LED Lampas kamerai - Joby Beamo LED JB01579-BWW video light - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Īpaši kompakts LED apgaismojums viedtālrunim
  • Apgaismojums 750 luksu, 5100 K krāsas temperatūra
  • Ūdensizturīgs & izturīgs - ideāli piemērots izmantošanai ārpus telpām
  • Dubultas aukstās kurpes stiprinājumi, lai pievienotu piederumus
  • Bezvadu uzlādes pamatne

Joby Beamo LED JB01579-BWW video gaisma

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews

6845 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

41447
JB01579-BWW
0817024015794
JOBY

Jauns

iespējams pēc 05.06.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 05.06.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
iespējams pēc 05.06.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 05.06.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Uzlabojiet savu vlogošanas spēli ar Beamo! Šī LED gaisma tālruņiem ir izstrādāta tā, lai nodrošinātu profesionāla līmeņa apgaismojumu jebkuros apstākļos un paceltu jūsu videoklipus pavisam citā līmenī.

Beamo ir ļoti kompakts un izturīgs, tāpēc tas ir piemērots ceļošanai un gatavs jebkuram piedzīvojumam. To var pat ņemt līdz 30 metru dziļumā zem ūdens! Ierakstiet sevi, dziedot lietū, pētot zemūdens pasauli vai dzīvojot nākamajā baseina ballītē... un vienlaikus izskatieties svaigi, nevainojami un labi izgaismoti.

Šis mazais lukturis ir diezgan spilgts, precīzāk, 1500 lūmenu. Bet, ja nevēlaties to izmantot ar pilnu jaudu, jums tas nav jādara. Samaziniet tās spilgtumu nepārtraukti vai vienkārši piesitiet pie 5 soļu pogas, līdz atradīsiet ideālo spilgtumu. Izmantojiet to, lai izgaismotu nakts uzņemšanu vai vāji apgaismotu aleju. Lai kur jūs ņemtu Beamo, jūsu saturs būs uguns.

Ja vēlaties pārbaudīt savas robežas, spēlējiet ar Strobo funkciju. Šī mirgojošā stroboskopa gaisma ir lieliski piemērota, lai radītu ballītes noskaņu vai jautrus video efektus.

Uz mirkli pievērsīsimies tehniskajai informācijai. Beamo izstaro 5100K. Ko tas jums nozīmē? Apvienojot Beamo ar komplektā iekļauto izkliedētāju, jūs iegūstat nevainojamus, dabiskus ādas toņus - it kā dienas gaismā. Ar Beamo ir kā staigāt ar saules gaismu kabatā!

Uzlabojiet savu aprīkojumu. Beamo ir divi aukstās kurpes stiprinājumi, lai jūs varētu viegli ievietot jebkuru piederumu. Pievienojiet mikrofonu, vēl vienu Beamo kameru papildu spilgtumam vai jebko citu, ko jūsu radošais prāts ir iecerējis. Turklāt universālais statīva stiprinājums ļauj uzstādīt to uz jūsu iecienītā GorillaPod (vai jebkura cita statīva).

Beamo ir ļoti gudrs! To var viegli kontrolēt, izmantojot Bluetooth, izmantojot myJOBY lietotni (pieejama iOS vai Android operētājsistēmai). Iestatiet spilgtuma līmeņus, saglabājiet un atkārtoti izsauciet iecienītākās ainas un pat pārvaldiet vairākas Beamo vienlaicīgi. MyJOBY lietotne ļauj iestatīt perfektu apgaismojumu no attāluma - tā sniedz jums vēl radošāku redzējumu!

Beamo darbojas 40 minūtes ar 100 % jaudu un 100 minūtes ar 50 % jaudu (jauda, kas jums būs nepieciešama vloga veidošanai). To var uzlādēt arī bezvadu režīmā vai ar USB-A uz USB-C kabeli.

Preces veids, kategorijaLED uz kameras

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock