Kameras pultis - Remote control with laser pointer for multimedia presentations Norwii N29 AAA - perc šodien veikalā un ar piegādi

Norwii N29 AAA tālvadības pults ar lāzera rādītāju multivides prezentācijām ir īpaši mobila ierīce pildspalvas izmēra. Šo modeli darbina AAA baterijas vai uzlādējamas baterijas. Saziņas diapazons ir līdz pat 100 metriem.

Ar Norwii N29 AAA tālvadības pulti Norwii N29 AAA var viegli lietot daudzas populāras programmas, piemēram, PowerPoint, Keynote, Prezi, Word, Excel, Acrobat Reader DC un ACD See. 3 diapozitīvu maiņas režīmi nodrošina elastību un lietošanas ērtumu.

Remote control with laser pointer for multimedia presentations Norwii N29 AAA

Rated 4.3/5 based on 1 customer reviews

1944 ar PVN

Piegādes laiks parasti 5 - 13 darba dienas

2494
6949415904999
Norwii

Jauns

04.05 - 21.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
06.05 - 23.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
06.05 - 23.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
04.05 - 21.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Norwii N29 AAA tālvadības pults ar lāzera rādītāju multivides prezentācijām ir īpaši mobila ierīce pildspalvas izmēra. Šo modeli darbina AAA baterijas vai uzlādējamas baterijas. Saziņas diapazons ir līdz pat 100 metriem. Ar Norwii N29 AAA tālvadības pulti Norwii N29 AAA var viegli lietot daudzas populāras programmas, piemēram, PowerPoint, Keynote, Prezi, Word, Excel, Acrobat Reader DC un ACD See. 3 diapozitīvu maiņas režīmi nodrošina elastību un lietošanas ērtumu. Personalizējot pogas ar Norwii Presenter lietojumprogrammu, kontrolieris tiks vēl vairāk pielāgots jūsu vēlmēm.

Šis ir ideāls rīks tiem, kas novērtē ērtības, funkcionalitāti un profesionalitāti mācību, uzstāšanos un lekciju laikā. Galvenās produkta iezīmes universāla tālvadības pults multimediju prezentācijām ar pildspalvas lielumu darbojas ar 1 AAA bateriju vai uzlādējamu akumulatoru (jāiegādājas atsevišķi) 100 metru saziņas diapazons iebūvēts lāzera rādītājs ar 200 metru diapazonu saderība ar sistēmām: Windows, macOS, Android ērta multivides prezentāciju vadība bez nepieciešamības doties pie datora daudzu datorprogrammu, tostarp PowerPoint, Keynote, Prezi, Word, Excel, Acrobat Reader DC, atbalsts, ACD See un citas trīs slaidu maiņas režīmi, kas pielāgoti dažādām programmām iespēja pielāgot pogas ar bezmaksas Norwii Presenter lietotni (Windows / macOS / Android) "Plug and Play" - nav nepieciešams lejupielādēt un instalēt papildu draiverus fiziskais "ON / OFF" slēdzis, lai samazinātu nejaušu ierīces izslēgšanos īpaša poga, lai "pārlēktu" starp slaidu elementiem rediģēšanas režīmā " " un "-" pogas audio skaļuma kontrolei USB-A saderīgs uztvērējs īpaša magnētiskā uztvērēja kaste, kas atrodas uz tālvadības pults korpusa dobums uz ">" poga, kas ļauj to viegli atrast, neskatoties uz pulti LED indikators, kas norāda darbību un izlādējas baterija ultraviegls, minimālisma stils un mūsdienīgs dizains vienkārša un intuitīva lietošana komplektā iekļauts futrālis (maisiņš), kas izgatavots no pieskārienam patīkama materiāla Jauna jūsu uzstāšanās kvalitāte Norwii N29 AAA tālvadības pults ar lāzera rādītāju multimediju prezentācijām ir neaizstājams rīks, kas padarīs jūsu uzstāšanos vēl labāku. Ar saviem izmēriem tas atgādina pildspalvu, tāpēc noteikti atradīsiet tam vietu savā somā vai mugursomā. Ja rādītājs ir līdzi, jums nav jāiet pie datora katru reizi, kad vēlaties mainīt kādu slaidu. Izmantojot šo ierīci, jūs varēsiet efektīvi pasniegt multimediju prezentācijas, priecējot auditoriju un koncentrējoties uz to, kas ir vissvarīgākais - zināšanu nodošanu, iedvesmošanu un pozitīvu emociju raisīšanu. 100 metru darbības rādiuss Norwii N29 AAA bezvadu tālvadības pults darbības rādiuss ir pat 100 metri. Kopā ar to jūs varat brīvi pārvietoties pa telpu vai auditoriju, pilnībā kontrolējot savu prezentāciju.

Neatkarīgi no tā, vai vadāt sanāksmi nelielā telpā vai uz lielākas skatuves, ar šo tālvadības pulti varēsiet ērti mainīt slaidus. Izvēlieties Norwii N29 AAA un izbaudiet vēl nebijušu brīvību, demonstrējot multimediju prezentācijas lielās lekciju zālēs. Ar AAA bateriju darbināms Norwii N29 AAA ir ideāla izvēle tiem, kas novērtē pārbaudītus risinājumus. Ar AAA akumulatoru vai uzlādējamu akumulatoru darbināma ierīce nodrošina neatkarību un ļauj iztikt bez lādētājiem, barošanas bankām, elektriskajām rozetēm un kabeļiem. Ja baterijai beidzas jauda, atliek tikai doties uz kiosku un iegādāties jaunu. Jums vienmēr var nēsāt līdzi papildu baterijas un vajadzības gadījumā ātri nomainīt, lai turpinātu prezentāciju bez dīkstāves! Lāzera indikators uz Norwii N29 AAA tālvadības pults nav paredzēta tikai diapozitīvu vadīšanai. Iebūvētais lāzera rādītājs ļauj precīzi izcelt svarīgus elementus uz ekrāna. Neatkarīgi no tā, vai lasāt motivējošu lekciju, mācību stundu vai apmācības sesiju, šis rīks noteikti atvieglos jūsu darbu. Izmantojiet to, lai norādītu galvenos punktus savā prezentācijā no attāluma līdz pat 200 metriem. Plaša savietojamība Meklējat ierīci, kas jūs nepievils, ja izmantosiet citu slaidu demonstrēšanas programmatūru, nevis to, kuru izmantojat ikdienā? Norvia N29 AAA tālvadības pults ir saderīga ar lielāko daļu datoru, kas aprīkoti ar tradicionālo A tipa USB portu.

To var izmantot ar Windows, macOS un Android operētājsistēmām. Tā atbalsta tādas datorprogrammas kā PowerPoint, Keynote, Prezi, Word, Excel, ACD See, Acrobat Reader DC un dažādas virtuālās galerijas (piemēram, Photos operētājsistēmā Android). Pateicoties "Plug and Play" tehnoloģijai, ierīcei nav nepieciešams lejupielādēt papildu draiverus. Norwii Presenter lietotne Neskatoties uz piekļuvi 3 bultiņu vadības režīmiem, ir lietojumprogrammas, kurām ir nepieciešamas īpašas tastatūras īsceļu kombinācijas, piemēram, atskaņošana, pauze vai nākamā vai iepriekšējā dziesma. Izmantojot personalizētus iestatījumus, varat jebkuru darbību piešķirt jebkurai Norwii N29 AAA tālvadības pults pogai. Lai pielāgotu pulti, vienkārši lejupielādējiet bezmaksas lietotni Norwii Presenter, kas ir pieejama operētājsistēmām Windows, iOS un Android. Ergonomisks slēdzis Publiskās runas var paaugstināt spiedienu. Mēģinot kontrolēt skatuves bailes, mēs bieži vien veicam nervozus žestus. Tad ir viegli nejauši kaut ko noklikšķināt uz tālvadības pults un nejauši izslēgt prezentāciju. Par laimi, ne ar Norvia N29 AAA modeli.

Pateicoties fiziskajam "ieslēgšanas/izslēgšanas" slēdzim, jums būs grūtāk nejauši izslēgt ierīci. Tas arī samazina risku ieslēgt tālvadības pulti, kad to nēsājat somā vai mugursomā. Uztvērējs, kas vienmēr ir pa rokai Uztvērējs, kas jāpievieno ierīcei, no kuras tiks rādīta jūsu prezentācija, ir cukura kubiņa lielumā, tāpēc to ir viegli pazaudēt. Par laimi, ražotājs ir piedāvājis risinājumus, kas samazina šo risku. Norvia N29 AAA tālvadības pults ir aprīkota ar nelielu uztvērēja kešatmiņu.

Spēcīgs magnēts nodrošinās, ka līdz brīdim, kad nolemsiet to noņemt, tā noteikti paliks savā vietā. 3 veidi, kā noklikšķināt uz "next" Nav svarīgi, kādas datorprogrammas izmantojat prezentāciju laikā. Norvia N29 AAA tālvadības pults N29 piedāvā līdz pat trīs dažādus diapozitīvu maiņas režīmus, kas ir pielāgoti dažādiem populāriem rīkiem. Noklusējuma funkcijas ">" un " " un " Skaļuma regulēšana Neatņemama prezentācijas sastāvdaļa ir skaņa un mūzikas iestatījumi? Norwii N29 AAA tālvadības pults būs nenovērtējams palīgs arī šajā jomā. Ierīce ir aprīkota ar " " un "-" pogām. Tieši pateicoties tām, jūs varat kontrolēt tās avota ierīces skaļumu, no kuras tiek rādīta prezentācija.

Neatkarīgi no tā, vai vēlaties izcelt svarīgus uzstāšanās momentus, demonstrēt audio efektus vai vienkārši nodrošināt auditorijai skaņas skaidrību, tagad to varēsiet izdarīt, nesniedzoties pēc citas tālvadības pults! Vēl vairāk iespēju Poga, kas atrodas tieši zem Norwii N29 AAA tālvadības pults indikatora LED, atvieglos jūsu mijiedarbību ar prezentācijām. Tā ļauj brīvi pārvietoties starp slaidos iestrādātajām saitēm, neejot pie datora un nesniedzoties pēc peles. Poga Tā darbojas tieši tāpat kā cilne datora tastatūrā. To izmanto, lai mainītu aktīvo lauku. Izmantojiet to, lai pārslēgtos starp hipersaitēm. Šis risinājums ļaus jums vienmērīgāk pārvietoties pa slaidiem, vienlaikus nodrošinot, ka prezentācija ir pietiekami dinamiska. Aprakstīto funkciju atbalsta tikai atsevišķas datorprogrammas (tostarp MICROSOFT OFFICE operētājsistēmai WINDOWS UN Android ierīcēm).

Savietojamības ierīces: aprīkotas ar sieviešu USB-A pieslēgvietas operētājsistēmām: Windows, macOS, Android, Linux programmatūra: PowerPoint, Keynote, Prezi, Word, Excel, Acrobat Reader DC, ACD See, foto galerijas un citas Specifikācija modelis: Norwii N29 AAA komunikācija: 2,4 Ghz radio uztvērējs komunikācijas diapazons: 100 m barošanas avots: Rādītāja tips: lāzera (3R klase) lāzera staru krāsa: sarkana lāzera diapazons: sarkans lāzera diapazons: 1 x AAA baterija: Izmēri: 200 m izmēri: 1: Svars: 22 g Komplekta saturs Norwii N29 AAA AAA lāzera rādītājs Tālvadības pults USB-A uztvērēja korpuss.

Produkta veidsTālvadības ierīces

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse