Kabeļi - Lightning Cable LDNIO LS671 30W, 1m (green) LS671 lightning - ātri pasūtīt no ražotāja

Negaidiet nenoteiktu laiku, līdz tālrunis atkal būs gatavs lietošanai. LDNIO LS671 kabelis nodrošina ātru uzlādi ar 30 W jaudu. Ar tā palīdzību jūs bez problēmām atjaunosiet enerģiju savā iPhone vai iPad. Tas ir izgatavots no videi draudzīgiem materiāliem, kas to padara īpaši izturīgu un noturīgu pret nodilumu.

Lightning Cable LDNIO LS671 30W, 1m (green) LS671 lightning

Rated 5/5 based on 1 customer reviews
51723
LS671 lightning
5905316144705
Ldnio

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Uzlādējiet viedtālruni acumirklī

Uzziniet, ka tālruņa uzlādei nav nepieciešams ilgs laiks. Kabelis nodrošina uzlādi ar līdz pat 30 vatu jaudu. Tas atbalsta arī Power Delivery un Quick Charge 3.0 ātrās uzlādes standartus. Tādējādi ierīces enerģijas atjaunošanai būs nepieciešami tikai daži mirkļi.

Produkta veidsVadi, kabeļi

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.