Kabeļi - Orico Circle Velcro Straps 1m (black) CBT-1S-BK - ātri pasūtīt no ražotāja

Atvadieties no jucekļa uz galda un nodrošiniet pareizu kabeļu sistēmas sakārtošanu. Orico āķa un cilpas lente atvieglos šo uzdevumu! Ar tās palīdzību jūs varat viegli sakārtot datora, peles, monitora vai tastatūras kabeļus un nostiprināt tos kopā. Viegli lietojama un izturīga - nodrošina neticami izturīgu fiksāciju. Nepieciešamības gadījumā to var arī nogriezt vajadzīgajā garumā.

Orico Circle Velcro Straps 1m (black) CBT-1S-BK

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews
50425
CBT-1S-BK
6954301108979
ORICO

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Spēcīgs Velcro

Kas padara Orico zīmola organizatoru tik ideāli piemērotu savam mērķim, taču vienkāršu un ērtu lietošanā? Augstas kvalitātes, izturīgs Velcro! Vienā siksniņas pusē ir mīkstas šķiedras, bet otrā - asi āķīši, tāpēc tas garantē stipru un stabilu aizdari.

Pielāgojiet to savām vajadzībām

Vai jums nepieciešamas vairākas dažāda garuma siksnas? Vēlaties piestiprināt kabeļus ik pēc dažiem centimetriem, un jums ir nepieciešams pareizais vienādu siksniņu skaits? Nekādu problēmu! Jūs varat viegli sagriezt organizatoru ar parastām šķērēm un pielāgot to savām vajadzībām. Pārgrieztā lente nesadrumstīs un nesadalīsies.

Augstākā kvalitāte

Orico organizators jums ilgi un perfekti kalpos. Tas ir izgatavots no augstākās kvalitātes materiāliem, kas nodrošina ne tikai izturību, bet arī noturību pret skābēm un sārmiem. Izstrādājums izceļas arī ar labu izolativitāti. Tas ir īpaši izturīgs - tas noteikti jūs nepievils!

Produkta veidsKabeļu organizators

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.