Baterijas, akumulatori un lādētāji - Baseus GAN3 Pro Fast Charger, 2xUSB-C + USB, 65W (black) CCGP050101 - ātri pasūtīt no ražotāja

Jums vairs nav bezgalīgi jāgaida, līdz ierīce tiks uzlādēta. Baseus lādētājs ir aprīkots ar 3 pieslēgvietām (USB-C x2, USB), tāpēc ar to varēsiet uzlādēt vairākas ierīces vienlaicīgi. Tas atbalsta ātrās uzlādes protokolus, tāpēc varat uzlādēt dažāda veida ierīces vienā mirklī. Lādētājs darbojas ar klēpjdatoriem, viedtālruņiem, planšetdatoriem un spēļu konsolēm. Turklāt tā vieglais un kompaktais dizains neaizņems daudz vietas.

Baseus GAN3 Pro Fast Charger, 2xUSB-C + USB, 65W (black) CCGP050101

Rated 4/5 based on 1 customer reviews
50650
CCGP050101
6932172600501
Baseus

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Uzlādējiet 3 ierīces vienlaicīgi

Tagad varat uzlādēt klēpjdatoru, viedtālruni, planšetdatoru un konsoli vienlaicīgi. Pateicoties ātrās uzlādes protokoliem, ierīce acumirklī būs atkal gatava darbam. Tas nozīmē, ka MacBook Air uzlādei ir nepieciešamas tikai aptuveni 1,5 stundas (65 W).

Droša uzlāde

Lādētājs ir izstrādāts tā, lai to varētu droši lietot un ātri uzlādēt. Izstrādājums ir aprīkots ar aizsardzību pret pārspriegumu, pārslodzi, pārkaršanu un īssavienojumu. Turklāt lādētājs ir saderīgs ar maiņstrāvu 110-240 V, tāpēc to varat ņemt līdzi arī atvaļinājumā ārzemēs.

Mūsdienīgi risinājumi

Baseus patentētā Power Split sistēma nosaka un regulē pieslēgtās ierīces jaudu, lai aizsargātu tās akumulatoru. Savukārt GaN3 tehnoloģija ir atbildīga par efektīvu enerģijas pārveidošanu, piedāvājot kopējo jaudu 65 W. Turklāt tās izmantošana ietekmē arī lādētāja vieglo dizainu un novērš tā pārkaršanu.

Plaša saderība

Nebaidieties no savietojamības problēmām. Baseus lādētājs uzlādēs iOS un Android ierīces, piemēram, klēpjdatorus, planšetdatorus un viedtālruņus, kas atbalsta ātrās uzlādes protokolus. Ar tā palīdzību jūs sagatavosiet darbam arī spēļu konsoles, piemēram, Nintendo Switch.

Iekļauts

  • lādētājs
  • USB-C uz USB-C kabelis
Produkta veidsLādētājs

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.