Baterijas, akumulatori un lādētāji - Baseus GAN3 Fast Charger 1C 30W (white) CCGN010102 - ātri pasūtīt no ražotāja

Tagad varat uzlādēt ierīces vienā mirklī. Baseus GaN3 lādētājs nodrošina ātru uzlādi un izceļas ar PD izejas jaudu līdz 30 W / 27 W. Neraugoties uz lielajām iespējām, tas ir ļoti viegls un kompakts - jums tas vienmēr var būt līdzi. Turklāt tas ir saderīgs ar populārākajām ierīcēm un nodrošina lietošanas drošību.

Baseus GAN3 Fast Charger 1C 30W (white) CCGN010102

Rated 4.6/5 based on 1 customer reviews
50611
CCGN010102
6932172604639
Baseus

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Ātra uzlāde

Produkts ir aprīkots ar modernu GaN3 mikroshēmu, kas nodrošina ātru uzlādi ar jaudu līdz 30 W. Ar tās palīdzību, piemēram, varat uzlādēt savu iPhone 13 Pro Max līdz pat 3 reizēm ātrāk nekā ar parasto 5 V / 1A lādētāju. Ierīce atbalsta tādus ātrās uzlādes protokolus kā PD3.0, QC4 , PPS un daudzus citus. Nekad vairs nebūs jāgaida mūžīgi, līdz tālrunis tiks uzlādēts!

Plaša saderība

Lādētājs izceļas ar plašu saderību. Vienkārši pievienojiet tam USB-C uz USB-C vai USB-C uz zibens kabeli (iegādājams atsevišķi). Tas ļauj ātri uzlādēt viedtālruņus un planšetdatorus ar Android un iOS sistēmām, kā arī konsoles, piemēram, Nintendo Switch. Tas ir saderīgs ar iPhone 12 un 13, iPad Pro, kā arī Xiaomi, Samsung un Huawei viedtālruņiem un citiem.

Droša lietošana

Neuztraucieties par lādētāja vai tam pievienoto ierīču drošību. Produkts ir aprīkots ar efektīvu aizsardzību, cita starpā pret īssavienojumu, pārspriegumu un pārslodzi. Tajā izmantota arī progresīva BCT tehnoloģija (Baseus Cooling Technology), kas nodrošina efektīvu siltuma izkliedi un aizsargā ierīci pret pārkaršanu.

Tā var būt jums līdzi gandrīz visur

Baseus lādētājs ir ļoti viegls - tas sver tikai aptuveni 43 g. Tas izceļas arī ar kompaktiem izmēriem. To var viegli ievietot mugursomā vai somā vai pat ievietot kabatā. Tas neaizņems pārāk daudz vietas. Turklāt ierīce ir saderīga ar maiņstrāvas 100-240 V spriegumu. Tas nozīmē, ka bez problēmām varat to lietot ārzemēs. Tas ir lieliski piemērots ceļošanai!

Produkta veidsLādētājs

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.