-€72

LCD monitori filmēšanai - FEELWORLD MONITOR LUT6S 6" WITH SDI LUT6S - perc šodien veikalā un ar piegādi

Tas ir ļoti spilgts un ļoti viegls, ļauj jums skatīt un uzņemt jebkurā laikā un vietā.

Vienkārša operētājsistēma (OS), izsmalcināti uzņēmumi
Mūsu elastīgā OS ir aprīkota ar plašu darbības jomu komplektu, un visas darbības var veikt, viegli pieskaroties. Video OS ietver instrumentus fokusēšanai, kadrēšanai un ekspozīcijai (viļņu forma, sarkana, zaļa, zila (RGB) krāsu modeļa parāde (RGB parade), vektorskops (Vectorscope), RGB histogramma (RGB histogramm), histogramma (Histogram), audio mērītājs (Audio Meter), fokusa kontūru pastiprināšana (Focus Peaking), tālummaiņa (Zoom), zebra, viltus krāsa (False Color), fokusēšanas palīgi (Frame Guides), drošā zona (Safe Area) utt.), kā arī elastīgu 3D LUT ielādes rīku (izmantojiet iebūvēto LOG, lai ierakstītu Rec.709 video vai augšupielādētu.cube failus), plaša dinamiskā diapazona (HDR) novērošana un iespējas anamorfiskai izspiešanas (De-Squeeze) novērošanai.

FEELWORLD MONITOR LUT6S 6 WITH SDI LUT6S

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

36386 ar PVN

€ 435.45

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

20726
LUT6S
6971863813141
Feelworld

Jauns

29.03.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
30.03.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
30.03.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
29.03.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
363.86
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

6” 2600 nitu SDI HDR lauka monitors

Izstrādāts jebkurai uzņemšanas situācijai
LUT6S sniedz režisoriem liela displeja kameras priekšrocības, nepadarot kameras iestatīšanu apgrūtinošu. LUT7 ir aprīkots ar augstākās klases novērošanas funkcijām nelielā, vieglā iepakojumā, kuru var pievienot praktiski jebkurai kamerai. Kameras priekšpusē ir liels augstas izšķirtspējas dienasgaismā labi saskatāms šķidro kristālu (LCD) skārienekrāns. Kreisajā pusē ir video savienojumi un SD kartes slots apakšā, un aizmugurē ir vieta NP-F baterijai. Ārējai konstrukcijai ir standarta ¼” stiprinājuma punkti apakšējā, kreisajā un labajā pusē, lai piestiprinātu kamerām un platformām. Šī dizaina detaļa ļauj LUT6S viegli piestiprināt kamerai un ērti koplietot ar komandas locekli vai klientu uzņemšanas laukumā.

6” LCD, pilnīga HD 1920 x 1080 izšķirtspēja
LUT6S monitors ļauj veikt skaidru un precīzu lauka novērošanu un attēlu analīzi, uzņemot dienā. Tas parāda fotoattēlus un novēro saturu sešu collu displejā ar izcilu krāsu precizitāti un 1920 x 1800 maksimālo izšķirtspēju. Panelis ir izgatavots no optiski saistīta stikla ar pretatstarojošu pārklājumu, kas ļauj ērti veikt lauka novērošanu dienas laikā. Bet tas, kas kameru atšķir no pārējām, ir tās gaismas diožu (LED) fona apgaismojums, kas izstaro 2600 nitu spilgtumu un panāk 1000:1 kontrasta attiecību un standarta sarkanas - zaļas - zilas (sRGB)/Rec.709 krāsu gammu, kā rezultātā monitors ir izcili skaidrs pat intensīva apgaismojuma apstākļos. Izmantojot monitoru, kurā jūsu saturs tiek parādīts ar ātrumu 368 pikseļi collā (PPI), varat droši uzņemt gaišā dienas laikā un uzlabot saturu uz vietas. Plašais 160° skata leņķis ļauj ekrānu vienlaikus skatīties vairākiem komandas locekļiem.

2600 nitu īpaši spilgts, redzams saules gaismā
Pilnībā regulējamais 2600 nitu ekrāns ir neticami spilgts, tāpēc tas ir lieliski piemērots, uzņemot telpās vai ārpus tām. Stipra siplgtuma 2600 nitu ekrāns ir gandrīz piecas reizes lielāks par parasto lauka monitoru spilgtumu, ļauj uzņemt ārpus telpām bez atspulgiem izpludinot attēlu. Tas ļauj ērti redzēt brīvā dabā bez blendes, ļaujot ērti uzņemt ārpus telpām spilgtā dienasgaismā.

Opcijas lidojumā ar vienu pieskārienu
Inovatīvā skārienekrāna LCD lietotāja saskarne nodrošina neticami lielisku vadību. Svarīgām novērošanas funkcijām varat izmantot vienkāršus pieskārienu un pavilkšanas žestus. Tvērumus var iespējot, izmantojot skārienekrānu, kā arī ar fokusēšanas un ekspozīcijas palīdzību. Pieejams ir arī plašs iestatījumu klāsts, ko visu var kontrolēt no lielā LCD. Turklāt jūs varat ielādēt 3D uzmeklēšanas tabulas (3D LUT).

Iebūvēta HDR/De-log 3D LUT, 3G-SDI atbalsta 3D LUT izvadi
LUT6S monitoram ir iebūvēti HLG 2020, HLG 709, HLG P3 HDR 3D LUT un Rec709 De-slog3 LUT, kas ietver SLOG2, SLOG3, LOGC, VLOG. LUT6S atbalsta pielāgotas LUT attēla izvadi, parāda HDR signālu, lai iegūtu neticamu skaidrību un detaļas, vienkāršo uzņemšanu Log formātā un HDR sarežģītību, palīdzot atkārtot pēcapstrādes darbplūsmas brīdī, kad tas ir vissvarīgākais uzņemot.

Ielādējiet pielāgotus 3D LUT, lai piešķirtu filmu izskatu!
Dažas kameras var nodrošināt logaritmisko krāsu zonu, lai saglabātu dinamisko diapazonu, kas ir lieliski piemērots vēlākai pēcapstrādei, tomēr, kad šos failus skatās monitorā, tie var izskatīties plakani un izplūduši. 3D LUT atrisina šo problēmu, jo tās ļauj jums pielāgot monitora attēlojumu, lai jūs iegūtu priekšstatu par to, kā rediģējot izskatīsies gatavie attēli. Varat izmantot iebūvēto LOG to Rec.709 (no LOG uz Rec.709 krāsu standartu) vai augšupielādēt.cube failus (viens fails nedrīkst pārsniegt 7,9 M, atbalsta failus ar LUT 3D izmēru 16, 17, 32, 33, 64, 65). Izmantojot SD kartes slotu (FAT32 un NTFS atbalsts) LUT6S varat ielādēt līdz 50 pielāgojamus LUT failus, izskatu vai profilus jebkurā laikā un uzreiz izvēlēties starp tiem, vienmēr saglabājot radošo pieeju.

Dabiskas krāsas · Profesionāla krāsu kalibrēšana
Monitors izmanto Rec.709 krāsu standartu
LUT7 izmanto profesionālo Rec.709 HD krāsu standartu un krāsu kalibrēšanas tehnoloģiju, rūpnīcā veicot profesionālu instrumentu kalibrēšanu, lai efektīvi kalibrētu monitoru un viegli iegūtu precīzu krāsu reproducēšanu. Tas neizkropļo krāsu un parāda reālu attēlu, kad uzņemat video.

Precīza krāsu atveidošana
“FEELWORLD” monitors atbalsta ITU standartus un HD video Rec.709 standarta konsekventu krāstelpu, modernu attēlu apstrādes tehnoloģiju, lai attēls būtu skaidri attēlots. Krāsa ir ārkārtīgi dabiska, lai nodrošinātu precīzu krāsu reproducēšanu, reproducētu uzņemšanas fiziskās īpašības, ļaujot lietotājiem precīzi novērtēt dažādu ieejas video signālu kvalitāti.

