Kabeļi - USB cable for Lightning Baseus Cafule, 2.4A, 2m (black) CALJK-B01 - ātri pasūtīt no ražotāja

Baseus CALJK-B01 USB-Lightning kabelis ļauj ātri uzlādēt Apple ierīces līdz 2,4 A. Tas atbalsta PD protokolu un ir saderīgs ar iPhone viedtālruņiem. Kabelis ir izgatavots no augstas klases materiāliem, un tam ir īpaša mikroshēma drošai lietošanai. Turklāt kabelis nodrošina tūlītēju datu pārsūtīšanu ar ātrumu līdz 480 MB/s.

USB cable for Lightning Baseus Cafule, 2.4A, 2m (black) CALJK-B01

Rated 4.1/5 based on 1 customer reviews

745 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

50127
CALJK-B01
6953156202283
Baseus

Jauns

07.05 - 18.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
08.05 - 19.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
no 3 €
08.05 - 19.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
07.05 - 18.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Uzlādē savu iPhone tikai dažu mirkļu laikā

Ātrā uzlāde ar 2,4 A strāvu nozīmē, ka kabelis uzlādēs jūsu iPhone akumulatoru vienā mirklī. Tāpēc tas ir ideāli piemērots visdažādākajiem Apple viedtālruņiem - no 12. sērijas līdz 6. sērijas - neatkarīgi no tā, kādu tālruni izmantojat, šis praktiskais piederums jūs nepievils. Tas arī ietaupīs jūsu laiku - pilnībā uzlādētu tālruni varēsiet izmantot vēl ātrāk!

Pilnīga lietošanas drošība

Kabeļa savienotāju temperatūra tiek uzturēta nemainīga, tāpēc jums nav jāuztraucas par tālruņa akumulatora pārkaršanu un bojājumiem - pat tad, ja to lietojat uzlādes laikā. Savienotājiem ir arī īpaša gumijas aizsardzība, kas pasargā uzlādes porti no skrāpējumiem.

Izcila veiktspēja

Pastiprināto serdeņu 4 joslas ir neticami efektīvs vadītājspēks, kas ļauj tik ātri uzlādēt ierīces. Šo procesu uzlabo arī augstas klases izturīgais savienotājs, kas lieliski iekļaujas iPhone pieslēgvietā un droši turas savā vietā, neatslābstot un neizkrītot. Turklāt papildu aizsardzība no gumijas pasargā tālruņa portu no skrāpējumiem.

Ātra uzlāde, ātra datu pārsūtīšana

Cafule sērijas Baseus kabelis nodrošina ne tikai ātru uzlādi - tas nodrošina arī tūlītēju datu pārraidi. Ar tā palīdzību varat pārsūtīt failus starp ierīcēm ar ātrumu līdz pat 480 MB/s. Jums vairs nav jāgaida bezgalīgi ilgi, līdz dokumenti, fotoattēli vai videoklipi tiks nokopēti no jūsu iPhone uz datoru vai klēpjdatoru - ar šo funkcionālo piederumu tas aizņem tikai mirkli!

Tas kalpos jums daudzus gadus

Izstrādājums pārsteidz ar savu izturību. Izcilas kvalitātes cinka sakausējums ir izturīgs pret oksidēšanos un izbalēšanu. No otras puses, pītā neilona kabeļa pārklājums aizsargā tā maigo iekšpusi un ļauj pagarināt tā kalpošanas laiku. Tas pārsteidz ar savu izturīgumu - nav jābaidās no saliekšanas vai izstiepšanās. Tas viss padara to īpaši izturīgu pret nodilumu.

Produkta veidsVadi, kabeļi

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse