Kabeļi - USB to Micro USB cable, Mcdodo CA-7450, 0.2m (black) CA-7450 - ātri pasūtīt no ražotāja

Mcdodo kabelis nodrošina QC 4.0 ātro uzlādi un atbalsta 2,4 A. Tas nodrošina arī zibensdrošu failu pārsūtīšanas ātrumu līdz 480 Mb/s. Tas ir saderīgs ar dažādām ierīcēm un izceļas ar izturīgu un nodilumizturīgu dizainu. Tas būs lieliski piemērots jūsu ierīču uzlādei ar powerbank.

USB to Micro USB cable, Mcdodo CA-7450, 0.2m (black) CA-7450

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews
51406
CA-7450
6921002674508
McDodo

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Tūlītēja uzlāde

Vēl ātrāka uzlāde. Mcdodo kabelis ļauj ātri uzlādēt ierīces ar 2,4 A strāvu. Tas atbalsta arī ātrās uzlādes protokolu QC 4.0. Pateicoties šim risinājumam, jūs atjaunosiet savu ierīču enerģiju tikai dažu mirkļu laikā. Jūs to izmantosiet, lai cita starpā uzlādētu savu viedtālruni vai bezvadu austiņas.

Ātra datu pārraide

Izstrādājums nodrošina ne tikai ātru uzlādi, bet arī tūlītēju datu pārsūtīšanu. Tikai aptuveni 1 sekundes laikā jūs pārsūtīsiet pat 50 fotogrāfijas starp izvēlētajām ierīcēm. Tas viss, pateicoties 480 Mb/s ātrumam. Jums vairs nav jāgaida bezgalīgi ilgi, lai pārsūtītu mūziku, video vai nepieciešamos dokumentus!

Izturīgs un izturīgs

Kabelis ir izgatavots no izturīga neilona pinuma, kam raksturīga izturība pret nodilumu un mehāniskiem bojājumiem. Turklāt kabeļa gals ir papildus pastiprināts - tāpēc varat būt droši, ka tas kalpos jums ilgu laiku. Augstas kvalitātes vara kabelis nodrošina stabilu un ātru datu pārraidi, bet uzlabotā mikroshēma inteliģenti pārvalda uzlādes parametrus.

Produkta veidsVadi, kabeļi

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.