Kabeļi - Baseus Superior Series Cable USB to micro USB, 2A, 2m (white) CAMYS-A02 - ātri pasūtīt no ražotāja

Izturīgais Baseus USB-mikro USB kabelis ir neaizstājams gan mājās, gan darbā, gan ceļā. Ļauj uzlādēt līdz 2 A un pārraidīt datus ar ātrumu līdz 480 Mbps. Izturīgs pret bojājumiem un nodilumu - ilgi kalpos jums nevainojami. Kabeļa uzglabāšanu un transportēšanu jums palīdzēs nodrošināt komplektā iekļautais Velcro stiprinājums.

Baseus Superior Series Cable USB to micro USB, 2A, 2m (white) CAMYS-A02

Rated 4.4/5 based on 1 customer reviews

445 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

50282
CAMYS-A02
6953156208506
Baseus

Jauns

09.05 - 21.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
10.05 - 23.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
no 3 €
10.05 - 23.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
09.05 - 21.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Ātra ierīču uzlāde

Produkts nodrošina tūlītēju uzlādi ar līdz pat 2A. Jums vairs nav jāgaida mūžīgi, līdz jūsu ierīces atkal būs gatavas darbam! Tā 4 vijumu alvas vara serde ir atbildīga par kabeļa uzticamu darbību. Cita starpā tas nodrošina mazāku pretestību un tādējādi stabilāku un ātrāku uzlādi.

Plaša saderība

Kas padara kabeli noderīgu jebkurā mājoklī? Tā plašā savietojamība! To var veiksmīgi izmantot, lai darbinātu dažādas ierīces, kas aprīkotas ar micro USB pieslēgvietu. Cita starpā ar to varēs uzlādēt izvēlētus viedtālruņu un planšetdatoru modeļus, galda ventilatorus un lampas, powerbankas un pat mazus gludekļus!

Ātri pārsūtiet failus

Izmantojot kabeli, varat ne tikai ātri uzlādēt ierīces. Produkts ļauj arī pārsūtīt datus ar ātrumu līdz pat 480 Mb/s. Nepieciešams kopēt daudzus fotoattēlus vai saglabāt lielu filmu? Nekādu problēmu! Ar Baseus kabeli jūs pārsūtīsiet visus nepieciešamos failus vienā mirklī.

Izturīga veiktspēja

Kabelis pārsteigs jūs ar savu izturību. Pateicoties tā pastiprinātajai konstrukcijai, tas ir neticami elastīgs un izturīgs pret saliekšanos. Tas ir izgatavots no ABS plastmasas, kam raksturīga ārkārtīgi zema uzņēmība pret skrāpējumiem un izbalēšanu. Kabelis ir izgatavots no sabiezinātas TPE - to nav tik viegli salauzt vai izstiept.

Pielāgots jūsu vajadzībām

Pārdošanā ir pieejami 2 kabeļa garuma varianti - 1 m un 2 m. Izvēlieties sev piemērotāko un izbaudiet lietošanas komfortu, lai kur jūs atrastos. Izstrādājums noderēs gan mājās, gan darbā, gan atvaļinājumā - gandrīz visur būs iespēja ērti uzlādēt ierīces un pārsūtīt failus. Varat to izmantot arī automašīnā, piemēram, lai darbinātu tālruni braukšanas laikā.

Produkta veidsVadi, kabeļi

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse