Kabeļi - USB-C cable for Lightning Baseus Dynamic Series, 20W, 1m (orange) CALD000007 - ātri pasūtīt no ražotāja

Kabelis ir saderīgs ar Apple zīmola ierīcēm. Tas ātri uzlādē 20 W tālruņus. Tas ir paredzēts ierīcēm ar Lightning savienotāju un atbalsta Power Delivery protokolu. Inteliģentā strāvas un sprieguma saskaņošana ar uzlādes veidu nodrošina drošību. Integrētā shēma un nemainīga savienojuma temperatūra padara ierīci uzticamu.

USB-C cable for Lightning Baseus Dynamic Series, 20W, 1m (orange) CALD000007

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews
50448
CALD000007
6932172601911
Baseus

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Ātra akumulatora uzlāde

Kabelis uzlādē ar 20 W jaudu un atbalsta Power Delivery protokolu. Tikai 30 minūtēs tas spēj uzlādēt iPhone akumulatoru līdz 50 %. Tas ietaupa laiku, ko var veltīt patīkamākām lietām.

Uzticams un izturīgs pret bojājumiem

Kabelis ir izgatavots no augstas kvalitātes produktiem, piemēram, oksidēšanās un izbalēšanas izturīgiem ABS elementiem. Gumijas detaļas aizsargā tālruņa porti un metāla galus. Neilona pītais korpuss aizsargā kabeli no ārpuses, novēršot deformāciju un lūzumus lieces dēļ. Komplektā ir iekļauts Velcro, ko varat izmantot, lai aizvērtu kabeli pēc tā salocīšanas. Saderīgs ar Apple ierīcēm no 12 līdz 6S sērijas. Izstrādājums atbilst 18 W un 20 W protokolam.

Vienlaicīga datu ielāde un augšupielāde

Izmantojot šo kabeli, varat vienlaikus uzlādēt un pārsūtīt datus. Lai to izdarītu, jums tikai jāpievieno kabelis datoram. Ierīce ļauj pārsūtīt datus starp ierīcēm ar ātrumu līdz pat 480 Mb/s. Tas ir iespējams, pateicoties USB 2.0 standartam.

Produkta veidsVadi, kabeļi

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.