Kabeļi - Wall charger LDNIO A2317C USB, USB-C 30W + USB-C - USB-C Cable A2317C Type C-Type C - ātri pasūtīt no ražotāja

Nepieciešams kompakts lādētājs, kas ļauj ātri uzlādēt divas ierīces vienlaicīgi? Izvēlieties A2317C modeli no LDNIO. Ierīcei ir divas pieslēgvietas - USB un USB-C, un tai ir USB-C/USB-C kabelis. Jūs būsiet pārsteigti, cik efektīvi uzlādēsiet saderīgus viedtālruņus un planšetdatorus, pateicoties 30 W PD un QC3.0 ātrās uzlādes protokoliem.

Wall charger LDNIO A2317C USB, USB-C 30W + USB-C - USB-C Cable A2317C Type C-Type C

Rated 4.4/5 based on 1 customer reviews
51677
A2317C Type C-Type C
5905316144422
Ldnio

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Ātri uzlādējiet 2 ierīces vienlaicīgi

Pārbaudiet, cik ātri varat atjaunot savu ierīču enerģiju. LDNIO lādētājs atbalsta 30 W PD ātro uzlādi un QC3.0, un tas var uzlādēt jūsu iPad un iPhone 14 Pro Max ar līdz pat 27 W jaudu. Turklāt tas ir saderīgs ar daudzām populārām ierīcēm, kurām ir USB un USB-C pieslēgvietas. Tam var veiksmīgi pieslēgt iPhone un viedtālruņus ar Android operētājsistēmu.

Izsmalcināts dizains

A2317C izceļas ar kompaktu konstrukciju un modernu dizainu. Jūs varat viegli ievietot ierīci somiņā vai mugursomā un ņemt to līdzi jebkur. Jums vairs nav jāuztraucas par to, ka viedtālrunis izlādēsies visnepiemērotākajā brīdī.

Droša uzlāde

Lādētājs ir izgatavots no ugunsdroša PC apvalka, kas palielina lietošanas drošību. Pateicoties vairākām drošības funkcijām, jums nav jāuztraucas par pārspriegumu, pārlādēšanos, īssavienojumu vai pārkaršanu u. c. lietām. Droši atjaunojiet savu ierīču enerģiju ar LDNIO lādētāju.

Komplektā ietilpst:

  • Komplektā: lādētājs x1
  • USB-C/USB-C kabelis x1
Produkta veidsLādētājs

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.