MagMod MMBEAMW01 MagBeam Wildlife Kit

Rated 4.2/5 based on 1 customer reviews
10301
MMBEAMW01
0854211005237
MagMod

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Paplašiniet zibspuldzes diapazonu un jaudu, izmantojot MagBeam Wildlife Kit. Šis ir daudzpusīgākais, unikālākais un satriecošākais Fresnel objektīva zibspuldzes modifikators, kāds jebkad radīts fotogrāfiem.

Ietver

  • MagBeam
  • Tele Objektīvs
  • MagGrip

MagMod MagBeam savvaļas dzīvnieku komplekts ļauj iegūt lielāku sasniedzamību no ātrgaitas ierīces, kas ir parocīgs gadījumos, kad ir nepieciešama uzpildes zibspuldze, kad fotografējat savvaļas dzīvniekus, bet nevēlaties pietuvoties pārāk tuvu fotografējamajam dzīvniekam. . Pateicoties maināmajam Fresnel objektīvam, kas atrodas MagBeam priekšpusē, MagMod MagBeam ļauj iegūt līdz pat 2 līdz 3 efektīvām izmantojamās gaismas pieturām. Tas nozīmē vairāk gaismas no lielāka attāluma, un jūs varat arī samazināt zibspuldzes jaudu, lai paātrinātu otrreizējās lietošanas laiku. Kad MagBeam ir pilnībā izstiepts, tas nodrošina īpaši fokusētu gaismu ar cietu malu, kas ir līdzīga skatuves prožektoram. Saliekot vienu vai divas pakāpes, MagBeam rada platāku staru rakstu, vienlaikus saglabājot skaisto formu un kraukšķīgās malas. Tas ir tāpat kā ar Holivudas stila Fresnel prožektoru, kas iederas kabatā. Magbeam piestiprinās pie zibspuldzes, izmantojot neodīma retzemju magnētus un MagGrip piederumu (nopērkams atsevišķi). Ir pagājuši tie laiki, kad cīnījās ar Velcro, lipīgām līmēm, lielgabarīta siksnām vai citiem DIY risinājumiem, lai nodrošinātu modifikatorus jūsu Speedlite. MagBeam saliekamais dizains ir paredzēts ne tikai pārnēsāšanai. Ja tas ir sabrukts līdz galam un nomaināt Tele Lens pret platleņķa objektīvu (nopērkams atsevišķi) un pievienojat vienu no MagMask pēc pasūtījuma izgatavotiem nerūsējošā tērauda gobiem (nopērkams atsevišķi), lai pārveidotu MagBeam par raksta projektoru, kas var izmantot, lai jūsu pieredzei vai priekšmetiem pievienotu interesi un radošumu. Tāpat kā visu pārējo MagMod sistēmā, MagBeam var izmantot kopā ar citiem MagMod piederumiem, piemēram, MagGel sistēmu.


Zibspuldžu aksesuārikomplekti

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.