Kabeļi - USB-C cable for Lightning Baseus Cafule, PD, 20W, 1m (white) CATLJK-A02 - ātri pasūtīt no ražotāja

Baseus CATLJK-A02 USB-C uz Lightning kabelis ļauj ātri uzlādēt Apple ierīces ar jaudu līdz 20 W. Tas atbalsta PD protokolu un, cita starpā, ir saderīgs ar iPhone 12 sērijas ierīcēm. Pateicoties augstas kvalitātes materiāliem, tas ir ļoti izturīgs, un īpašā mikroshēma nodrošina drošu lietošanu. Turklāt kabelis nodrošina tūlītēju datu pārsūtīšanu līdz pat 480 MB/s.

USB-C cable for Lightning Baseus Cafule, PD, 20W, 1m (white) CATLJK-A02

Rated 4.3/5 based on 1 customer reviews

945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

50122
CATLJK-A02
6953156202078
Baseus

Jauns

08.05 - 19.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
09.05 - 21.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
no 3 €
09.05 - 21.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
08.05 - 19.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Uzlādē savu iPhone tikai dažu mirkļu laikā

Ātrā uzlāde nozīmē, ka varat uzlādēt 50% iPhone akumulatora aptuveni 30 minūtēs, izmantojot kabeli. Šis izstrādājums ir saderīgs ar 18 W PD protokolu, tāpēc tas ir ideāli piemērots dažādu Apple viedtālruņu - no 12. sērijas līdz 6S - barošanai. Neatkarīgi no tā, kādu tālruni izmantojat, šis praktiskais piederums jūs neliks vilties.

Pilnīga lietošanas drošība

Kabeļa savienotāju temperatūra tiek uzturēta nemainīga, tāpēc jums nav jāuztraucas par tālruņa akumulatora pārkaršanu un bojājumiem - pat tad, ja lietojat to uzlādes laikā. Lietošanas drošību palielina arī īpaša mikroshēma, kas viedi pielāgo spriegumu un strāvu uzlādējamo ierīču tipam, tādējādi nodrošinot to drošību.

Izcila veiktspēja

Uzlabotais vara kodols ir neticami efektīvs vadītspējīgs, kas ļauj ļoti ātri uzlādēt ierīces. Procesu uzlabo arī augstas klases izturīgais savienotājs, kas lieliski iekļaujas iPhone pieslēgvietā un droši turas savā vietā, neatslābstot un neizkrītot. Turklāt papildu aizsardzība no gumijas pasargā tālruņa ieeju no skrāpējumiem.

Ātra uzlāde, ātra datu pārsūtīšana

Cafule sērijas Baseus kabelis nodrošina ne tikai ātru uzlādi - tas nodrošina arī tūlītēju datu pārraidi. Ar tā palīdzību varat pārsūtīt failus starp ierīcēm ar ātrumu līdz pat 480 MB/s. Jums vairs nav jāgaida bezgalīgi ilgi, līdz dokumenti, fotoattēli vai videoklipi tiks nokopēti no jūsu iPhone uz datoru vai klēpjdatoru - ar šo funkcionālo piederumu tas aizņem tikai mirkli!

Tas kalpos jums daudzus gadus

Izstrādājums pārsteidz ar savu izturību. Cinka sakausējums ar UV starojumu ir izturīgs pret oksidēšanos un izbalēšanu. No otras puses, pītā neilona kabeļa pārklājums aizsargā tā maigo iekšpusi un ļauj pagarināt tā kalpošanas laiku. Tas pārsteidz ar savu izturīgumu - nav jābaidās no saliekšanas vai izstiepšanās. Tas viss padara to īpaši izturīgu pret nodilumu.

Produkta veidsVadi, kabeļi

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse