Kameras pultis - Remote control with laser pointer for multimedia presentations Norwii N29 - ātri pasūtīt no ražotāja

Norwii N29 tālvadības pults ar lāzera rādītāju multivides prezentācijām ir ultramobilā ierīce pildspalvas izmēra. Tajā ir iebūvēts uzlādējams akumulators, ko uzlādē, izmantojot USB-C pieslēgvietu. Saziņas diapazons ir līdz 100 metriem.

Ar Norwii N29 tālvadības pulti var viegli darbināt daudzas populāras programmas, piemēram, PowerPoint, Keynote, Prezi, Word, Excel, Acrobat Reader DC un ACD See.

Remote control with laser pointer for multimedia presentations Norwii N29

Rated 4.8/5 based on 1 customer reviews

2545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 5 - 13 darba dienas

2246
6949415906665
Norwii

Jauns

05.05 - 22.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
07.05 - 24.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
07.05 - 24.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
05.05 - 22.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Norwii N29 tālvadības pults ar lāzera rādītāju multivides prezentācijām ir ultramobilā ierīce pildspalvas izmēra. Tajā ir iebūvēts uzlādējams akumulators, ko uzlādē, izmantojot USB-C pieslēgvietu. Saziņas diapazons ir līdz 100 metriem.

Ar Norwii N29 tālvadības pulti var viegli darbināt daudzas populāras programmas, piemēram, PowerPoint, Keynote, Prezi, Word, Excel, Acrobat Reader DC un ACD See. 3 diapozitīvu maiņas režīmi nodrošina elastību un lietošanas ērtumu. Personalizējot pogas ar Norwii Presenter lietojumprogrammu, varēsiet vēl vairāk pielāgot pulti atbilstoši savām vēlmēm. Šis ir ideāls rīks tiem, kas novērtē ērtības, funkcionalitāti un profesionalitāti mācību, uzstāšanos un lekciju laikā. Galvenās produkta īpašības universāla tālvadības pults multimediju prezentācijām ar pildspalvas izmēru iebūvēta uzlādējama baterija un ērta uzlāde, izmantojot USB-C portu 100 metru sakaru diapazons iebūvēts lāzera rādītājs ar 200 metru diapazonu saderība ar sistēmām: Windows, macOS, Android ērta multivides prezentāciju vadība, bez nepieciešamības doties pie datora atbalsts daudzām datorprogrammām, tostarp PowerPoint, Keynote, Prezi, Word, Excel, Acrobat Reader DC, ACD See un citas trīs slaidu maiņas režīmi, kas pielāgoti dažādām programmām iespēja pielāgot pogas ar bezmaksas Norwii Presenter lietotni (Windows / macOS / Android) "Plug and Play" - nav nepieciešams lejupielādēt un instalēt papildu draiverus fiziskais "ON / OFF" slēdzis, lai samazinātu nejaušu ierīces izslēgšanos īpaša poga, lai "pārlēktu" starp slaidu elementiem rediģēšanas režīmā " " un "-" pogas audio skaļuma kontrolei USB-A saderīgs uztvērējs īpaša magnētiskā uztvērēja kaste, kas atrodas uz tālvadības pults korpusa dobums uz ">" poga, kas ļauj to viegli atrast, neskatoties uz tālvadības pulti LED indikators, kas norāda uz darbību un izlādējušos akumulatoru ultraviegls, minimālisma stils un mūsdienīgs dizains vienkārša un intuitīva lietošana komplektā iekļauts futrālis (maisiņš), kas izgatavots no pieskārieniem patīkama materiāla Jauna jūsu uzstāšanās kvalitāte Norwii N29 tālvadības pults ar lāzera rādītāju multimediju prezentācijām ir neaizstājams rīks, kas padarīs jūsu uzstāšanos vēl labāku. Ar saviem izmēriem tas atgādina pildspalvu, tāpēc noteikti atradīsiet tam vietu savā somā vai mugursomā.

Ja rādītājs ir līdzi, jums nav jāiet pie datora katru reizi, kad vēlaties mainīt kādu slaidu. Ar šo ierīci jūs varēsiet efektīvi pasniegt multimediju prezentācijas, iepriecinot auditoriju un koncentrējoties uz svarīgāko - zināšanu nodošanu, iedvesmojot un izraisot pozitīvas emocijas. 100 metru darbības rādiuss Norwii N29 bezvadu tālvadības pults darbības rādiuss ir līdz 100 metriem. Kopā ar to varat brīvi pārvietoties pa telpu vai auditoriju, pilnībā kontrolējot prezentāciju. Neatkarīgi no tā, vai vadāt sanāksmi nelielā telpā vai uz lielākas skatuves, šī tālvadības pults ļaus ērti mainīt slaidus.

Izvēlieties Norwii N29 un izbaudiet vēl nebijušu brīvību, demonstrējot multimediju prezentācijas lielās lekciju zālēs. Uzlāde, izmantojot USB-C pieslēgvietu Īpaši vieglās Norwi N29 tālvadības pults iekšpusē ir paslēpta jaudīga litija polimēra baterija. To var viegli uzlādēt, izmantojot populāro USB-C pieslēgvietu. Tiklīdz ierīce ir uz izlādes robežas, īpašs LED indikators mirgo sarkanā krāsā. Šī papildu ērtība palīdzēs izvairīties no situācijām, kad dažas minūtes pirms prezentācijas konstatējat, ka tālvadības pults nav gatava lietošanai. Lāzera rādītājs Norwii N29 tālvadības pults nav paredzēta tikai slaidu vadīšanai. Iebūvētais lāzera rādītājs ļauj precīzi izcelt svarīgus elementus uz ekrāna. Neatkarīgi no tā, vai lasāt motivējošu lekciju, mācību stundu vai apmācības sesiju, šis rīks noteikti atvieglos jūsu darbu. Izmantojiet to, lai norādītu galvenos prezentācijas punktus no attāluma līdz pat 200 metriem. Plaša savietojamība Meklējat ierīci, kas jūs nepievils, ja izmantosiet citu slaidu demonstrēšanas programmatūru, nevis to, kuru izmantojat katru dienu? Norwii N29 tālvadības pults ir saderīga ar lielāko daļu datoru, kas aprīkoti ar tradicionālo A tipa USB portu. To var izmantot ar Windows, macOS un Android operētājsistēmām.

Tā atbalsta tādas datorprogrammas kā PowerPoint, Keynote, Prezi, Word, Excel, ACD See, Acrobat Reader DC un dažādas virtuālās galerijas (piemēram, Photos operētājsistēmā Android). Pateicoties "Plug and Play" tehnoloģijai, ierīcei nav nepieciešams lejupielādēt papildu draiverus. Norwii Presenter lietotne Neskatoties uz piekļuvi 3 bultiņu vadības režīmiem, ir lietojumprogrammas, kurām ir nepieciešamas īpašas tastatūras īsceļu kombinācijas, piemēram, atskaņošana, pauze vai nākamā vai iepriekšējā dziesma. Izmantojot personalizētus iestatījumus, katrai Norwii 29 tālvadības pults pogai var piešķirt jebkuru darbību. Lai pielāgotu pulti, vienkārši lejupielādējiet bezmaksas lietotni Norwii Presenter, kas ir pieejama operētājsistēmām Windows, iOS un Android. Ergonomisks slēdzis Publiskās runas var paaugstināt spiedienu. Mēģinot kontrolēt skatuves bailes, mēs bieži vien veicam nervozus žestus. Tad ir viegli nejauši kaut ko noklikšķināt uz tālvadības pults un nejauši izslēgt prezentāciju. Par laimi, ne ar Norvia N29 modeli.

Pateicoties fiziskajam "ieslēgšanas/izslēgšanas" slēdzim, jums būs grūtāk nejauši izslēgt ierīci. Tas arī samazina risku ieslēgt tālvadības pulti, kad to nēsājat somā vai mugursomā. Uztvērējs, kas vienmēr ir pa rokai Uztvērējs, kas jāpievieno ierīcei, no kuras tiks rādīta jūsu prezentācija, ir cukura kubiņa lieluma, tāpēc to ir viegli pazaudēt. Par laimi, ražotājs ir piedāvājis risinājumus, kas samazina šo risku. Norvia N29 tālvadības pults ir aprīkota ar nelielu uztvērēja kešatmiņu. Spēcīgs magnēts nodrošinās, ka līdz brīdim, kad nolemsiet to noņemt, tā noteikti paliks savā vietā. 3 veidi, kā noklikšķināt uz "next" Nav svarīgi, kādas datorprogrammas izmantojat prezentāciju laikā. Norwii N29 tālvadības pults piedāvā līdz pat trīs dažādus diapozitīvu maiņas režīmus, kas ir pielāgoti dažādiem populāriem rīkiem. Noklusējuma funkcijas ">" un " " un " Skaļuma regulēšana.

Jūsu prezentācijas neatņemama sastāvdaļa ir skaņa un mūzikas instrumenti? Norwii N29 tālvadības pults būs nenovērtējams palīgs arī šajā jomā. Ierīce ir aprīkota ar " " un "-" pogām. Tieši pateicoties tām, jūs varat kontrolēt tās avota ierīces skaļumu, no kuras tiek rādīta prezentācija. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties izcelt svarīgus uzstāšanās momentus, demonstrēt audio efektus vai vienkārši nodrošināt auditorijai skaņas skaidrību, tagad to varēsiet izdarīt, nesniedzoties pēc citas tālvadības pults! Vēl vairāk iespēju Poga, kas atrodas tieši zem Norwii N29 tālvadības pults indikatora LED, atvieglos jūsu mijiedarbību ar prezentācijām. Tā ļauj brīvi pārvietoties starp slaidos iestrādātajām saitēm, neejot pie datora un nesniedzoties pēc peles.

Poga Tā darbojas tieši tāpat kā cilne datora tastatūrā. To izmanto, lai mainītu aktīvo lauku. Izmantojiet to, lai pārslēgtos starp hipersaitēm. Šis risinājums ļaus jums vienmērīgāk pārvietoties pa slaidiem, vienlaikus nodrošinot, ka prezentācija ir pietiekami dinamiska. Aprakstīto funkciju atbalsta tikai atsevišķas datorprogrammas (tostarp MICROSOFT OFFICE operētājsistēmai WINDOWS UN Android ierīcēm). Savietojamība: ierīces: aprīkotas ar sieviešu USB-A pieslēgvietu operētājsistēmas: Windows, macOS, Android programmatūra: Programmatūras: PowerPoint, Keynote, Prezi, Word, Excel, Acrobat Reader DC, ACD See, fotogalerijas un citas Specifikācija modelis: Norwii N29 komunikācija: 2,4 Ghz radio uztvērējs komunikācijas diapazons: 100 m barošanas avots: iebūvēta uzlādējama baterija rādītāja uzlāde: USB-C pieslēgvieta Rādītāja tips: lāzera (3R klase) Lāzera stara krāsa: sarkana lāzera diapazons: > 200 m izmēri: Komplekta saturs: Pilots ar Norwii N29 lāzera rādītāju USB-A uztvērējs USB-A / USB-C kabeļa korpuss.

Produkta veidsTālvadības ierīces

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse