Mikrofoni - Saramonic SmartMic Mini Di iOS Lightning iPhone mikrofons - perc šodien veikalā un ar piegādi

Saramonic SmartMic Mini Di ir augstas klases kondensatora mikrofons, kas paredzēts iOS ierīcēm ar tiešo Lightning ieeju. Tā konstrukcija ļauj to vērst 90 grādu leņķī uz augšu un uz leju.

Saramonic SmartMic Mini Di iOS Lightning iPhone mikrofons

Rated 3.9/5 based on 1 customer reviews

4744 ar PVN

Piegādes laiks parasti 4 - 5 darba dienas

40582
SMARTMIC DI MINI
6971008025576
Saramonic

Jauns

03.05 - 10.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
04.05 - 11.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
04.05 - 11.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
03.05 - 10.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Saramonic SmartMic Di Mini ir īpaši kompakts daudzvirzienu kondensatora mikrofons, kas tiek pievienots tieši jūsu iPhone vai iPad Lightning pieslēgvietai. Lai gan SmartMic Di Mini sver mazāk nekā vienu gramu, tas nodrošina dinamisku apraides kvalitātes skaņu un ievērojami uzlabo uzņemto videoklipu un ar audio ierakstīšanas programmām ierakstītās skaņas kvalitāti.

Augstas kvalitātes skaņa, kas ir viegli pārnēsājama

SmartMic Di Mini ir ideāls veids, kā ierakstīt lielisku skaņu jebkurā vietā, jo tā ir tik kompakta un viegla, ka to var ņemt līdzi visur. Neatkarīgi no tā, vai veidojat videoreportāžu, izmantojat video vai audio ierakstīšanas lietotnes, veidojat Livestreaming, veidojat YouTube saturu, ierakstāt tiešraidi vai publicējat jaunumus Instagram vai TikTok. Viss, kas jums jādara, ir jāizvelk to no kabatas un jāpievieno, un jūs iegūsiet dinamisku, apraides kvalitātes skaņu, kas jūsu saturu pacels jaunā līmenī.

Gudrs dizains, vienkārša funkcionalitāte

SmartMic Di Mini ir aprīkota ar kompaktu kapsulu ar iebūvētu šarnīru, kas ļauj to novirzīt tieši uz skaņu, kuru vēlaties uzņemt. Tai ir integrēts trieciena stiprinājums, kas palīdz izvairīties no nevēlamas vibrācijas un apstrādes trokšņa ierakstīšanas. Bet vissvarīgākais ir tas, ka to ir viegli lietot - vienkārši pievienojiet to, iedarbiniet izvēlēto video, audio vai straumēšanas lietotni un sāciet ierakstīšanu. Tas ir ārkārtīgi pieejams un vienkāršs veids, kā nodrošināt savam saturam profesionālu skaņas kvalitāti, un tam nekad nebūs nepieciešamas baterijas vai uzlāde.

  • Nodrošina augstas kvalitātes, dinamisku skaņu iPhone un iPad ar Lightning zibspuldzi
  • Ideāls mikrofons videoreportāžām, video aplikācijām, audioierakstu aplikācijām, dzīvās pārraides, YouTube, sociālo mediju videoklipiem un daudz kam citam.
  • Kompakta kapsula, iebūvēts trieciena stiprinājums un elastīgs bezleņķa dizains ļauj mikrofonu fokusēt uz vēlamo skaņu
  • Vienkārša "plug-and-play" lietošana, kam nekad nav nepieciešamas baterijas vai uzlāde un kas ievērojami uzlabo skaņas kvalitāti, filmējot video, ierakstot audio un veidojot tiešraidi
  • Īpaši viegls un kompakts izmērs ļauj to bez piepūles ņemt līdzi visur.
Produkta veidsDaudzvirzienu mikrofoni
MikrofoniDaudzvirzienu mikrofoni
Mikrofonu savienojumsar vadu
Savienojuma spraudnisLightning

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse