Foto statīvi - Walimex Mantona DSLM Travel Evolution 224 ceļojumu statīvs melns/pelēks - perc šodien veikalā un ar piegādi

Mantona DSLM Travel Evolution 224 - viegls ceļojumu statīvs ar flip-lock aizdari
Mūsdienās daudzi ceļojumu statīvi ir aprīkoti ar pagriežamām slēdzenēm, taču praktiskā lietošanā tieši slēdzenes sviras sniedz neapstrīdamas priekšrocības. Šim statīvam izmantoto statīva kāju Flip-Lock aizdares kombinācijā ar viengabala centrālās kolonnas pagarinājumu ļauj īpaši ātri un droši uzstādīt statīvu.
Ar tikai 1,32 kg svaru un maksimālo augstumu 140 cm, 6 kg kravnesību, augstas kvalitātes Arca-Swiss saderīgu panorāmas lodveida galvu un monopoda funkciju DSLM Travel Evolution 224 statīvā ir viss nepieciešamais. Šis statīvs kļūst par īstu speciālistu makrofotogrāfijai, pateicoties papildu īsajam centrālajam statīvam un reversa funkcijai, ko nodrošina reversais centrālais statīvs.
Mantona DSLM Travel Evolution 224, kas ir skaisti noformēts augstas kvalitātes melnā/pelēkā optikas krāsā un aprīkots ar īpaši patīkamiem darbības elementiem, ir izdevīgs ceļojumu statīvs par pieņemamu cenu visiem fotogrāfiem, kuri dod priekšroku statīviem ar sviru fiksatoru.

Walimex Mantona DSLM Travel Evolution 224 ceļojumu statīvs melns/pelēks

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews

3945 ar PVN

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

25424
4056929214390
Mantona

Jauns

01.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
02.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
02.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
01.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Bestsellers, kas pastāvīgi tiek uzlabots
Ar Mantona DSLM Travel Evolution sēriju jūs varat izmantot mūsu ilggadējo pieredzi foto statīvu ražošanā. DSLM Travel Evolution 224 ir ļoti veiksmīgās Mantona DSLM Travel foto statīvu sērijas turpinājums. Turpinot izstrādāt šo statīvu, ir ieviesti daudzi jauninājumi un uzlabojumi. Tas ir padarījis Mantona DSLM Travel Evolution 224 statīvu par īpaši interesantu ceļojumu statīvu ar īpašām īpašībām.

Neliels svars, vienkārša un ātra darbība, pateicoties Flip-Locks fiksatoriem.
Flip-lock fiksācijas sviras padara šī foto statīva konstruēšanu un pozicionēšanu par prieku. Flip-Locks darbojas viegli, ātri un droši. Slēdzenes var atvērt vai nofiksēt ar vienu rokas kustību. Tāpat vairs nav nepieciešama dažkārt kaitinoša atkārtota pārbaude un regulēšana, kā tas ir ar pagriežamajām slēdzenēm.
DSLM Travel Evolution 224 ceļojumu statīvam ir tikai 4 kāju segmenti. Tas nodrošina šim ceļojumu statīvam lielāku stabilitāti un ļoti vieglu lietošanu. Kombinācijā ar viengabala centrālās kolonnas konstrukciju jūs iegūstat ļoti ērtu un praktisku ceļojumu statīvu ar visvienkāršāko darbspēju.
DSLM Travel Evolution 224 statīvs sver tikai 1,32 kg, un tā iepakojuma izmērs ir tikai 40 cm. Trīs statīva kājas, kas izgatavotas no augstas izturības alumīnija sakausējuma, var salocīt par 180°. Tāpēc tas ietilpst jebkurā somā un mugursomā, un tāpēc ir ideāli piemērots pilsētas ceļojumiem vai gariem pārgājieniem.
Kāju leņķi ir viegli un ērti regulējami trīs pakāpēs, pateicoties patīkamai sajūtai, ko nodrošina kāju leņķa stiprinājumi, un tiem ir vienmērīgs atsperu mehānisms.


Viegla lietošana un drošs statīvs
DSLM Travel Evolution 224 var pagarināt līdz 140 cm augstumam, nodrošinot ērtu darba augstumu. Statīva kravnesība ir 6 kg, tāpēc tas ir piemērots vieglai līdz vidēji smagai tehnikai, piemēram, DSLR, DSLM un CSC sistēmas kamerām.
Daudziem vieglajiem ceļojumu statīviem stabilitāte ir jutīgs jautājums. Ar DSLM Travel Evolution 224, neraugoties uz tā nelielo svaru, īpaša uzmanība tika pievērsta augstai stabilitātei ikdienas lietošanā. Gan izmantotie materiāli, gan labi pārdomātā atsevišķu komponentu konstrukcija ir šā ceļojumu statīva augstās stabilitātes pamatā. Nelabvēlīgos laikapstākļos statīvu var papildus stabilizēt, pateicoties iebūvētajam kravas āķim. Putu rokturi uz visām trim statīva kājiņām palīdz pret krampjiem. Tādējādi DSLM Travel Evolution 224 statīvs ir optimāli sagatavots lietošanai sarežģītos ārējos apstākļos.


