Baterijas, akumulatori un lādētāji - Wall charger Vipfan E03, 1x USB, 18W, QC 3.0 + USB-C cable (white) E03S-TC - ātri pasūtīt no ražotāja

Vēlaties ātri un droši uzlādēt ierīces? Jums palīdzēs kompaktais tīkla lādētājs Vipfan E03, kuram ir viens USB ports, kas uzlādē ar maksimālo jaudu 18 W un atbalsta ātrās uzlādes protokolu QC3.0, tāpēc jūsu svarīgo ierīču enerģijas atjaunošanai nepieciešams tikai mirklis. Komplektā ietilpst USB-C kabelis.

Wall charger Vipfan E03, 1x USB, 18W, QC 3.0 + USB-C cable (white) E03S-TC

Rated 4.8/5 based on 1 customer reviews
50837
E03S-TC
6971952432543
Vipfan

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Efektīva darbība un pārdomāts dizains

Vipfan E03 tīkla lādētājs uzlādē ar maksimālo jaudu 18 W, kas kopā ar Qualcomm QC3.0 tehnoloģiju nodrošina īpaši ātru atjaunošanas laiku. Pateicoties PCBA plāksnei, izstrādājums garantē drošu un stabilu uzlādi, savukārt izmantotie materiāli (PC) ir ugunsdroši un īpaši izturīgi.

Iekļauts

  • Strāvas lādētājs x1
  • USB-C kabelis x1
Produkta veidsLādētājs

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.