Kabeļi - Desktop charger LDNIO GaN A4809C 100W A4809C - ātri pasūtīt no ražotāja

Tagad īsā laikā vienlaicīgi varat uzlādēt līdz pat 4 ierīcēm. LDNIO A4809C lādētājs ir aprīkots ar 4 pieslēgvietām (2x USB-C, 2x USB-A) un izmanto modernu GaN tehnoloģiju, kas nodrošina neticamu veiktspēju. Produkts piedāvā kopējo izejas jaudu līdz 100 W un atbalsta dažādus ātrās uzlādes standartus. Tas nodrošina arī drošu lietošanu un tam ir iebūvēts displejs.

Desktop charger LDNIO GaN A4809C 100W A4809C

Rated 3.9/5 based on 1 customer reviews
51377
A4809C
6933138600283
Ldnio

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Pārsteidzoša uzlādes veiktspēja

Lādētājā izmantota GaN tehnoloģija, tāpēc, neraugoties uz tā nelielajiem izmēriem, tas spēj nodrošināt iespaidīgu veiktspēju. Abas USB-C pieslēgvietas nodrošina līdz pat 100 W jaudu - to var veiksmīgi izmantot pat klēpjdatora darbināšanai. A4809C atbalsta arī dažādus ātrās uzlādes standartus, piemēram, PD3.0, QC4.0, PPS, QC4 , SCP un FCP. Tādējādi jūs varat atjaunot strāvas padevi savām izvēlētajām ierīcēm vienā mirklī.

Pieejami 4 pieslēgvietu skaits

Nepieciešams uzlādēt vairāk ierīču? Jums vairs nav jāaizņem vairāk kontaktligzdu vai jāgaida, kamēr viena ierīce būs gatava, pirms pieslēgt nākamo! LDNIO lādētājs ļauj izmantot pat 4 porti - 2x USB-A un 2x USB-C. Tādējādi jūs varat uzlādēt līdz pat 4 ierīcēm vienlaicīgi, piemēram, 2 viedtālruņus, planšetdatoru un bezvadu austiņas. Izstrādājums izceļas arī ar plašu saderību.

Lietošanas drošība

Nebaidieties sabojāt lādētāju vai tam pievienotās ierīces. Tā korpuss ir izgatavots no ugunsdroša un izturīga datora. Produkts ir saņēmis arī vairākas uzlabotas drošības funkcijas, kas to cita starpā aizsargā no pārslodzes, pārsprieguma, pārlādēšanās, pārkaršanas un īssavienojuma. Tāpēc varat baudīt ne tikai ātru, bet arī drošu uzlādi!

Papildu iespējas

GaN tehnoloģija ir ļāvusi ievērojami samazināt lādētāja izmēru un svaru. Pateicoties tam, ierīces transportēšana jums nesagādās nekādas problēmas - to varēsiet ērti ievietot somā vai mugursomā. A4809C ir arī iebūvēts displejs, kas sniegs jums informāciju par pašreizējo spriegumu un uzlādes strāvu. Vienkārši ieskatieties! Komplektā atradīsiet arī praktisku 1,5 metrus garu barošanas kabeli.

Iepakojumā

  • Lādētājs
  • Barošanas kabelis (1,5 m, ES kontaktdakša)

Produkta veidsLādētājs

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.