Precīza viļņu formas novērošana
Ja jums ir nepieciešams precīzāk analizēt attēla kvalitāti, nevis vienkārši aplūkot attēlu, izmantojiet LUT6S iebūvēto viļņu formas novērošanu! Izvēlieties kādu no viļņu formām (RGB parāde, YUV parāde, Y parāde), vektorskopu, histogrammas un audio fāžu un līmeņu displejus, un iegūstiet precīzu apraides viļņu formas novērošanu, kas parāda visu, kas jums tehniski jāzina par jūsu video un audio signāliem. Funkcijas var atvērt atsevišķi, kā arī atbalstīt vienu taustiņu, lai atvērtu visu darbības jomu režīmu. LUT6S monitors ir lieliski piemērots tiešraides producēšanas novērošanai un novērš nepieciešamību pēc atsevišķiem dārgiem tālskašiem!

Atbalsta skārienekrānu un pogas vadības izvēlni
Varat arī ātri apskatīt izvēlnes iestatījumus un funkcijas, viegli pieskaroties ekrānam. Tas atbalsta arī fizisko pogu vadību. Pieskarieties/pagrieziet pagriežamo pogu, lai ātri izvēlētos un funkciju iestatījumiem. Pieskarieties barošanas slēdzim, lai izslēgtu skārienfunkciju, kas paredzēta, lai novērstu nepareizu lietošanu.

Savienojiet ar profesionālajām kamerām, videokamerām un DSLR
Izmantojot gan 3G-SDI, gan 4K HDMI ieejas, to var savienot ar jebkuru patēriņa kameru, apraides kameru vai pat DSLR. Jūs iegūstat arī cilpas izejas, lai jūs varētu parādīt tiešraides video vai paplašināt pārraidīšanu uz ārējiem ekrāniem vai projektoriem ar iegultu audio. Turklāt jūs varat novērot audio, izmantojot 3,5 mm stereo austiņu ligzdu. Strāvas padevei ir 12 V līdzstrāvas ieeja un viens NP-F baterijas slots. Monitora aizmugurē ir ventilators, kas automātiski izkliedē karstumu atbilstoši fona apgaismojuma spilgtumam. Ja fona apgaismojuma spilgtums ir lielāks par 80 un ja ir iestatīts režīms “Auto”, ventilators automātiski ieslēgsies.

3G-SDI un 4K HDMI cilpas izeja
LUT6S ir 3G-SDI, HDMI ieeja un izeja, ļaujot tam ne tikai parādīt tiešraides signālus, bet arī nosūtīt tos vienlaikus uz citiem monitoriem. Tādā veidā ir iespējams attēlot tiešraidi vairākos displejos vienlaikus, saglabājot sākotnējo video kvalitāti.

Izveidojiet savienojumu ar bezvadu raidītāju
Monitors vienlaikus pārraida filmēšanas komandas režisoram, kurš ir atbildīgs par novērošanu. Monitors ir bez kabeļa, kas ir vēl elastīgāk, lai bez piepūles varētu pāriet starp ainām uzņemot ārpus telpām.

Savienojiet ar direktora monitoru
Parādiet tiešraidi vienlaikus vairākos displejos.

**Darbiniet jūsu DSLR vai bezspoguļkameru **
LUT6S ideāls kameras augšējais monitors filmētājiem ar DSLR un bezspoguļkameru, jo LUT6S nodrošina papildu strāvas padevi; ļaujot filmētājiem darbināt kameras. LUT6S pagarina kameras darbības laiku ar bateriju adaptera kabeli (pēc izvēles), vienlaikus nodrošinot funkcionālāku displeju.

Pievienojiet kamerām, aprīkojuma riteņiem vai pakariniet to jebkur
Standarta izmēra stiprinājuma punkti atvieglo montāžu un ir saderīgi ar trešo personu takelāžas aprīkojumu. Ir divi stiprinājuma punkti, kas atrodas apakšā un pa labi. Izmantojot apakšējo 1⁄4 collu atveri, varat to droši piestiprināt kameras augšpusē kā galveno skatu meklētāju. 1⁄4 collu atveri labajā pusē var uzmontēt uz cita aprīkojuma ar šarnīrveida kronšteinu (Magic Arm), skavu utt., lai visa grupa varētu novērot ekrānu.

Ērta montāža - noliecams kronšteins
Katrs LUT6S monitors tiks nosūtīts ar noliecamu kronšteinu, kas piestiprināta pie aukstā zibspuldzes pieslēgvietas adaptera. Filmētājiem būs drošs veids, kā novietot monitoru, vienlaikus saglabājot zemu profilu.

LUT6S monitoru var pagriezt par 360° divos dažādos veidos skatīšanās ērtībai. (1. Monitoru var pagriezt par 360° no augšas uz leju caur noliecamā kronšteina sānu montāžas punktu, 2. (1. Monitoru var pagriezt par 360° no kreisās puses uz labo pusi caur noliecamā kronšteina apakšas montāžas punktu,).
Droša un viegla montēšana, izmantojot zibspuldzes pieslēgvietas adapteri (Shoe mount) vai 1/4”-20 vītniietver savu zibspuldzes pieslēgvietas adapteri (Shoe mount) piederumiem, piemēram, mikrofonam, LED gaismai, bezvadu uztvērējam utt.
Uz noliecamā kronšteina ir divi mazi punkti, kas uzstādīšanai ir saskaņoti ar monitoru. Savienojums ir stabilāks. Jums ir tikai jāsatver monitors, lai pagrieztu, neatskrūvējot skrūves.

 

Kastē ietilpst:

  • LUT6 monitors
  • Pārnēsāšanas soma
  • Mini/mikro HDMI-HDMI kabelis
  • Noliecams kronšteins
  • Lietošanas rokasgrāmata

Info

Feelworld 6" 4K LUT6S SDI Ultra Bright Monitor
The Feelworld LUT6S 6" 4K Touchscreen 3G-SDI/HDMI Monitor is suitable for any situation and offers the advantages of a large screen. The LCD has a resolution of 1920 x 1080 pixels and can be used in daylight. With standard 1/4" mounting points, you can mount it on your camera and rig.

Connections
The Feelworld LUT6S 6" 4K Touchscreen 3G-SDI/HDMI Monitor has a 3G-SDI and HDMI input and output on the left side and an SD memory card slot on the bottom. A Sony NP-F battery supplies power to the monitor. The monitor has 4K 3G-SDI/HDMI in and loop-out, allowing you to show live images on multiple screens without losing quality.

HDR and De-log 3DLUT built-in
The Feelworld LUT6S 6" 4K Touchscreen 3G-SDI/HDMI Monitor is equipped with built-in HLG 2020, HLG 709, HLG P3 HDR 3D LUT and Rec709 De-slog3 LUTs, including SLOG2, SLOG3, LOGC, VLOG. The monitor displays an HDR signal for exceptional clarity and detail. In addition, Log and HDR recording is simplified, allowing you to start post-production workflows while shooting.

Easy operation
The operation of the Feelworld monitor is very simple. View menu settings and functions by tapping the touchscreen. With the on-off switch you turn off this function. With a wheel you manoeuvre quickly through all the different functions. Furthermore, you control the Feelworld LUT6 monitor with the buttons or via the touchscreen.

Characteristics

  • 6 inch HDMI field monitor
  • 1920x1080 resolution
  • Versatile in use
  • Lightweight and compact
  • Easy to mount and connect
  • Intuitive controls and menus
  • 4K 3G-SDI/HDMI Loop-out
  • 2-year warranty

In the box

  • Mini/Micro HDMI to HDMI cable
  • Tilt arm
  • Manual

Preces ar atlaidi (%)Vidēja atlaide (10-30%)
Atlaides apjoms (€)50 - 150 €
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība