Dāvanas - Aromatherapy diffuser TaoTronics TT-AD004 - wenge - ātri pasūtīt no ražotāja

TaoTronics TT-AD004 aromterapijas difuzors ir pārbaudīts veids, kā nodrošināt veselīgu un mitrinātu gaisu jūsu mājās. Ierīces unikālais dizains, kas imitē tumša koka dabīgo tekstūru, piešķirs oriģinālu akcentu jebkuram interjeram. Ierīce piedāvā unikālu LED apgaismojumu dažādās krāsās.

Aromatherapy diffuser TaoTronics TT-AD004 - wenge

Rated 4.8/5 based on 1 customer reviews

3995 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

52482
6970651383590
TaoTronics

Jauns

iespējams pēc 20.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 20.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 20.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 20.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Apraksts

TaoTronics TT-AD004 aromterapijas difuzors ir pārbaudīts veids, kā radīt veselīgu un mitrinātu gaisu jūsu mājās. Ierīces unikālais dizains, kas imitē tumša koka dabīgo tekstūru, piešķirs oriģinālu akcentu jebkuram interjeram. Ierīcei ir unikāls LED apgaismojums dažādās krāsās.

Ar vienu tvertnes piepildījumu pietiek 14 stundām nepārtrauktas darbības. TT-AD004 modelis ir ideāli piemērots arī aromterapijai. Daži pilieni ēterisko eļļu, kas pievienoti ūdenim tvertnē, ļaus dažu minūšu laikā jebkuru telpu piepildīt ar patīkamu, nomierinošu aromātu, kas pārsteigs viesus un nodrošinās komfortablu atmosfēru dzīvoklī, mājās vai birojā.

Gaisa mitrināšana un patīkams aromāts

Sausais gaiss veicina vīrusu vairošanos, kā arī izraisa ādas un gļotādu sausumu. TaoTronics TT-AD004 difuzors palīdz novērst šo problēmu, ļaujot papildus atbrīvoties no nepatīkamām smakām, pievienojot ēteriskās eļļas ūdenim. Ierīces iekšpusē esošajā rezervuārā ir 400 ml šķidruma, ar ko pietiek 14 stundām nepārtrauktas difuzora darbības.

Ūdens līmeņa kontroles sistēma

Difuzors ir aprīkots ar īpašu drošības funkciju, kas automātiski izslēdz ierīci, kad rezervuārā beidzas ūdens. Tāpēc TaoTronics TT-AD004 var palikt ieslēgts, kad uz kādu laiku atstājat māju vai aizmigstat. Ūdens līmeņa kontroles sistēma pasargās ierīci no iespējamas pārkaršanas.

Taimera slēdzis

Mēs varam kontrolēt TaoTronics TT-AD004 difuzora darbības laiku, izmantojot taimera slēdzi. Tam paredzētā poga atrodas uz ierīces korpusa. Ar tās palīdzību ierīci var automātiski izslēgt pēc 1, 3 vai 6 stundām. Tas būs ērts risinājums cilvēkiem, kuriem patīk aizmigt patīkamu smaržu un pienācīgi mitrināta gaisa ieskautībā.

Interjeram atbilstošs apgaismojums

TaoTronics TT-AD004 smaržu difuzors piedāvā īpašu darbības režīmu, kurā ierīci var izteiksmīgi izgaismot. Tas palīdz telpā radīt unikālu atmosfēru un noskaņu. Difuzors vienmērīgi pārslēdzas starp dažādām apgaismojuma krāsām un toņiem. Pieejamie varianti ir šādi: oranžs, dzeltens, sarkans, zaļi zils, rozā, violets, balts un pelēks. Mēs varam izvēlēties arī tikai vienu apgaismojuma krāsu, ja kāda no tām īpaši izceļ interjera, kurā tiek izmantots difuzors, raksturu.

Mūsdienīgs dizains

Ierīces kompaktie izmēri un unikālais dizains ļaus TaoTronics TT-AD004 difuzoram atrast vietu jebkurā telpā. Korpusa tumšā apdare, kas imitē dabisko koka tekstūru, noteikti ātri pievērsīs jūsu viesu uzmanību, un atbilstošais apgaismojums piešķirs interjeram unikālu raksturu.

Difuzors lieliski atradīs savu vietu skarbos un minimālisma stilā iekārtotos interjeros, taču lieliski noderēs arī kā tradicionāli iekārtotu vietu rotājums.

Specifikācija

- modelis: TaoTronics TT-AD004

- krāsa: venge

- augstums: 15,5 cm

- diametrs: 17 cm

- svars: 0,4 kg

- tvertnes tilpums: 400 ml

- darba laiks: ne ilgāk kā 14 stundas

- jauda: 25 līdz 60 ml stundā

- barošanas avots: līdzstrāvas 24 V 650 mA

- jauda: maks. 13 W

Komplekta saturs

- TaoTronics aromterapijas difuzors TT-AD004 - wenge

- elektrotīkla adapteris

- 150 ml ūdens mērītājs

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock