B+W CLEANING SET FIVE PART

Rated 4.3/5 based on 1 customer reviews

7945 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

43098
4012240015160
B+W

Jauns

iespējams pēc 27.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 26.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
iespējams pēc 26.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 27.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Melnbalts piecu daļu tīrīšanas komplekts, kas sastāv no tīrīšanas salvetes, tīrīšanas sukas, lēcu tīrīšanas aerosola, silfona un maisiņa

Tikai tīra optika nodrošina labus attēlus

Putekļi un pirkstu nospiedumi ir ārkārtīgi augstas attēla kvalitātes lielākie ienaidnieki, un tie arī pasliktina augstas kvalitātes objektīvu vai optisko filtru optisko veiktspēju.
Smagi atlikumi uz filtra, objektīva priekšpusē un pat aizmugurē. objektīvs var tik ļoti samazināt gaismas daudzumu, kas tiek izlaists caur sensoru, ka izkliedētā gaisma, spoku attēli un atspīdumi samazina kontrastu un vājina krāsu piesātinājumu.

Tādēļ nopietniem fotogrāfiem ļoti svarīga ir regulāra un galvenokārt pareiza objektīvu un filtru tīrīšana.
B+W nodrošina jaunus profesionālus tīrīšanas un apkopes līdzekļus tieši šiem nolūkiem.

Melnbaltās plēšas — tīrīšana, nepieskaroties

B+W plēšas palīdz bezkontaktā notīrīt vaļējus putekļus no jutīgām optiskām virsmām.

Ar kopējo garumu 15 cm un liela izmēra rokas plēšām, kas izgatavotas no viegli kopjamas, izturīgas gumijas, tas ļoti labi guļ rokā. Jaudīgo gaisa plūsmu var precīzi vadīt, izmantojot pievienoto gaisa sprauslu.

Izmantojot rokas silfonus, var uzturēt tīras ne tikai lēcas un filtrus, bet arī nepieejamas jutīgu aprīkojuma virsmu daļas.

Turklāt tas ir piemērots ierīcei draudzīgai putekļu noņemšanai no precīzo ierīču, piemēram, kameru (spoguļu), pulksteņu, teleskopu un citu, iekšpuses.

B+W tīrīšanas suka — maiga tīrīšana

B+W tīrīšanas birstes matiņi ir izgatavoti no ļoti smalkiem kazas matiem, kas maigi un efektīvi noņem no jutīgām optiskām virsmām galvenokārt vaļējus putekļus un netīrumu daļiņas.

Sukas matiņi ir dabiski, nekrāsoti un nav nogriezti. Tas nozīmē, ka nav leņķu galu, un matu galiņi maigi slīd pa tīrāmo virsmu.

12 cm garā tīrīšanas birste ir kompakta, un tā ir ievietota īpašā caurulē, lai aizsargātu smalkos kazas matus.

B+W tīrīšanas lupatiņa: mikrošķiedras nevainojamai tīrībai

B+W mikrošķiedras lupatiņa nodrošina augstu tīrīšanas efektivitāti un ir īpaši piemērota pārklātām optiskām virsmām, piemēram, fotofiltriem un lēcām. Pateicoties tā izmēram 20 x 20 cm un plakanajai virsmai bez pacēlumiem, to ir viegli un efektīvi lietot.

Audumu var mazgāt līdz 40°C, un pēc astoņu līdz desmit reižu lietošanas tā ir jāmazgā ar rokām ar maigu mazgāšanas līdzekli un rūpīgi jāizskalo.

B+W lēcu tīrītājs — noturīgiem netīrumiem

Izmantojot ļoti efektīvas tīrīšanas vielas, pārbaudītais sūkņa aerosols īpaši jutīgām optiskām virsmām noņem arī stingri pielipušās netīrumu daļiņas, kuras nevar noņemt tikai ar otu un mikrošķiedras audumu.

Sūkņa aerosols ir viegli lietojams, un tas neatstāj nevēlamus atlikumus uz objektīva vai filtra stikla.

Lietošanas jomas

Optiskie filtri, DSLR kameru priekšējie un aizmugurējie objektīvi, CSC-, MFT sistēmas kameras, kompaktkameras, videokameras un videokameras, kā arī tēmekļi, binokļi un teleskopi, viedtālruņi, planšetdatori un briļļu lēcas ar pārklājumu.

Padoms. Profesionāla tīrīšana dažās darbībās

1. Ar otu vai plēšām noņemiet vaļīgos putekļus.

2. Uzklājiet B+W Lens Cleaner II ekonomiski un netieši, izmantojot B+W mikrošķiedras lupatiņu, un noslaukiet ar sausu drānas daļu.

3. Virsma ir tīra.


B+W Cleaning Spray – Lens Cleaner II
Persistent marks on very delicate optical surfaces cannot be removed with a cloth alone. B+W Lens Cleaner II was designed with this in mind. It is a liquid, non-alcoholic cleaning solution with highly active cleansing agents that leave no bothersome residues on the glass. B+W Lens Cleaner II is supplied in a compact 50 ml plastic bottle as a pump spray that does not use propellant gas. B+W Lens Cleaner II is easy to use, non-flammable, and environmentally friendly. Essential for every photographer.

Photo-Clear Microfiber Cleaning Cloth
Photo-Clear is a high-quality, chemical-free microfiber cleaning cloth, suitable for cleaning optical filters and camera lenses in both analog and digital photo equipment. Photo-Clear is silky soft, very pliant, and has absolutely top-class cleaning properties. Even without a liquid cleaning agent, the exceptionally dense microfiber fabric removes soft dirt and fingerprints. It is also suitable for lenses, binoculars, telescopes, coated eyeglasses, etc.
Other Characteristics:
Colour of product: Black, White
Dispenser type: Spray bottle
Volume: 50 ml



Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock