Baterijas, akumulatori un lādētāji - Wall charger Vipfan E04, USB-C, 20W, QC 3.0 + Lightning cable (white) E04 CL - ātri pasūtīt no ražotāja

Vēlaties ātri un droši uzlādēt ierīces? Jums palīdzēs kompaktais tīkla lādētājs Vipfan E04, kas uzlādē ar maksimālo jaudu 20 W un atbalsta ātrās uzlādes protokolu QC3.0, tāpēc jums būs nepieciešamas tikai 30 minūtes, lai atjaunotu jūsu viedtālruņa jaudu līdz 50 %. Komplektā ir iekļauts Lightning kabelis.

Wall charger Vipfan E04, USB-C, 20W, QC 3.0 + Lightning cable (white) E04 CL

Rated 4/5 based on 1 customer reviews
50841
E04 CL
6971952431782
Vipfan

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Efektīva darbība

Vipfan E04 tīkla lādētājs uzlādē ar maksimālo jaudu 20 W, kas kopā ar ātrās uzlādes QC 3.0 protokolu nodrošina īpaši ātru uzlādes atjaunošanas laiku. Tādējādi jūsu viedtālrunis līdz pusei uzlādēts tikai pusstundas laikā. Ievērības cienīgas ir arī vairākas drošības funkcijas - lādētājs cita starpā aizsargā pret pārspriegumu vai pārspriegumu.

Pārdomāts dizains

Lādētājs ir izgatavots no augstas kvalitātes ABS un PC materiāliem, kas ir ugunsdroši un īpaši izturīgi. Ievērības cienīga ir arī viedā mikroshēma, kas automātiski pielāgo strāvu pieslēgtajai ierīcei un tādējādi nodrošina augstu drošības līmeni.

Iekļauts

  • Strāvas lādētājs x1
  • Lightning kabelis x1

Produkta veidsLādētājs

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.