Kabeļi - Wall Charger with + USB-C Cable XO L91EU 25W (white) L91EU + USB-C - ātri pasūtīt no ražotāja

XO tīkla lādētājs ļauj ātri uzlādēt ierīces, lai īsā laikā atjaunotu enerģiju, piemēram, iPhone. Tas atbalsta vairākus ātrās uzlādes protokolus, tostarp Quick Charge 4.0 , Power Delivery 3.0 vai SCP. Tā piedāvā arī 25 W uzlādi. Jums nav jāuztraucas arī par savu ierīču drošību, jo iebūvētais mikroshēma inteliģenti pielāgo uzlādes jaudu pieslēgtajai ierīcei.

Wall Charger with + USB-C Cable XO L91EU 25W (white) L91EU + USB-C

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews
51468
L91EU + USB-C
6920680808397
XO

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Ideāls ceļojuma sabiedrotais

Lādētāja kompaktais un ērtais dizains nozīmē, ka tas vienmēr būs ērti sasniedzams - tas neaizņems daudz vietas jūsu mugursomā vai somā. Pateicoties universālajam spriegumam, to var izmantot jebkurā pasaules vietā. Tas ir izgatavots no ABS un PC plastmasas, kam raksturīga izturība un nodilumizturība. Turklāt komplektā atradīsiet arī praktisku USB-C uz USB-C kabeli.

Iekļauts

  • elektrotīkla lādētājs
  • USB-C/USB-C kabelis
Produkta veidsLādētājs

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.