LED lampas barošana - Newell voltage converter with modified sine wave - 12 V / 230 V, 1000 W. - ātri pasūtīt no ražotāja

Newell sprieguma pārveidotājs ar modificētu sinusoidālo viļņu - 12 V / 230 V, 1000 W ir ideāla izvēle cilvēkiem, kuri bieži ceļo vai vēlas izmantot savas iecienītākās ierīces visur, kur nav pieejami tradicionālie elektrības pieslēgumi. Ar to jūsu universālais barošanas avots kļūs par automašīnas akumulatoru.

Ierīce ir aprīkota ar 2 tradicionālajām elektrības rozetēm (E standarts) un 1 USB-A ligzdu.

Newell voltage converter with modified sine wave - 12 V / 230 V, 1000 W.

Rated 4.6/5 based on 1 customer reviews

6645 ar PVN

Piegādes laiks parasti 5 - 13 darba dienas

46413
5907489647847
Newell

Jauns

09.05 - 26.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
10.05 - 27.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
no 3 €
10.05 - 27.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
09.05 - 26.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Newell sprieguma pārveidotājs ar modificētu sinusoidālo viļņu - 12 V / 230 V, 1000 W ir ideāla izvēle cilvēkiem, kuri bieži ceļo vai vēlas izmantot savas iecienītākās ierīces visur, kur nav pieejami tradicionālie elektrības pieslēgumi. Ar to jūsu universālais barošanas avots kļūs par automašīnas akumulatoru. Ierīce ir aprīkota ar 2 tradicionālajām elektrības rozetēm (E standarts) un 1 USB-A ligzdu. Invertoram var viegli pieslēgt tādas ierīces kā sildītāji, klēpjdatori, viedtālruņi, planšetdatori, slīpmašīnas un citas. Invertora maksimālā izmantojamā jauda ir 1000 vati.

Komplektā netrūka kabeļu akumulatoram ar cilpām. Galvenās produkta īpašības universālais invertors (invertors / invertors) ar 1000 vatu jaudu Ļauj darbināt ierīces, kurām nepieciešams 230 V maiņstrāvas spriegums no akumulatoriem, kas aprīkoti ar 2 elektrības rozetēm (E standarts) un 1 USB-A portu pārveido līdzstrāvas spriegumu no 12 V akumulatora uz ~ 230 W maiņstrāvas ideāla izvēle cilvēkiem, kuri bieži ceļo ar automašīnu Ļauj izmantot elektrisko rozeti, kur vienīgais barošanas avots ir 12 V akumulators, pie invertora var viegli pievienot, t.sk: sildītāju, klēpjdatora barošanas bloku, mobilo ierīču lādētāju, dzirnaviņas un daudzas citas ierīces A tipa USB ports ļauj ērti uzlādēt populārākās elektroniskās ierīces (viedtālruņus, planšetdatorus, e-grāmatu lasītājus, austiņas utt.) Aprīkots ar vairākām drošības funkcijām, kas nodrošina ierīču aizsardzību un netraucētu darbību Aizsardzība pret pārspriegumu, īssavienojumu, pārkaršanu un pārslodzi Drošību garantē CE un RoHS sertifikāti Inteliģenta dzesēšanas sistēma, kas regulē ventilatora darbību atkarībā no ierīces temperatūras LED indikators, kas norāda pareizu darbību Izturīgs korpuss ar kompaktiem izmēriem Komplektā ietilpst akumulatora kabeļu komplekts ar gredzenveida spailēm.

Ceļš uz neatkarību! Newell sprieguma invertors ar modificētu sinusoidālo viļņu - 12 V/230 V, 1000 W, ko bieži dēvē arī par invertoru vai invertoru, ir neliela ierīce, kas ļauj pārveidot līdzstrāvu no akumulatora maiņstrāvā, ko mēs izmantojam mājas elektrotīklos. Tas nodrošinās jums vēl lielāku neatkarību, ceļojot ar apdzīvojamo automobili, dodoties ilgos auto braucienos vai kempingā. Modificēta sinusoidālā viļņa Modificēta sinusoidālā viļņa invertoriem ir raksturīgs neliels svars, ko noteikti novērtēs tie, kam ceļojot ir svarīga viegla bagāža. To vienkāršā konstrukcija arī padara invertorus daudz mazāk pakļautus bojājumiem, salīdzinot ar ierīcēm, kas piedāvā tīru sinusoidālo viļņu.

Izmantotā tehnoloģija veicina arī ļoti labu cenas un kvalitātes attiecību. Modificēts sinusoidāls vai tīrs sinusoidāls? Newell sprieguma invertors ar modificētu sinusoidālo viļņu - 12 V/230 V, 1000 W ģenerē sinusoidālajam vilnim līdzīgu sprieguma viļņu formu. Tam var viegli pieslēgt mazāk prasīgas ierīces (piemēram, klēpjdatora vai viedtālruņa lādētāju, sildītāju vai elektrisko tējkannu). Šis invertors lieliski darbosies arī ar elektriskajiem instrumentiem (piemēram, leņķa slīpmašīnām vai urbjmašīnām), kas aprīkoti ar komutatora motoriem. Ja meklējat veidu, kā darbināt ierīces ar indukcijas motoriem (piemēram, ūdens sūkņus, ledusskapjus, gaisa kondicionierus), kompresorus, LED spuldzes vai Hi-Fi aprīkojumu, iesakām iegādāties kādu no mūsu invertoriem ar patiesu (tīru) sinusoidālu. Tas ģenerē gandrīz identisku viļņu formu, salīdzinot ar 230 V mājas tīkla viļņu formu, un sniedz jums pārliecību, ka minētās ierīces darbosies pareizi.

Neaizmirstiet pārliecināties, vai invertora izmantojamā jauda ir atbilstoši pielāgota ierīcēm, kuras plānojat tam pievienot. 1000 vatu jauda Newell sprieguma invertors ar modificētu sinusoidālo viļņu - 12 V / 230 V, 1000 W piedāvā līdz 1000 vatu lietošanas jaudu un ir saderīgs ar 12 V akumulatoriem. Ir vērts atcerēties, ka invertoram pievienotās ierīces patērētā jauda nedrīkst pārsniegt 88 % no nominālās jaudas (šajā gadījumā 1000 W). Pirms iegādājaties izvēlēto invertora modeli, pārliecinieties, ka tā parametri atbildīs jūsu vajadzībām. Pārdošanā ir pieejami arī Newell sprieguma invertori ar MODIFICĒTU SINUSOIDU 300 W, 500 W un 2000 W. Ideāls ceļojumu biedrs Piekļuve elektrības rozetēm ceļojuma laikā dažkārt var būt problemātiska. Sildītājs, tējkanna vai klēpjdators ir ierīces, kuras bieži vien nav iespējams pieslēgt elektrobankā vai automašīnas šķiltavas rozetē. Tad palīgā nāk Newell sprieguma invertors ar modificētu sinusoidālo viļņu - 12 V/230 V, 1000 W.

Jums nav jāpērk jaunas elektroniskās ierīces, lai tās izmantotu ceļā. Ar invertoru iekārtas, kas iepriekš bija saderīgas tikai ar tradicionālajām elektrības rozetēm, varēs pieslēgt pie akumulatora. Optimāla darba temperatūra Lai nodrošinātu maksimālu lietotāja komfortu un optimālu drošību, Newell invertors ir aprīkots ar automātisku dzesēšanas sistēmu. Ventilatori paši pielāgojas ierīces temperatūrai, rūpējoties par optimāliem darba apstākļiem.

Šāds risinājums nodrošina ne tikai atbilstošu iekārtas aizsardzību, bet arī ļoti klusu darbību. Aizsardzība un drošība Newell sprieguma invertorā ar modificētu sinusoidālo viļņu - 12 V / 230 V, 1000 W izmantota moderna aizsardzības sistēma, kas atbild par ierīces un tai pievienoto elektronisko iekārtu aizsardzību. Tā regulē barošanas procesu, vienlaikus nodrošinot optimālu veiktspēju. Tas garantē uzticamību un izturību, kā arī atbilstošu aizsardzību pret pārspriegumu, īssavienojumu, pārkaršanu un pārslodzi. Komplektā iekļauti kabeļi ar acīm Newell sprieguma invertora komplektā ar modificētu sinusoidālu - 12 V/230 V, 1000 W netrūka piemērota kabeļu komplekta.

Tajos tika izmantotas cilpas ar acīm. Kabeļi ļaus bez problēmām savienot invertoru ar 12 V akumulatoru visefektīvākajā veidā. Kabeļu āķveida gali garantē drošu un izturīgu savienojumu, novēršot nejaušas atvienošanas risku uzlādes laikā. Rezultātā ar akumulatoru darbināmās ierīces darbosies vienmērīgi un droši, ļaujot jums koncentrēties uz saviem uzdevumiem, neuztraucoties par strāvas padeves pārtraukumiem.

Specifikācijas modelis: Newell sprieguma invertors ar modificētu sinusoidālo viļņu - 12 V / 230 V, 1000 W importētais ieejas spriegums: 220 / 230 / 240 V maiņstrāvas Izmantojamā jauda (konstanta): 1000 W Īslaicīgā jauda (pulsējošā): Nominālais ieejas spriegums: 12 V līdzstrāvas nominālā ieejas sprieguma diapazons: 10,0 ~ 15,5 V līdzstrāvas dzesēšana: dzesēšanas ventilatori Darba temperatūras diapazons: -10ºC - 40ºC Darba mitruma diapazons: 20 % ~ 90 % relatīvā mitruma izmēri (garums x platums x augstums): 24 cm x 15 cm x 7,5 cm svars : 1690 g Komplekta saturs Newell sprieguma pārveidotājs ar modificētu sinusoidālo viļņu - 12 V / 230 V, 1000 W akumulatora kabeļi ar cilpām.

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse