Bezvadu piespraužamie mikrofoni - SARAMONIC Blink 500Pro B1 2,4 GHz wirelss system - ātri pasūtīt no ražotāja


1x uztvērējs ar iebūvētu akumulatoru un mikrofonu; 1x raidītājs ar iebūvētu akumulatoru; 1x lādēšanas kārba ar iebūvētu akumulatoru; 1x Lavaliera mikrofons; 1x Plop vāciņš; 1x vējstikls iebūvētajam mikrofonam; 1x saspraudnis; 1x TRS kabelis kamerām; 1x TRRS kabelis viedtālruņiem; 1x Usb-c uz usb-a kabelis lādēšanas kārbai; 1x Micro-usb uz usb-a kabelis raidītājam/uztvērējam; 1x garantijas sertifikāts; 1x lietotāja rokasgrāmata; 1x Saramonic uzlīme; 1x transportēšanas kārba lādēšanas kārbai; 1x iepakojums

Product Video
 
 

SARAMONIC Blink 500Pro B1 2,4 GHz wirelss system

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews

13545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 4 - 5 darba dienas

40979
BLINK 500 PRO B1
6971008027563
Saramonic

Jauns

03.05 - 10.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
04.05 - 11.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
04.05 - 11.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
03.05 - 10.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
  • Bezvadu mikrofonu sistēma
  • Sastāv no raidītāja-mikrofona un uztvērēja
  • Darba diapazons 100 metri
  • Darbojas līdz pat 8 stundām pēc kārtas
  • Īpaši kompakts dizains

Sistēma Saramonic Blink500 Pro ir neticami viegla, īpaši kompakta un viegli lietojama bezvadu mikrofonu sistēma līdz 2 personām. Mikrofons nodrošina izcilu apraides kvalitātes skaņu DSLR, bezspoguļu un videokamerām, viedtālruņiem, planšetdatoriem, datoriem un citām ierīcēm.

Raidītājs un uztvērējs nodrošina ievērojamu 8 stundu darbības laiku ar vienu uzlādi, un tiem ir ātra uzlāde. Komplektācijā iekļautais uzlādes futrālis ļauj uzlādēt raidītājus un uztvērējus jebkurā vietā, un tos var uzlādēt vai darbināt, izmantojot USB-C DC 5v portu, izmantojot USB-A lādētājus un akumulatoru komplektus.

Blink 500 Pro RX uztvērējam ir spilgts OLED displejs un 3,5 mm izeja. Tas ietver arī gan TRS, gan TRRS izvades kabeļus, kas ļauj strādāt ar kamerām, mobilajām ierīcēm, datoriem un jebkuru ierīci ar 3,5 mm audio ieeju. Uztvērējiem ir 3,5 mm austiņu izeja reāllaika uzraudzībai un atlasāms Mono/Stereo slēdzis. Lai Blink 500 Pro atbilstu profesionālu lietotāju prasībām.

Piesprādzējamajam raidītājam Blink 500 Pro TX ir lieliski skanošs iebūvēts daudzvirzienu mikrofons, un tas ir pietiekami mazs un viegls, lai to varētu piestiprināt pie krekliem un apģērba, vai arī varat to izmantot kā tradicionālu jostas pakas raidītāju ar komplektācijā iekļautais profesionālais mikrofons SR-M1. Tam ir spilgts OLED displejs un 3,5 mm ieeja mikrofoniem un līnijas līmeņa ieejas.

Galvenās funkcijas:

  • Divkanālu stereo uztvērējs kamerām un mobilajām ierīcēm
  • Pārnēsājams uzlādes futrālis raidītājam un uztvērējam
  • Spilgts OLED displejs gan raidītājā, gan uztvērējā
  • Atlasāms mono/stereo izvades režīms
  • Reāllaika austiņu monitors
  • Mikrofona ievade un līnijas ievade
  • 8 stundu akumulatora darbības laiks ar vienu uzlādi
  • Vienkārša atdalīšana ar vienu pogu
  • Komplektā iekļauts Lavalier mikrofons, vējstikls un kaķis

Blink500 Pro RX

Pārraides veids:

2,4 GHz digitālā frekvence

Modulācija:

GFSK

Darbības diapazons:

Līdz 328′ (100 m)

Audio izvades savienotājs:

3,5 mm ligzda

Audio izvades līmenis:

-60 dBV līdz -20 dBV

Jaudas prasības:

Iebūvēts litija jonu akumulators vai

Mikro USB DC 5V vai uzlādes kontakts

Austiņu ligzda:

3,5 mm

Iebūvētā akumulatora darbības laiks:

Aptuveni 8 stundas

Antena:

PIFA antena

Svars:

Apm. 32 g (1,13 oz)

Izmēri:

56 × 38 × 29,4 mm

Darba temperatūra:

0℃līdz 50℃

Uzglabāšanas temperatūra:

-20℃ līdz +55℃

Blink500 Pro TX

Pārraides veids:

2,4 GHz digitālā frekvence

Modulācija:

GFSK

Darbības diapazons:

Līdz 328′ (100 m)

RF izejas jauda:

10 mW

Polārais modelis:

Daudzvirzienu

Biežuma reakcija:

50 Hz–18 KHz

Maksimālais SPL:

Iebūvētais mikrofons: 120 dB SPL

Lavalier mikrofons: 110 dB SPL

Jutība:

Iebūvētais mikrofons: -39 dB

Lavalier mikrofons: -39dB

SNR:

>78 dB

Audio ievades atsauces līmenis:

-30~42 dBv MIC ieeja, 0 dB vājinājums

Jaudas prasības:

Iebūvēts litija jonu akumulators vai

Mikro USB DC 5V vai uzlādes kontakts

Iebūvētā akumulatora darbības laiks:

Aptuveni 8 stundas

Antena:

PIFA antena

Audio ieejas:

3,5 mm TRS Lavalier mikrofons/līnija

— ieeja vai iebūvētais mikrofons

Svars:

Apm. 32 g (1,13 oz)

Izmēri:

56,5 × 38 × 26,1 mm

Darba temperatūra:

0℃līdz 50℃

Uzglabāšanas temperatūra:

-20℃ līdz +55℃

Blink500 Pro uzlādes futrālis

Jaudas prasības

Barošana ar USB-C portu (5 V/1,5 A)

Jaudas jauda

1200 mAh

Uzlādes laiks

3 stundas

Svars

200 g (7,05 unces)

Izmēri

123 × 102 × 39,7 mm

Darbības temperatūra

0°C līdz 50°C

Uzglabāšanas temperatūra

–20°C līdz +55°C

Kastē:

  • 1 × Blink500 Pro RX uztvērējs ar iebūvētu klipsi un kameras piespraudes stiprinājumu (integrēts ar OLED displeju)
  • 1 reizes Blink500 Pro TX raidītājs ar OLED displeju un iebūvētu mikrofonu
  • 1 Blink500 Pro B1 BOX uzlādes futrālis
  • 1 × rāvējslēdzēja soma
  • 1 × 1 collas (30,5 cm) apzeltīts 3,5 mm TRS–TRS izejas kabelis kamerām
  • 1 × 1 collas (30,5 cm) apzeltīts 3,5 mm TRS–TRRS izejas kabelis viedtālruņiem un planšetdatoriem
  • 1 × 1 collas (30,5 cm) zeltīts USB-C–USB-A uzlādes kabelis
  • 1 × 1 collas (30,5 cm) apzeltīts mikro-USB uz USB-A uzlādes kabelis
  • 1 × SR-M1 daudzvirzienu Lavalier mikrofons
  • 1 Aligatora stila Lavalier mikrofona klips
  • 1 x Foam Lavalier vējstikls
  • 1 × spēcīga vēja kažokādas vējstikls TX raidītājam
  • 1 garantijas karte
  • 1 lietotāja rokasgrāmata

Saramonic Blink 500 Pro B1 ir uzlabota 2,4 GHz bezvadu sistēma, kas nodrošina izcilu, apraides kvalitātes skaņu kamerām, mobilajām ierīcēm un citām ierīcēm. Ideāli piemērots raidorganizācijām, apraides veidotājiem, video emuāru veidotājiem, tiešraides straumētājiem, YouTube veidotājiem un filmu veidotājiem. Šis īpaši pārnēsājamais un vieglsvaru komplekts ir aprīkots ar vienu piespraužamu bezvadu raidītāju ar iebūvētu mikrofonu, profesionālas klases mikrofonu, divu kanālu uztvērēju un pārnēsājamu uzlādes somiņu. Uztvērējam ir gan TRS, gan TRRS izvades kabeļi, un to var viegli ieslīdēt kameras vai būra apavu stiprinājumā. Tas ir tik kompakts un viegls, ka varat to pat piestiprināt pie viedtālruņa, planšetdatora vai pat kameras siksniņas. Ļauj jums viegli bezvada mikrofonu atskaņot sev vai kādam citam, un, ja jums kādreiz ir nepieciešams mikrofons ievietot diviem cilvēkiem, varat vienkārši pievienot otru Blink 500 Pro TX bezvadu raidītāju (nopērkams atsevišķi) un padarīt to par 2 personu bezvadu mikrofonu.< /p>

Patiesi profesionāla, nākamās paaudzes 2,4 GHz bezvadu sistēma

Blink 500 Pro B1 ir ārkārtīgi veiksmīgās Blink 500 sistēmas nākamā paaudze. Apvienojot oriģinālās sistēmas lietošanas ērtumu un nozarē vadošo elastību ar atjauninātu dizainu, OLED displejiem, ilgāku akumulatora darbības laiku, paplašinātu diapazonu, paaugstinātu skaņas kvalitāti un iespaidīgu jaunu profesionāļu funkciju sarakstu, kas to atšķir no sākotnējās Blink 500 sistēmas un konkurentiem. Lai gan joprojām ir ārkārtīgi viegli lietojams. Tātad jūs varat to vienkārši ieslēgt un sākt ierakstīšanu.

Mazais, bet varenais TX raidītājs

Blink 500 Pro TX raidītājs ir smieklīgi kompakts un viegls, tomēr tas nodrošina augstas kvalitātes profesionālu skaņu neatkarīgi no tā, vai vēlaties to izmantot. Tam ir iebūvēts daudzvirzienu mikrofons ar iespaidīgu jutību -39 dB. Sniedzot jums dinamisku, kristāldzidru raidītāja skaņas kvalitāti, ko varat viegli piesprādzēt pie krekla, apkakles vai iebīdīt kabatā, taču tas ir pietiekami daudzpusīgs, lai novietotu uz galda vai pjedestāla. TX raidītājs darbojas arī kā tradicionāls bagāžnieka raidītājs ar komplektā iekļauto SR-M1 profesionālu visvirzienu lavajē mikrofonu, nodrošinot vēl vizuāli diskrētāku mikrofonēšanas risinājumu. To var izmantot arī rokās turot, vienu pašu vai ar papildu rokas mikrofona turētāju Blink500 Pro HM (nopērkams atsevišķi).

Mikrofons vai līnija — viss ir kārtībā

Kā papildu unikāla un pārsteidzoša funkcija Blink 500 Pro TX raidītājs ļauj arī bez vadiem pārraidīt mikrofona līmeņa vai līnijas līmeņa signālu un nodrošina mikrofoniem spraudņa barošanu. Tas padara sistēmu ārkārtīgi daudzpusīgu, ļaujot to savienot ar praktiski jebkuru audio avotu. Varat izmantot komplektācijā iekļauto SR-M1 lāviņu vai pievienot mini-skrofona mikrofonu, varat pievienot austiņu mikrofonu vai augstākās klases lāviņu. Gandrīz jebkurš 3,5 mm mikrofons, kas pievienots standarta TRS kontaktdakšai, darbosies, un regulējamais mikrofona pastiprinājums ļauj katru reizi iegūt perfektu līmeni. Pārslēdziet TX raidītāju uz līnijas līmeni un pievienojiet to mikseriem, mūzikas atskaņotājiem vai jebkurai līnijas līmeņa ierīces izvadei, kuru vēlaties bezvadu režīmā pārraidīt uz uztvērēju.

Kamerām, mobilajām ierīcēm, datoriem un citiem

Sistēmas Blink 500 Pro B1 RX divkanālu uztvērējs ietver gan TRS, gan TRRS izvades kabeļus. Ļauj sistēmai nevainojami darboties ar DSLR, bezspoguļa un cita veida kamerām, ierakstītājiem, mikseriem, moderniem datoriem un daudz ko citu. Kā arī viedtālruņi un planšetdatori, kuriem ir austiņu ligzdas. Viegli savienojiet pārī ar Lightning vai USB-C sargspraudni (nav iekļauts) mobilajām ierīcēm bez 3,5 mm ieejas. 3,5 mm austiņu izeja ar līmeņa kontroli ļauj pārraudzīt skaņu reāllaikā, pat ja jūsu kamerai vai ierīcei nav austiņu izejas. RX ir ļoti vēlamais atlasāms Mono/Stereo izvades iestatījums, kas nodrošina iespēju ierakstīt katru mikrofonu, lai atdalītu kameras un ierakstītāja mikrofona ieejas kanālus, izmantojot papildu TX raidītāju (nopērkams atsevišķi). Tam ir arī spilgts OLED displejs, kas ļauj vienā mirklī redzēt svarīgu informāciju un uztvērēja un raidītāju akumulatora darbības laiku, nepiekļūstot izvēlnei.

Nepārspējama jauda un darbības rādiuss, apvienojumā ar izsmalcinātu vienkāršību

Blink 500 Pro B1 paaugstina jaudu un diapazonu uz augstāku līmeni. Ar paplašināto diapazonu līdz 328 pēdām (100 m) un pagarināto akumulatora darbības laiku līdz 8 stundām, lietotājiem tagad ir brīvība uzņemt plašākus, plašākus kadrus, nebaidoties no pārtraukšanas, kā arī iespēja fotografēt visu dienu. ar vienu uzlādi. Iekļautais lādēšanas somiņš nodrošina svarīgu aizsardzību uzglabāšanai un transportēšanai, kā arī nodrošina atkārtoti uzlādējamu 1200 mAh iekšējo akumulatoru, kas ļauj uzlādēt sistēmu jebkurā vietā. Lieliski piemērots satura veidotājiem, kuri vienmēr ir ceļā, lai nekad nepaliktu bez uzlādes. Varat pat savienot to pārī ar USB barošanas bankām, lai veiktu attālinātu uzlādi, filmējot uz vietas. Visbeidzot, ar revolucionāro viena pieskāriena savienošanu pārī, kas iebūvēta uzlādes korpusā, jūs varat viegli sinhronizēt raidītāju un uztvērēju, nevairoties pa izvēlnēm, nemeklējot kanālus vai pat neizņemot no korpusa.

Ievērojama bezvadu sistēma

Blink 500 Pro B1 ir šobrīd tirgū pieejamākā, īpaši kompaktākā 2,4 GHz bezvadu sistēmas. Tas piedāvā novatoriskas funkcijas, veiktspēju un elastību, kas to krasi atšķir no konkurentiem, vienlaikus nodrošinot kristāldzidru profesionālu skaņu. Padarot to ideāli piemērotu prasīgiem satura veidotājiem, profesionāļiem un profesionāla līmeņa patērētājiem, kuriem nepieciešama uzlabota, taču neticami viegli lietojama bezvadu sistēma, kas tos nepalēninās. Pietiekami mazs, lai to ieliktu kameras somā vai mugursomā, lai jūs varētu to bez piepūles ņemt līdzi visur, kur dodaties, un varat paļauties uz to, ka, nokļūstot tur, tā tiks uzlādēta. Blink 500 Pro B1 sistēma ir lieliski piemērota arī lietotājiem, kuriem šobrīd ir nepieciešams tikai viens bezvadu mikrofons, bet kuri vēlas iespēju paplašināt un izmantot divus nākotnē.

  • Īpaši kompakta, viegla un neticami viegli lietojama uzlabota 2,4 GHz bezvadu sistēma, kas nodrošina apraides kvalitātes skaņu kamerām, viedtālruņiem, planšetdatoriem, datoriem un citiem.
  • Raidītājam (TX) ir iebūvēts mikrofons, un to var piespraust pie krekliem un apģērba vai izmantot kā jostas komplektu ar komplektā iekļauto profesionālu mikrofonu. Tam ir atlasāma mikrofona vai līnijas līmeņa ieeja un spilgts OLED displejs
  • Kamerā uzstādāmajam dubultajam uztvērējam (RX) ir Mono/Stereo izvades iestatījums, austiņu izeja, spilgts OLED displejs, kā arī TRS un TRRS izvades kabeļi saderībai ar jebkuru ierīci ar 3,5 mm ieeju.
  • Iespējams līdz 8 stundu akumulatora darbības laiks, 328 pēdu (100 m) darbības rādiuss, 1200 mAh pārnēsājams uzlādes somiņš un automātiska kanālu pārslēgšana, lai izvairītos no statiskās elektrības un pārrāvuma.
  • Divkanālu uztvērējs var apstrādāt divu atsevišķu cilvēku mikrofonus, pievienojot otru Blink 500 Pro TX raidītāju (nopērkams atsevišķi)

Lodziņā

  • 1 Blink 500 Pro TX raidītājs ar OLED displeju, iebūvētu mikrofonu un klipu
  • 1 x Blink 500 Pro RX dubultais uztvērējs ar OLED displeju, iebūvētu klipsi un kameras piespraudes stiprinājumu
  • 1 × Blink 500 Pro B1 pārnēsājams uzlādes somiņa
  • 1 x SR-M1 daudzvirzienu Lavalier mikrofons
  • 1 Aligatora stila Lavalier mikrofona klips
  • 1 x Foam Lavalier vējstikls
  • 1 pūkains spēcīga vēja nospiežams vējstikls Blink 500 Pro TX raidītājam
  • 1 × rāvējslēdzēja soma
  • 1 x 1 collas (30,5 cm) apzeltīts 3,5 mm TRS–TRS izejas kabelis kamerām
  • 1 x 1 collas (30,5 cm) apzeltīts 3,5 mm TRS–TRRS izvades kabelis viedtālruņiem, planšetdatoriem un datoriem
  • 1 x 1 collas (30,5 cm) zeltīts USB-C–USB-A uzlādes kabelis
  • 1 x 1 collu apzeltīts mikro-USB uz USB-A uzlādes kabelis

Saramonic Blink500 Pro B1 bezvadu mikrofonu sistēma (TX+RX)

Sistēma Saramonic Blink500 Pro ir neticami viegla, īpaši kompakta un viegli lietojama bezvadu mikrofonu sistēma līdz 2 personām. Mikrofons nodrošina izcilu apraides kvalitātes skaņu DSLR, bezspoguļu un videokamerām, viedtālruņiem, planšetdatoriem, datoriem un citiem.

Raidītājs un uztvērējs nodrošina ievērojamu 8 stundu darbības laiku ar vienu uzlādi, un tiem ir ātra uzlāde. Komplektācijā iekļautais uzlādes futrālis ļauj uzlādēt raidītājus un uztvērējus jebkurā vietā, un tos var uzlādēt vai darbināt, izmantojot USB-C DC 5v portu, izmantojot USB-A lādētājus un akumulatoru komplektus.

Blink 500 Pro RX uztvērējam ir spilgts OLED displejs un 3,5 mm izeja. Tas ietver arī gan TRS, gan TRRS izvades kabeļus, kas ļauj strādāt ar kamerām, mobilajām ierīcēm, datoriem un jebkuru ierīci ar 3,5 mm audio ieeju. Uztvērējiem ir 3,5 mm austiņu izeja reāllaika uzraudzībai un atlasāms Mono/Stereo slēdzis. Lai Blink 500 Pro atbilstu profesionālu lietotāju prasībām.

Piesprādzējamajam raidītājam Blink 500 Pro TX ir lieliski skanošs iebūvēts daudzvirzienu mikrofons, un tas ir pietiekami mazs un viegls, lai to varētu piestiprināt pie krekliem un apģērba, vai arī varat to izmantot kā tradicionālu jostas pakas raidītāju ar iekļauto SR. -M1 profesionāls lavalier mikrofons. Tam ir spilgts OLED displejs un 3,5 mm ieeja mikrofoniem un līnijas līmeņa ieejām.

Funkcijas:

  • Divkanālu stereo uztvērējs kamerām un mobilajām ierīcēm
  • Pārnēsājams uzlādes futrālis raidītājam un uztvērējam
  • Spilgts OLED displejs gan raidītājam, gan uztvērējam
  • Atlasāms mono/stereo izvades režīms
  • Reāllaika austiņu monitors
  • Mikrofona ievade un līnijas ievade
  • 8 stundu akumulatora darbības laiks ar vienu uzlādi
  • Vienkārša atdalīšana ar vienu pogu
  • Komplektā iekļauts Lavalier mikrofons, vējstikls un kaķis.

Piegādes saturs:

  • 1 reizes Blink500 Pro RX uztvērējs ar iebūvētu klipsi un kameras piespraudes stiprinājumu (integrēts ar OLED displeju)
  • 1 reizes Blink500 Pro TX raidītājs ar OLED displeju un iebūvētu mikrofonu
  • 1 reizes Blink500 Pro B1 BOX uzlādes futrālis
  • 1 soma ar rāvējslēdzēju
  • 1 × 1 collas (30,5 cm) apzeltīts 3,5 mm TRS–TRS izejas kabelis kamerām
  • 1 × 1 collas (30,5 cm) apzeltīts 3,5 mm TRS–TRRS izejas kabelis viedtālruņiem un planšetdatoriem
  • 1 × 1 collas (30,5 cm) zeltīts USB-C–USB-A uzlādes kabelis
  • 1 × 1 collas (30,5 cm) apzeltīts mikro-USB uz USB-A uzlādes kabelis
  • 1 × SR-M1 daudzvirzienu Lavalier mikrofons
  • 1 Aligatora stila Lavalier mikrofona klips
  • 1 x Foam Lavalier vējstikls
  • 1 × spēcīga vēja kažokādas vējstikls TX raidītājam
  • 1 garantijas karte
  • 1 lietotāja rokasgrāmata

Tehniskās specifikācijas

Blink500 Pro RX

Pārraides veids 2,4 GHz digitālā frekvence Modulācija GFSK Darbības diapazons Līdz 328′ (100 m) Audio izvades savienotājs 3,5 mm domkrats Audio izvades līmenis –60 dBV līdz –20 dBV Jaudas prasības Iebūvēts litija jonu akumulators vai USB-C DC 5V vai uzlādes kontakts Iebūvētā akumulatora darbības laiks Apm. 8 stundas Austiņas 3,5 mm domkrats Antena PIFA antena Svars Apm. 32 g (1,13 oz) Izmēri 56 × 38 × 29,4 mm Darbības temperatūra 0°C līdz 50°C Uzglabāšanas temperatūra –20°C līdz +55°C Blink500 Pro TX

Pārraides veids 2,4 GHz digitālā frekvence Modulācija GFSK Darbības diapazons Līdz 328′ (100 m) RF izejas jauda 10 mW Polārais raksts Visvirziena Biežuma reakcija 50 Hz–18 KHz Maksimālais SPL Iebūvēts mikrofons 120dB SPL; Lavalier mikrofons 110dB SPL Jūtība Iebūvēts mikrofons -39dB; Lavalier mikrofons -39dB SNR >78 dB Atsauces audio ievades līmenis -30~42dBv MIC ieeja, 0 dB vājināšanās Jaudas prasības Iebūvēts litija jonu akumulators vai USB-C DC 5V vai uzlādes kontakts Iebūvētais akumulatora darbības laiks Apm. 8 stundas Antena PIFA antena Audio ieejas 3,5 mm TRS Lavalier mikrofona ieeja vai iebūvētais mikrofons Svars Apm. 32 g (1,13 oz) Izmēri 56,5 × 38 × 26,1 mm Darbības temperatūra 0°C līdz 50°C Uzglabāšanas temperatūra –20°C līdz +55°C Blink500 Pro uzlādes futrālis

Jaudas prasības Darbs no USB-C porta (5V/1,5A) Jaudas jauda 1200 mAh Uzlādes laiks 3 stundas Svars 200 g (7,05 oz) Izmēri 123 × 102 × 39,7 mm Darbības temperatūra 0°C līdz 50°C Uzglabāšanas temperatūra –20°C līdz +55°C

Produkta veidsPiespraužamie mikrofoni
MikrofoniPiespraužamie mikrofoni
Mikrofonu savienojumsbezvadu
Savienojuma spraudnis3,5mm TRS

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse