-€19

Foto un Videotehnika - Sony Alpha 7R IV Camera Body noma

Nomājot šo preci, var tikt pieprasīta ķīlas maksa. Ja tāda būs nepieciešama, tas tiks noteikts rezervācijas procesā.

Jauniem klientiem sazināties ar mūsu konsultantiem!

Klāt iespējams nomāt kādu no objektīviem.

Papildus iespējams iznomāt 160GB CFExpress karti un CFexpress karšu lasītāju.

Komplektā ietilpst 2 baterijas, lādētājs, atmiņas karte un soma.

Sony Alpha 7R IV E-mount kamera noma

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

4000 par dienu ar PVN

2000 katra nākamā diena -50%
1000 sākot no 5. dienas -75%

€ 59.00

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

Nopirkt šo nomas preci € 2 799.95
42054
Sony
Rezervē uzreiz

Jauniem klientiem sazināties ar mūsu konsultantiem!

Klāt iespējams nomāt kādu no objektīviem.

Papildus iespējams iznomāt 160GB CFExpress karti un CFexpress karšu lasītāju.

Komplektā ietilpst 2 baterijas, lādētājs, atmiņas karte un soma.

Sony A7R IV pilna kadra kamera

61,0 megapikseļu2 pilna kadra Exmor R CMOS sensors apvienojumā ar BIONZ X attēlveidošanas dzinēju nodrošina vēl nebijušu izšķirtspēju, smalku gradāciju un zemu trokšņa līmeni, lai atvērtu pilnīgi jaunas detaļu dimensijas, kā to sagaida profesionāli fotogrāfi. Kamera α7R IV tver katras ainas noskaņu un mērķējamo objektu faktūru.

61 MP pilna kadra aizmugurgaismojuma CMOS sensors
Jaunizstrādātais Exmor R CMOS attēla sensors lepojas ar nesalīdzināmi augstu izšķirtspēju. No aizmugures apgaismots dizains demonstrē augstu jutību un zemu trokšņa līmeni, neskatoties uz ārkārtīgi lielo pikseļu skaitu — 61 MP.

Jaunākais attēlu apstrādes dzinējs
Jaunākais BIONZ X attēlu apstrādes dzinējs darbojas tandēmā ar priekšējo LSI, lai maksimāli palielinātu augstas izšķirtspējas sensora veiktspēju, vienlaikus sasniedzot līdz pat 15 pakāpju dinamisko diapazonu. ar zemu ISO jutību.

Plašs standarta ISO 100-32000 diapazons
Neatkarīgi no palielinātajiem pikseļiem, α7R IV nodrošina augstākā standarta ISO 32000 un samazina troksni zemas un vidējas jutības diapazonā, sasniedzot augstu -kvalitatīvi attēli.

Iekšējā 5 asu attēla stabilizācija
Korpusā iebūvētais 5 asu attēla stabilizatora algoritms ir optimizēts, lai maksimāli palielinātu augstas izšķirtspējas 61,0 megapikseļu 2 attēla sensora veiktspēju. Tas pilnībā atbalsta fotografēšanu, turot rokās, nodrošinot tikpat efektīvu uzticamību kā par 5,5 stopiem lielāks aizvara ātrums.

Uzņemiet absolūtā klusumā
Klusā fotografēšana ne tikai sniedz noderīgu priekšrocību vietās, kur nepieciešams klusums, bet arī novērš vibrāciju, kas var izraisīt kameras vibrācijas izplūšanu. Aizvars bez vibrācijām palielina ārkārtīgi augstu α7R IV izšķirtspēju, lai iegūtu izteiksmīgus un skaidrus attēlus.

Izplūšanu mazinoša struktūra
Atkārtoti pārbaudīts un pārveidots mehānisms fiksē aizvara bloku, lai novērstu smalkas kameras vibrācijas, un uzlabotais attēla stabilizatora algoritms efektīvi samazina attēla izplūšanu. Kopumā kameras augstā izšķirtspēja tiek veiksmīgi uzturēta.

Attālā aizvara atbrīvošana bez vibrācijas
Attālā kameras darbība, izmantojot papildu bezvadu tālvadības pulti (RMT-P1BT), ļauj uzņemt efektīvus nekustīgus attēlus, vienlaikus izvairoties no kameras vibrācijas, ko izraisa aizvara atbrīvošanas nospiešana. Tādējādi tiek palielināta attēla sensora augstā izšķirtspēja.

5,76 miljonu punktu UXGA OLED Tru-Finder
Šis 5,76 miljonu punktu elektroniskais skatu meklētājs atveido smalkas detaļas ar aptuveni 1,6 reizes augstāku izšķirtspēju nekā α7R III. Varat izvēlēties “Augstas” kvalitātes režīmu, lai iegūtu augstas precizitātes, taču dabisku reālismu, vienlaikus nomācot muarē un spilgtas krāsas, lai nodrošinātu labāku koncentrēšanos. Vienmērīgāks attēls ar kadru ātrumu 120/100 kadri sekundē ļauj viegli izsekot kustīgiem objektiem.

