Sortimenta jaunumi - Adapter / Hub Orico USB-C to 1xUSB 3.1, 2xUSB 2.0, 5Gbps, for laptop (gray) AH-W13-GY-BP - ātri pasūtīt no ražotāja

Jūsu klēpjdatoram vai datoram nav pietiekami daudz pieslēgvietu? Orico adapteris palīdzēs jums atrisināt līdzīgas problēmas! Vienkārši pievienojiet to USB-C pieslēgvietai, un jūs iegūsiet līdz pat 3 USB pieslēgvietām. Ierīce ļauj pārsūtīt failus ar ātrumu līdz pat 5 Gbps, un tā izceļas ar izturīgu, bet kompaktu dizainu - to vienmēr varēsiet nēsāt līdzi. Tās konstrukcijā ir izmantots izturīgs alumīnija sakausējums.

Adapteris / centrmezgls Orico USB-C uz 1xUSB 3.1, 2xUSB 2.0, 5Gbps, klēpjdatoram (pelēks) AH-W13-GY-BP

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews

945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 13 vienības

51373
AH-W13-GY-BP
6936761858946
ORICO

Jauns

15.05 - 26.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
16.05 - 28.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
no 3 €
16.05 - 28.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
15.05 - 26.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Vienlaikus var pieslēgt līdz 3 ierīcēm

Iegūstiet vairāk iespēju un palieliniet sava klēpjdatora funkcionalitāti. Orico adapteris ir aprīkots ar 3 USB pieslēgvietām, tāpēc vienlaicīgi tam var pieslēgt pat 3 ierīces. Izstrādājums ir saderīgs ar plašu aparatūras klāstu, tostarp datora pelēm, tastatūrām, USB diskiem, printeriem, karšu lasītājiem un planšetdatoriem.

Saderīgs

Šis praktiskais adapteris ir lieliski piemērots dažādiem lietojumiem. Tas ir saderīgs ar populārākajām ierīcēm, piemēram, klēpjdatoriem un datoriem. Jūs to veiksmīgi izmantosiet arī kopā ar planšetdatoru - ar tā palīdzību varat viegli pievienot, piemēram, peli un tastatūru, lai atvieglotu darbu. Turklāt īpaši izstrādātais savienotājs ir lieliski piemērots USB-C saskarnēm.

Augstākā kvalitāte

Orico adapteris izceļas arī ar rūpīgi pārdomātu un izturīgu dizainu. Tā izgatavošanā izmantots augstas kvalitātes alumīnija sakausējums, kas nodrošina iespaidīgu izturību un efektīvu siltuma izkliedi. Tā rezultātā jūs varat izbaudīt tā stabilu un efektīvu darbību. Turklāt koncentrators ir ļoti viegls un parocīgs, tāpēc tas var būt jums līdzi gandrīz visur. Tas viegli ietilps jūsu somiņā vai mugursomā!

Failu pārsūtīšana īsā laikā

Rumba ļaus jums īsā laikā pārsūtīt failus starp ierīcēm. Tas nodrošina datu pārraides ātrumu līdz pat 5 Gbps. Tas nozīmē, ka 1 GB datu kopēšana ar tā palīdzību aizņem tikai aptuveni 3 sekundes! Jums vairs nebūs ilgi jāgaida, līdz visas nepieciešamās fotogrāfijas vai videoklipi nonāks galamērķī.

Uzticama darbība

Neļaujiet, lai negaidīti aprīkojuma darbības traucējumi traucē jums strādāt. Orico adapterī izmantota uzlabota integrālā mikroshēma, tāpēc tas var nodrošināt stabilu darbību un ātru savienojumu pat tad, ja tam pieslēdzat vairākas ierīces. Pateicoties tam, kavēšanās, aizķeršanās, nepietiekama signāla kvalitāte un citas problēmas paliks tikai nepatīkamas atmiņas!

Preces veids, kategorijaAdapter Cable

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse