Kabeļi - LDNIO LS441 1m Lightning Cable LS441 lightning - ātri pasūtīt no ražotāja

LDNIO LS441 kabelis ļaus jums papildināt ierīci vienā mirklī. Kabelis ļauj ātri uzlādēt ierīces, kā arī pārsūtīt failus, pateicoties tā 2,4 A intensitātei. Tas nodrošina stabilu un efektīvu signāla pārraidi. Tas izceļas arī ar izcilu izturību un noturību pret nodilumu. Tas ir saderīgs ar Apple zīmola iekārtām.

LDNIO LS441 1m Lightning Cable LS441 lightning

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews
51737
LS441 lightning
5905316143364
Ldnio

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Ātra uzlāde un datu pārsūtīšana

Jums vairs nav jātērē laiks, gaidot, kad ierīce atkal būs gatava lietošanai. Kabelis nodrošina ātru uzlādi, pateicoties tā 2,4 A intensitātei. Tas aizņem tikai dažus mirkļus, lai atjaunotu jūsu iPhone vai iPad enerģiju. Turklāt tas nodrošina arī tūlītēju datu pārsūtīšanu.

Izturīga konstrukcija

LS441 ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, kas izceļas ar virs vidējā līmeņa izturību. Tas ir izturīgs pret saliekšanos un arī nesaplokas. Kabelis ir izturējis vairākus izturības testus, tāpēc varat būt droši, ka tas kalpos jums ilgu laiku.

Produkta veidsVadi, kabeļi

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.