Lielākā līmeņa sērijveida uzņemšanas ātrums savā klasē
Neatkarīgi no ievērojamās attēla izšķirtspējas kamera α7R IV saglabā uzņemšanas ātrumu līdz 10 kadriem sekundē ar mehānisku aizvaru (līdz 8 kadriem sekundē tiešraidē -skatiet nepārtrauktās uzņemšanas režīmu). Tas ļauj iemūžināt izšķirošus mirkļus, piemēram, savvaļas dzīvnieku kustības, ar smalkām detaļām, ko nodrošina tikai 61,0 MP augstas izšķirtspējas attēlveidošanas iespēja.

Noderīga 26,2 MP ar APS-C apgriešanu
Pateicoties neparastajai attēla izšķirtspējai, jūs joprojām varat saglabāt izcilus augstas izšķirtspējas attēlus ar aptuveni 26,2 megapikseļiem pat pēc pilna kadra attēla apgriešanas. uz APS-C izmēru. Tas nozīmē, ka kamera α7R IV var palīdzēt jums proaktīvi izmantot 61 megapikseļa pilnrāmja kadra fotografēšanu, piemēram, putnu fotografēšanai, kur parasti ir nepieciešama apgriešana, lai palielinātu uzņemtos attēlus.

Ātrs AF, neskatoties uz augstāku izšķirtspēju
Pateicoties reaģējošajam uzlabotajam Fast Hybrid AF, neskatoties uz tā lielo datu apstrādi, α7R IV nodrošina ātru AF pat vāja apgaismojuma apstākļos ar ievērojamu tveršanas spēju. mērķtiecīgs priekšmets.

Augstas precizitātes AF vāja apgaismojuma apstākļos
Uzlabotie AF algoritmi nodrošina AF precizitāti tik zemā apgaismojumā kā EV-3. Opcija “Focus Priority in Aperture Drive” ir paredzēta precīzākai fokusēšanai vājā apgaismojumā un tad, kad diafragmas atvērums ir samazināts.

Nepārtraukti ierakstiet līdz 68 attēliem
Tā kā buferatmiņas apjoms ir 1,5 reizes lielāks, kamera saglabā sērijveida uzņemšanas ātrumu līdz apm. 68 attēli. Izmantojot APS-C uzņemšanas režīmu, varat uzņemt aptuveni trīs reizes vairāk fotoattēlu nekā pilnrāmja kadra uzņemšanas režīmā.

Divi multivides sloti, abi atbalsta UHS-II
Gan SLOT 1, gan SLOT 2 ir saderīgi ar UHS-I un UHS-II ātrai liela apjoma datu rakstīšanai. α7R IV var vienlaikus vai relejā ierakstīt, atdalīt RAW/JPEG datus un fotoattēlus/filmas un kopēt datus starp kartēm.

Tagad atbalsta 16 attēlu kompozīciju, izmantojot vairāku pikseļu nobīdi
Šī atjaunotā funkcija maina sensoru par pusi vai viena pikseļa soli ieprogrammētā secībā, lai uzņemtu 16 pikseļu nobīdes attēlus, kas apvienoti viens augstas precizitātes attēls apm. 240,8 MP no sākotnējiem datiem apm. 963,2 MP (ekvivalents). Arhitektūras un mākslas uc attēli tiek reproducēti ar patiesu detaļu, faktūru, krāsu, noskaņu, iestatījumu un 3D līdzīgu reālismu ar elpu aizraujošu precizitāti.

Pastāvīga AF izsekošana satriecošām filmām
Izpildiet stingras 4K filmu autofokusa prasības, izmantojot uzlaboto Fast Hybrid AF. Jums ir liels ātrums, precizitāte un izsekošanas veiktspēja vienmērīgai, stabilai AF video uzņemšanai. Pielāgojiet AF izsekošanas jutību, lai nodrošinātu vienmērīgu fokusu.

Funkcijas:
• 610 MP 35 mm pilna kadra Exmor R CMOS sensors un BIONZ X attēlu apstrādes dzinējs
• Standarta ISO 100–32000 diapazons
• Ātra hibrīda AF ar 567 punktu fokusa plaknes fāzes noteikšanas AF un 425 punktu kontrasta noteikšanas AF
• Liela ātruma nepārtraukta uzņemšana līdz 10 kadriem/s ar AF/AE izsekošanu
• Uzticamība un darbības komforts atbalstot profesionālu darbplūsmu

Piegādes saturs:
• A7R IV korpuss
• Strāvas vads
• Uzlādējams akumulators NP-FZ100
• Kabeļa aizsargs
• Akumulatora lādētājs BC-QZ1
• Plecu siksna
• Korpusa vāciņš
• Piederumu apavu vāciņš
• Okulāra kauss
• C tipa USB vads

Kameras komplektācijabez objektīva (body)

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība



Šo preci ir iespējams iznomāt

Šī ir nomas prece, to var iznomāt un testēt Sony Alpha 7R IV...
Ja vēlies tādu iegādāties, šeit vari nopirkt jaunu: Sony Alpha 7R IV...
Šo nomas Sony Alpha 7R IV... vari iegādāties ar atlaidi par: € 2 799.95 ar PVN
Par nomas preces iegādi ar 14 dienu garantiju, lūdzu, sazināties ar mums.