Kabeļi - USB-C kabelis Lightning Baseus displejam, PD, 20 W, 2 m (zaļš) CATLSK-A06 - ātri pasūtīt no ražotāja

Tagad vari uzreiz uzlādēt savu iPhone un pārsūtīt failus ar ātrumu līdz pat 480 Mb/s. Baseus USB-C zibspuldzes kabelis ar zibspuldzi atbalsta PD 20 W ātro uzlādi, un, pateicoties iebūvētajam displejam, varat pārbaudīt tā jaudu reāllaikā. Izstrādājums ir arī īpaši izturīgs, un tā uzlabotā mikroshēma nodrošina drošu lietošanu un aizsargā jūsu ierīces no bojājumiem.a

USB-C cable for Lightning Baseus Display, PD, 20W, 2m (green) CATLSK-A06

Rated 5/5 based on 1 customer reviews

1245 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

50371
CATLSK-A06
6953156208667
Baseus

Jauns

09.05 - 21.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
10.05 - 23.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
no 3 €
10.05 - 23.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
09.05 - 21.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Atklājiet ātrās uzlādes priekšrocības

Esat noguris bezgalīgi gaidīt, līdz tālrunis tiks uzlādēts? Ar Baseus tas ir pagātne! Izstrādājums atbalsta PD 20 W ātro uzlādi, kas nozīmē, ka tas var, piemēram, atjaunot 60 % jūsu viedtālruņa enerģijas tikai 30 minūtēs. Izstrādājums ir saderīgs arī ar PD 18 W un ir piemērots lielākajai daļai Apple tālruņu un planšetdatoru modeļu.

Skats uz iebūvēto displeju

Tagad varat pārbaudīt pašreizējo uzlādes ātrumu ar vienu acu uzmetienu. Kabelim ir neliels, bet viegli salasāms ekrāns, kas reāllaikā parāda tā jaudu. Tādējādi varat sekot līdzi tā veiktspējai un baudīt pastāvīgu piekļuvi noderīgai, bet uzticamai informācijai.

Viedie risinājumi

Neuztraucieties par savu ierīču drošību. Uzlabotā viedā kabeļa mikroshēma nodrošina stabilu un bezbīstamu uzlādi. Tā automātiski atpazīst pašreizējo jaudu un ļauj parādīt tās vērtību iebūvētajā ekrānā. Vienlaikus tas palīdz aizsargāt jūsu iPhone no bojājumiem.

Ātra failu pārsūtīšana

Ātra uzlāde nav viss! Baseus kabelis nodrošina arī tikpat ātru datu pārraidi. Tā ātrums sasniedz 480 Mb/s. Tagad jūs varat pārsūtīt visus nepieciešamos failus starp ierīcēm vienā mirklī! Fotogrāfijas, filmas vai dokumenti - jums nav bezgalīgi jāgaida, līdz tie nonāks galamērķī.

Uzlabots dizains

Kas nodrošina tik ātru un stabilu uzlādi? Pilnveidots, perfekti pārdomāts dizains! Ar alvu pārklātā vara 5 pavedieni nodrošina labāku vadītspēju un mazāku pretestību. Turklāt savienotājs ir izstrādāts tā, lai tas perfekti iederētos iPhone pieslēgvietā - pat tad, ja izmantojat papildu apvalku. Tas arī garantē vēl stabilāku un uzticamāku uzlādi.

Pārsteidz ar savu izturību

Vai meklējat kabeli, kas jums lieliski kalpos ilgu laiku? Jūs to nupat esat atradis! Izstrādājuma jutīgākie elementi ir optimāli aizsargāti pret bojājumiem. Cinka sakausējuma savienotāji ir izturīgi pret oksidēšanos, nodilumu un pārkaršanu. Neilona pinums pasargā kabeli no saliekšanas, izstiepšanās un pat pārrāvuma, nodrošinot tam izcilu izturību un elastību.

Ērti transportējams un uzglabājams

Šo praktisko kabeli var ērti izmantot ne tikai mājās, bet arī darbā vai, piemēram, atvaļinājumā. Komplektā iekļautā Velcro aizdare atvieglo tā uzglabāšanu un transportēšanu. Tagad jūs varat to viegli paņemt līdzi visur, kur tas nepieciešams, izvairīties no sapīšanās un parūpēties par kārtību!

Produkta veidsVadi, kabeļi

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse