Kabeļi - USB-C kabelis Lightning Baseus Cafule, PD, 20W, 0,25m (melns) CATLJK-01 - ātri pasūtīt no ražotāja

C tipa apgaismojuma kabelis ir saderīgs ar Apple zīmola ierīcēm. Tā jauda sasniedz 20 vatus un nodrošina ātru tālruņu uzlādi. To var pievienot ierīcēm ar Lightning savienotāju, un tas atbalsta Power Delivery protokolu. Drošību nodrošina inteliģenta sprieguma un strāvas saskaņošana, integrētā shēma un nemainīga savienotāja temperatūra.

USB-C cable for Lightning Baseus Cafule, PD, 20W, 0,25m (black) CATLJK-01

Rated 4/5 based on 1 customer reviews
50439
CATLJK-01
6953156202054
Baseus

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Ātra uzlāde

Kabelis spēj uzlādēt jūsu iPhone 50 % tikai 30 minūtēs. Atbalsta daudzas Apple ierīces, sākot no 12. sērijas līdz 6S.

Izturīgs

Augstas kvalitātes materiāli nodrošina kabeļa izturību. Kabeļa konstrukcija cita starpā sastāv no elementiem, kas izgatavoti no cinka sakausējuma un pārklāti ar UV pārklājumu. Tas padara tos izturīgus pret oksidēšanos un izbalēšanu. Citi elementi ir izgatavoti no gumijas materiāla, kuru uzdevums ir aizsargāt kontaktdakšu un tālruņa pieslēgvietu metāla galus. Neilona pītais apvalks aizsargā kabeli no ārpuses, tāpēc tas ir izturīgs pret deformāciju un lūšanu biežas lieces rezultātā. Komplektā ir iekļauts Velcro, lai pēc salocīšanas to varētu piestiprināt.

Vienlaicīga datu pārsūtīšana un uzlāde

Kabelis ļauj vienlaicīgi uzlādēt un pārsūtīt datus. Tas pārsūta failus un sāk uzlādi, tiklīdz to pieslēdzat datoram. 2.0 standarta USB pieslēgvieta ļauj veikt pārsūtīšanu starp ierīcēm ar ātrumu līdz 480 Mb/s.

Produkta veidsVadi, kabeļi

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.