Kabeļi - LDNIO LC98 25cm Lightning Cable LC98 lightning - ātri pasūtīt no ražotāja

LDNIO LC98 kabelis, pateicoties tā 2,4 A intensitātei, ļaus ātri atjaunot enerģiju jūsu viedtālrunī vai planšetdatorā. Tas lieliski darbojas ar lielāko daļu Apple zīmola iekārtu un nodrošina stabilu un drošu uzlādi. Pateicoties tā īpaši izstrādātajam dizainam, jūs varat to vienmēr nēsāt līdzi. Tas ir īpaši ideāli piemērots, lai uzlādētu ierīces ar powerbank.

LDNIO LC98 25cm Lightning Cable LC98 lightning

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews
51750
LC98 lightning
5905316142985
Ldnio

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Ātra ierīces uzlāde

Jums vairs nav jāgaida nenoteiktu laiku, līdz ierīce atkal būs gatava lietošanai. LDNIO kabelis nodrošina ātru uzlādi ar 2,4 A strāvas stiprumu. Tas nozīmē, ka jūsu iPhone vai iPad uzlāde aizņems tikai dažus mirkļus!

Unikāls dizains

Esiet gatavi jebkurai situācijai. Pateicoties rūpīgi pārdomātajam kabeļa dizainam, varat to ērti piestiprināt pie mugursomas vai atslēgām un vienmēr būt pa rokai. Turklāt tas ir izgatavots no izturīgiem materiāliem, kas ir noturīgi pret nodilumu, tāpēc varat būt droši, ka kabelis kalpos ilgu laiku.

Produkta veidsVadi, kabeļi

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.