Kabeļi - USB to USB-C cable LDNIO LS662, 30W, 2m (red) LS662 type c - ātri pasūtīt no ražotāja

Meklējat kabeli, kas ļaus nekavējoties atjaunot tālruņa barošanas padevi? LDNIO LS662 kabelis būs lieliska izvēle. Tas ļauj uzlādēt ierīces ar maksimālo jaudu līdz 30 vatu un atbalsta PD un QC 3.0 ātrās uzlādes standartus.

USB to USB-C cable LDNIO LS662, 30W, 2m (red) LS662 type c

Rated 4.2/5 based on 1 customer reviews
51752
LS662 type c
5905316144699
Ldnio

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

LDNIO LS662 USB-USB-C kabelis, 30 W, 2 m (sarkans)

Ar tā palīdzību varat viegli uzlādēt dažādas iekārtas, tostarp viedtālruni, planšetdatoru vai bezvadu austiņas. Tā izgatavošanā izmantoti izturīgi un izturīgi materiāli, tāpēc varat būt droši, ka kabelis kalpos jums ilgu laiku.

Ātra uzlāde

Aizmirstiet par ilgo gaidīšanu, līdz viedtālrunis atkal būs gatavs lietošanai. LDNIO LS662 kabelis piedāvā uzlādi ar jaudu līdz 30 vatu. Tas atbalsta arī Power Delivery un Quick Charge 3.0 ātrās uzlādes protokolus. Tas aizņem tikai mirkli, lai atjaunotu tālruņa vai planšetdatora enerģiju.

Izcila izturība

Kabelis ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, kam piemīt iespaidīga izturība un nodilumizturība. Turklāt neilona pinums nodrošina, ka kabelis nesapīsies. Turklāt jums nav jāuztraucas par savu ierīču drošību. Kabelis inteliģenti atpazīst pievienoto ierīci un automātiski izvēlas tai piemērotus uzlādes parametrus.

Produkta veidsVadi, kabeļi

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.