LED Lampas kamerai - Joby Beamo Mini LED JB01578-BWW video light - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Īpaši kompakts LED apgaismojums viedtālrunim
  • 470 luksu apgaismojums, 5100 K krāsas temperatūra
  • Ūdensizturīgs & izturīgs - ideāli piemērots izmantošanai ārpus telpām
  • Dubultas aukstās kurpes stiprinājumi, lai pievienotu piederumus
  • Praktiska magnētiskā pamatne

Joby Beamo Mini LED JB01578-BWW video gaisma

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews

5545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

41448
JB01578-BWW
0817024015787
JOBY

Jauns

iespējams pēc 29.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 28.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
iespējams pēc 28.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 29.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Uzlabojiet savu vlogošanas spēli ar Beamo Mini! Šī LED lampiņa tālruņiem ir izstrādāta, lai nodrošinātu profesionāla līmeņa apgaismojumu jebkuros apstākļos un paceltu jūsu videoklipus pavisam citā līmenī.

Beamo ir ļoti kompakts un pilnīgi izturīgs, tāpēc tas ir piemērots ceļošanai un gatavs jebkuram piedzīvojumam. To var pat ņemt līdz 30 metru dziļumā zem ūdens! Ierakstiet sevi, kad kopā ar draugiem atpūšaties ārā, šļakstāties viļņos vai sniedzat grima pamācību... un vienlaikus izskatieties svaigi, nevainojami un labi izgaismoti. Izmantojiet to ar pilnu jaudu (1000 lūmenu), nepārtraukti samaziniet tās spilgtumu vai vienkārši piesitiet pie 5 soļu pogas, līdz atradīsiet ideālo spilgtumu. Lai kur jūs ņemtu Beamo, jūsu saturs būs ugunīgs.

Beamo Mini aizmugurējā daļa ir magnētiska, tāpēc esiet radoši un novietojiet to tur, kur trāpīs ideālā gaisma, vai piestipriniet to, lai iegūtu brīvroku bildes vai video.

Uz mirkli pievērsīsimies tehniskajai informācijai. Beamo izstaro 5100K. Ko tas jums nozīmē? Apvienojot Beamo ar pievienoto izkliedētāju, jūs iegūstat nevainojamus, dabiskus ādas toņus - it kā dienas gaismā. Tātad Beamo ir kā staigāt ar saules gaismu kabatā!

Uzlabojiet savu aprīkojumu. Beamo ir divi aukstās kurpes stiprinājumi, lai jūs varētu viegli ievietot jebkuru piederumu. Pievienojiet mikrofonu, vēl vienu kameru Beamo papildu spilgtumam vai jebko citu, ko jūsu radošais prāts ir iecerējis. Turklāt universālais statīva stiprinājums ļauj uzstādīt to uz jūsu iecienītā GorillaPod (vai jebkura cita statīva).

Beamo ir ļoti gudrs! To var viegli kontrolēt, izmantojot Bluetooth, izmantojot myJOBY lietotni (pieejama iOS vai Google Play). Iestatiet spilgtuma līmeņus, saglabājiet un atkārtoti izsauciet iecienītākās ainas un pat pārvaldiet vairākas Beamo vienlaicīgi. MyJOBY lietotne ļauj iestatīt perfektu apgaismojumu no attāluma - tā sniedz jums vēl radošāku redzējumu!

Beamo darbojas 40 minūtes ar 100 % jaudu un 100 minūtes ar 50 % jaudu (jauda, kas jums būs nepieciešama, lai veiktu vlogošanu). To var arī uzlādēt, izmantojot USB-A uz USB-C kabeli.

Produkta veidsLED lampa kamerai

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock