LED Lampas kamerai - Newell RGB-W Rangha Mini LED lampa - perc šodien veikalā un ar piegādi

Newell RGB-W Rangha Mini ir kompakts LED panelis, kura izmēri ir 11 x 6 cm. Neraugoties uz tā nelielo izmēru, tas nodrošina augstu spilgtumu, kas labi noderēs filmu un fotogrāfiju pasaulē.

Plašais krāsu temperatūras regulēšanas diapazons (2500 - 9900 K) ļauj panākt gan siltus, gan vēsus gaismas toņus.

Newell RGB-W Rangha Mini LED lampa

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews

6146 ar PVN

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

10832
5907489648141
Newell

Jauns

30.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
01.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
01.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
30.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Newell RGB-W Rangha Mini ir kompakts LED panelis, kura izmēri ir 11 x 6 cm. Neraugoties uz tā nelielo izmēru, tas nodrošina augstu spilgtumu, kas labi noderēs filmu un fotogrāfiju pasaulē. Plašais krāsu temperatūras regulēšanas diapazons (2500 - 9900 K) ļauj panākt gan siltus, gan vēsus gaismas toņus. Pilnīga kontrole pār HSI krāsu telpu sniedz lietotājiem neierobežotas iespējas izpaust savu radošumu ar krāsu palīdzību. Ierīcē ir arī 21 īpašais efekts. Intuitīvu lietošanu nodrošina ergonomiski regulatori un pogas, kā arī OLED ekrāns ar aizmugurējo apgaismojumu. Lampas metāla korpusā atradīsiet arī standarta 1/4" vītni un USB-C pieslēgvietu. Komplektā ir iekļauts aukstās kurpes adapteris, kas paredzēts uzstādīšanai uz kameras vai videokameras.

Galvenās izstrādājuma iezīmes Rangha saimes mazākais LED panelis korpusa izmēri ir 11 cm x 6 cm, izgatavots no izturīga alumīnija, ļauj sasniegt 600 luksu gaismas izvadi (no attāluma 0.5 m) ideāla izvēle fotogrāfiem, video veidotājiem, ceļotājiem, vlogeriem lieliska izvēle, fotografējot portretus vai produktu kadrus regulējama krāsu temperatūra no 2500 K līdz 9900 K regulējama gaismas krāsa HSI krāsu telpā (nokrāsa, piesātinājums, spilgtums) 21 iepriekš iestatīts speciālais efekts, kas sadalīts 7 grupās ērta vadība ar ergonomisku slēdzi un ciparnīcu iekļauts aukstās kurpes adapteris, kas ļaus uzstādīt zibspuldzi, piem, kameras vai videokameras sāna 1/4" vītni, kas ļauj pieslēgt zibspuldzi aukstās kurpes adapterim vai citiem piederumiem aizmugurgaismots OLED ekrāns ērtai gaismas parametru kontrolei iebūvēts 1500 mAh akumulators USB-C ports ērtai un ātrai uzlādei Daudzfunkcionāls LED panelis Mini variantā Rangha Mini ir mazākais fotogrāfu un video veidotāju novērtētās kompakto Newell LED paneļu saimes pārstāvis.

Ierīce, kuras izmēri ir 11 cm × 6 cm, ļaus sasniegt maksimālo gaismas jaudu 600 lūmenu, no 0,5 attāluma un ar krāsu temperatūru 5600 K. Nelielais svars un vienkāršā uzstādīšana padara lampu ideāli piemērotu studijas, mājas, āra un ceļojumu filmēšanai.

Šis jaudīgais un kompaktais LED panelis ir "must have" jebkuram fotogrāfam, vlogerim vai influencerim, kas publicē video YouTube vai TikTok. 21 īpašais efekts Rangha Mini piedāvā līdz pat 21 iepriekš iestatītam īpašajam režīmam, kas jūsu ērtībai ir sadalīti 7 grupās. Dažādi gaismas efekti, piemēram, ātrās palīdzības, stroboskopa, TV, uguns, disko, radio automašīnas vai uguņošanas ierīces, ļaus jums sajust kino burvību, nenosakot pirotehniķu komandu un nesniedzoties pēc papildu piederumiem! Regulējama krāsu temperatūra Newell RGB-W Rangha Mini LED lampa ļauj precīzi regulēt krāsu temperatūras vērtību no 2500 līdz 9900 K. Tas ļauj viegli pielāgot gaismu dažādiem apgaismojuma apstākļiem un jūsu radītajām ainām. Neatkarīgi no tā, vai jums ir nepieciešami silti toņi, mājīga atmosfēra vai arktisks vēsums, Rangha Mini palīdzēs jums sasniegt vēlamo efektu. Krāsainas gaismas burvība Newell RGB-W Rangha Mini LED lampa ļaus jums papildināt fotogrāfijas un videoklipus ar krāsainu gaismu, kas piešķirs unikālu pieskārienu jūsu kadriem un kadriem.

Ierīce ļauj izmantot HSI krāsu paletes priekšrocības, kur atsevišķi iestatīsiet tādus parametrus kā spilgtums, nokrāsa un piesātinājums. Rangha Mini sniegs gandrīz neierobežotas iespējas eksperimentēt ar krāsainu gaismu. Tā atdzīvinās jūsu fotogrāfijas un videoklipus, pievienojot unikālus krāsu akcentus. Gaisma "skaistumkopšanas" nozarē. Newell RGB-W Rangha Mini LED lampa labi darbosies ne tikai fotogrāfu un filmu veidotāju rokās. Tas ir lielisks rīks darbam pie grima, grima, make-up, matu krāsošanas vai nagu veidošanas. Ar parocīgu augstas kvalitātes gaismas avotu, kas ir pa rokai, varat būt droši, ka krāsas, lakas, acu ēnas un citi kosmētiskie līdzekļi tiks uzklāti vienmērīgi un precīzi.

Lampu noteikti novērtēs arī vlogeri, kuri specializējas "skaistumkopšanas" tēmās. Rangha Mini ļaus perfekti atveidot sociālajos tīklos ieteikto kosmētikas produktu krāsas un toņus. Neatkarīgi no jomas, kurā darbojaties, šis miniatūrais LED panelis nodrošinās jums perfektu apgaismojumu, kas izcels katru detaļu. Ērta un ātra uzlāde Uz Newell RGB-W Rangha Mini LED lampas metāla korpusa atradīsiet USB-C pieslēgvietu ātrai un ērtai iebūvētās 1500 mAh baterijas uzlādei. Ierīce nodrošinās līdz 55 minūtēm nepārtrauktas darbības ar pilnu jaudu. Lampas kopējā uzlāde ilgst tikai 2 stundas.

Intuitīva darbība Darbs ar Newell RGB-W Rangha Mini LED lampu ir prieks. Tās darbību nodrošina ērti lietojamas pogas, slēdži un ciparnīca. To ergonomiskais izvietojums ļauj efektīvi regulēt atsevišķu parametru vērtības. OLED ekrāns ar aizmugurējo apgaismojumu ļauj ātri pārbaudīt un mainīt iestatījumus, ļaujot precīzi pielāgot gaismu savām individuālajām vajadzībām. Universāla montāžas sistēma Komplektā ar Newell RGB-W Rangha Mini gaismu jūs saņemsiet aukstās kurpes adapteri, kas ļauj uzstādīt ierīci uz jūsu kameras vai videokameras sāna. Uz korpusa ir arī 1/4" vītne. Foto-video nozarē populārais montāžas standarts ļaus jums pieslēgt lampu papildu piederumiem, statīviem vai "magic arm" stiprinājumiem.

Specifikācijas modelis: Newell RGB-W Rangha Mini krāsu temperatūras diapazons: 2500 - 9900 K gaismas krāsas regulēšana: spilgtuma regulēšanas diapazons: 0 - 360º (HSI): 1 - 100% maksimālā jauda: 6,5 vati Fotometrija: 0,5 m (5600 K) - 600 lx 1 m (5600 K) - 160 lx CRI: 96 TCLI: 98 Akumulatora ietilpība: 1500 mAh (3,7 V) Darbības laiks ar vienu uzlādi: 0,5 m (5600 K) - 600 lx 1 m (5600 K) - 160 lx (100% spilgtums / CCT: 5600 K) USB-C uzlādes ports (5 V / 1,3 A) uzlādes laiks: aptuveni 2 h (5 V / 1,3 A) izmēri: izmēri: 1: 110 x 60 x 11,5 mm svars: 117 g Komplekta saturs Newell RGB-W Rangha Mini LED lampa USB-A / USB-C kabelis aukstās kurpes adapteris

Produkta veidsLED lampa kamerai
ModelisNewell Rangha

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība