Kabeļi - Wall charger XO L40EU 18W (white) - ātri pasūtīt no ražotāja

XO L40EU 18 W tīkla lādētājs (balts)

XO tīkla lādētājs ļauj ātri uzlādēt ierīces. Tas lieliski darbosies gan ar mazāku, gan lielāku elektroniku - tas piedāvā 18 W jaudu un atbalsta ātrās uzlādes protokolus. Tas izceļas ar plašu saderību un kompakto izmēru.

Wall charger XO L40EU 18W (white)

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews
52146
6920680865765
XO

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Netērējiet laiku gaidīšanai

Izstrādājums nodrošina 18 vatu PD, kas nozīmē, ka jūs papildināsiet, piemēram, tālruņa enerģiju jau uz pusi ātrāk nekā ar tradicionālo lādētāju. Izmantojot inteliģento mikroshēmu, izstrādājums automātiski atpazīst pieslēgtā aprīkojuma veidu un nodrošina strāvas padevi pareizajā līmenī, tāpēc jūsu ierīču baterijas vienmēr būs drošas un uzlādētas iespējami īsākā laikā.

Produkta veidsLādētājs

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.