Kabeļi - Cable holder organizer Orico 5 slots (black) CBS5-BK - ātri pasūtīt no ražotāja

Rakstāmgalda jucekļi ir pagātne. Orico pašlīmējošais turētājs ļaus jums optimāli organizēt jebkuru vietu. Tas ļauj ērti sakārtot līdz pat 5 kabeļiem, nodrošinot tiem stabilu fiksāciju. Tas ir izgatavots no videi draudzīga silikona un ir īpaši izturīgs. Nepieciešams pavisam nedaudz, lai beidzot saglabātu kārtību!

Cable holder organizer Orico 5 slots (black) CBS5-BK

Rated 4.6/5 based on 1 customer reviews
50423
CBS5-BK
6936761817714
ORICO

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Ideāla kabeļu organizācija

Jums vairs nav jāuztraucas par to, ka jūsu kabeļi sapīsies vai paklupsiet uz tiem.Ar Orico organizatoru jūs varat viegli sakārtot līdz pat 5 kabeļiem tā, kā vēlaties, un izvairīties no nekārtības. Viens neliels izstrādājums ir viss, kas nepieciešams, lai jūsu rakstāmgaldā būtu tāda kārtība, par kādu jūs sapņojat!

Daudzas iespējas

Orico zīmola organizators ir izstrādāts tā, lai jūs varētu sakārtot daudzus dažādu veidu kabeļus. Tā slotu platums ir 5 mm. Tas nozīmē, ka tas ir ideāli piemērots, piemēram, austiņu vai peles kabeļiem, kā arī datu, audio un eterneta kabeļiem.

Pašlīmējošs

Tagad organizatoru varat droši piestiprināt pie izvēlētas plakanas virsmas. Orico izstrādājums ir aprīkots ar abpusēji līmējošu 3M lenti, kas ļauj to pielīmēt pie sienas, galda vai galda. Nepieciešamības gadījumā organizatoru varat arī noņemt, neriskējot sabojāt galda virsmu.

Ideāls papildinājums jūsu rakstāmgaldam

Turētājs ir izgatavots no izturīga, bet elastīga silikona. Tas padara to izturīgu pret nodilumu un dažādiem bojājumiem. Tas nodrošina arī drošu un stabilu kabeļu stiprinājumu. Un tas ir patiešām mazs. Tā garums ir tikai 96 mm - tas neaizņems pārāk daudz vietas uz jūsu galda.

Produkta veidsKabeļu organizators

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.