Kabeļi - Wall charger LDNIO A2317C USB, USB-C 30W + USB-C - Lightning Cable A2317C Type C to li - ātri pasūtīt no ražotāja

Vienlaikus uzlādējiet līdz 2 ierīcēm un negaidiet pārāk ilgi, līdz tās būs gatavas lietošanai. LDNIO A2317C tīkla lādētājs ir aprīkots ar 2 pieslēgvietām (1x USB-A, 1x USB-C) un atbalsta tādus standartus kā PD un QC. Tas nodrošina kopējo izejas jaudu līdz 30 W, un tam ir portatīvs, kompakts dizains. Tas garantē arī drošu lietošanu un ir īpaši izturīgs. Komplektā ir iekļauts arī USB-C uz Lightning kabelis.

Wall charger LDNIO A2317C USB, USB-C 30W + USB-C - Lightning Cable A2317C Type C to li

Rated 3.9/5 based on 1 customer reviews
51678
A2317C Type C to li
5905316144415
Ldnio

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Ātra uzlāde

Nevajag vairs ilgi gaidīt, līdz ierīces būs gatavas lietošanai! LDNIO lādētājs ļaus jums uzlādēt viedtālruni vai planšetdatoru pārsteidzoši īsā laikā. Tā USB-C ports atbalsta ātru PD uzlādi, savukārt USB-A ports atbalsta QC standartu. Turklāt ierīces kopējā izejas jauda sasniedz 30 W.

Uzlādējiet 2 ierīces vienlaicīgi

Pateicoties 2 pieejamajiem portiem, varat ērti uzlādēt 2 ierīces vienlaicīgi. Jums vairs nav jāizmanto papildu lādētājs vai jāgaida, kamēr viena ierīce tiks uzlādēta, pirms pieslēgt otru! A2317C ir arī plaši savietojams. Ar tās palīdzību varat viegli uzlādēt Android tālruni, planšetdatoru, iPhone un pat klēpjdatoru!

Uzlabots dizains

Lādētājs ir ļoti viegls un kompakts - to vienmēr varēsiet nēsāt līdzi. Tas neaizņems daudz vietas jūsu somiņā vai mugursomā! Ierīce nodrošina arī lietošanas drošību - tā cita starpā ir aizsargāta pret pārspriegumu, pārkaršanu, īssavienojumu un pārslodzi. Turklāt tās korpuss ir izgatavots no liesmu slāpējošas PC plastmasas.

Iepakojumā

  • Sienas lādētājs
  • USB-C uz Lightning kabelis
Produkta veidsLādētājs

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.