu, īssavienojumu un pārkaršanu. Tāpēc varat to lietot bez raizēm - Baseus ir parūpējies, lai bojājumu risks tiktu maksimāli samazināts.

Izstrādāts jūsu ērtībām

Lādētāja augstā funkcionalitāte iet roku rokā ar tā kompakto izmēru. Ierīce nav daudz lielāka par bankomāta karti - tās izmēri ir tikai 107x36x32 mm. Tāpēc to var viegli ievietot somā vai mugursomā. Lādētājs ir pieejams 2 krāsu versijās - baltā un melnā, tāpēc katrs varēs izvēlēties kaut ko sev piemērotu.

Produkta veidsLādētājs

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse