Baseus Fast USB Cable 4in1 2xUSB-C / Lightning / Micro 3,5A 1,2m - Black CA1T4-B01

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews
49791
CA1T4-B01
6953156278493
Baseus

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Baseus kabelis 4in1

Augstas kvalitātes kabelis ļauj ātri un ērti uzlādēt četras ierīces vienlaicīgi - divas ar USB C savienotājiem un pa vienam ar Lightning un Micro savienotājiem. Katram kabelim ir atšķirīga krāsa, lai jūs varētu viegli atšķirt tās. Kabelis atbalsta uzlādi līdz 3,5 A (maks. 2 A katram kabelim) un ir universāls, pateicoties tā plašajai saderībai. Alumīnija gali ir izturīgi, un neilona pītais apvalks ir izturīgs pret bojājumiem un nodilumu, kā arī novērš kabeļa sapīšanos. Komplektā iekļautais kabeļa apvalks atvieglo kabeļa uzglabāšanu un sakārtošanu.

Plaša saderība

Kabeli var izmantot ar daudzām ierīcēm, kurām ir C tipa USB interfeiss (piemēram, Huwei, Xiaomi, Samsung u. c.), Lightning (Apple ierīces), Micro (piemēram, OPPO, Meizu, Lenovo, One Plus, Xiaomi, Huwei).

Produkta veidsVadi, kabeļi

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.