Universāls un īpaši bagātīgi aprīkots
Mantona DSLM Travel Evolution 224 piedāvā daudz ko tādu, bez kā citos statīvos var iztikt. Piemēram, vienu statīva kāju var atskrūvēt un pārveidot par 141 cm monopodu bez instrumentiem. Ideāli piemērots, piemēram, izmantošanai sporta fotogrāfijā vai tad, ja fotografēšanas vietā nav iespējams izmantot statīvu.
Pateicoties atsevišķai otrajai centrālajai statīva statīva kolonnai, DSLM Travel Evolution 224 kļūst par īstu makro profesionāli. Darba augstumu var samazināt līdz 8 cm ar lodveida galvu un 15,5 cm bez lodveida galvas. Protams, centrālo kolonnu var arī noņemt un novietot pretējā pozīcijā. Tādējādi jūs esat optimāli aprīkots makro fotografēšanai tuvu pie zemes.


Panorāmas lodveida galva ar Arca-Swiss saderīgu ātrās maiņas sistēmu
Izstrādājot DSLM Travel Evolution 224, mēs lielu uzmanību pievērsām statīva galvas stabilitātei un aprīkojumam. Statīvs ar sliktāku lodveida galvu bieži vien ir iemesls kaitinošai kameras drebēšanai jūsu kadros. Iebūvētā lodveida galva nodrošina ne tikai lielu slodzi, kas nepārsniedz 8 kg, bet arī nodrošina ļoti patīkamu darbību. Ar Arca-Swiss saderīgā ātrās noņemšanas plāksne ļauj ātri un viegli uzstādīt jūsu aprīkojumu uz lodveida galvas. Kad izlīdzināt kameru, ļoti noderīgs ir lodveida galviņas padziļinājums un kopā 3 līmeņrāži, kas atrodas uz lodveida galvas. Quick-Lock sistēma nodrošina arī īpaši ātru darbību.
Jo īpaši lodveida galvas panorāmas pagriešanas funkcija ir slikti atrisināta ar daudziem ceļojumu statīviem. Atšķirībā no daudziem citiem statīviem DSLM Travel Evolution 224 iebūvētajai lodveida galvai ir atsevišķa panorāmas funkcijas vadības poga. Tas ļauj DSLM Travel Evolution 224 panoramēt, neatlaižot lodveida galvas galveno fiksatoru, lai pagrieztu lodveida galvu. Tas padara tīrus panorāmas kadrus par bērnu rotaļu.


Pilns standarta piegādes klāsts
Papildus statīvam, ieskaitot lodveida galvu un ātrās atbrīvošanas plāksnīti, komplektācijā ietilpst atsevišķa, īsa centrālā statīva statīvs, vairākas sešstūra atslēgas un polsterēta pārnēsāšanas soma. Augstas kvalitātes somai ir patīkami biezs polsterējums, plecu siksna un īpaši polsterēta somas apakšdaļa, kas aizsargā jūsu statīvu.


DSLM Travel Evolution 2241-FA statīva aprīkojuma informācija:

  • 3 statīva kājas, kas izgatavotas no augstas izturības alumīnija sakausējuma.
  • 180° salokāmas statīva kājas
  • 4 kāju segmenti ātrai montāžai un lielai stabilitātei
  • Ergonomiski veidotas kāju leņķa fiksācijas skavas ar atsperu mehānismu
  • Praktiski draudzīgi flip-lock sviras aizdares aizdares mehānismi
  • Monoьpod funkcija, var izmantot bez instrumentiem
  • Trīs putuplasta gumijas rokturi aizsardzībai pret aukstumu
  • Kravas āķis stabilizācijai
  • Statīva galvas montāžas skrūves ar 1/4 collu un 3/8 collu savienojumu

DSLM Travel Evolution 2241-FA lodveida galvas aprīkojuma informācija:

  • Panorāmas lodveida galva ar panorāmas skalu un atsevišķu panorāmas funkcijas vadības pogu
  • 8 kg kravnesība
  • 30 mm lode, 44 mm lodveida galvas korpuss, 277 g svars
  • Arca-Swiss ātrās atbrīvošanas plāksne ar pretslīdošām gumijām un drošības fiksatoru
  • Divi līmeņrāži un apaļš burbulis uz lodveida galvas
  • Padziļinājuma iegriezums kameras vertikālai novietošanai

Statīva komplektācijaar galvu
Materiālsalumīnija

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība