Baterijas, akumulatori un lādētāji - Baseus Super Si Pro Quick Charger USB + USB-C 30W (white) CCSUPP-E02 - ātri pasūtīt no ražotāja

Piederumam ir dubulta pieslēgvieta: USB un USB-C, tāpēc varat uzlādēt 2 ierīces vienlaicīgi. Kompaktais dizains nodrošina ērtu glabāšanu, un vairākas drošības funkcijas aizsargā ierīci un piederumu no bojājumiem. Izstrādājums atbalsta arī ātrās uzlādes protokolus, lai ietaupītu jūsu laiku. 100-240 V maiņstrāvas spriegums ļauj to izmantot jebkurā pasaules vietā.

Baseus Super Si Pro Quick Charger USB + USB-C 30W (white) CCSUPP-E02

Rated 5/5 based on 1 customer reviews
50434
CCSUPP-E02
6953156206359
Baseus

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Kompakts

Lādētāja izmēri ir tikai 85,4 x 35 x 30 mm, kas ir aptuveni austiņu lādēšanas futrāļa izmērs. Tas atvieglo tā uzglabāšanu, kā arī atvieglo citu ierīču pieslēgšanu pagarinātājam, neaizsprostojot citas kontaktligzdas.

Viedie risinājumi

Piederuma ražošanā izmantotais materiāls izceļas ar augstu blīvumu, labu siltuma vadītspēju un efektīvu enerģijas pārveidi. Super Si tehnoloģija ietekmē mazāku lādētāja izmēru un nodrošina ātrāku un drošāku uzlādi. Turklāt viedā mikroshēma ir atbildīga par temperatūras kontroli.

Ātra uzlāde

Piederums atbalsta ātrās uzlādes protokolus, piemēram, PD 3.0, QC 3.0, Apple 2.4 un BC 1.2, tāpēc lādētājs atjaunos jūsu ierīces enerģiju līdz 50 % aptuveni 30 minūšu laikā. PadPro 2021 būs atkal gatavs lietošanai aptuveni 2 h laikā.

Plaša saderība

Ar CCSUPP-E02 uzlādēsiet Android un iOS viedtālruņus un planšetdatorus, piemēram, iPhone 12, Huawei Mate 40 vai Samsung S21. Turklāt Baseus lādētājs atjaunos arī bezvadu austiņu, viedpulksteņa vai viedaprocesa enerģiju.

Droša uzlāde

Lādētājs ir aprīkots ar vairākām drošības funkcijām, lai aizsargātu gan piederumu, gan jūsu ierīci. CCSUPP-E02 ir aizsardzība pret īssavienojumu, pārkaršanu, pārslodzi, pārmērīgu uzlādi, pārmērīgu izlādi utt. Turklāt izstrādājums pielāgo uzlādes jaudu jūsu ierīcei, lai izvairītos no pārmērīgas uzlādes.

Produkta veidsLādētājs

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.