Mirfak TU1 USB Desktop Microphone Combo

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews

5745 ar PVN

Piegādes laiks parasti 5 - 10 darba dienas ja ir pieejams piegādātāja noliktavā

43209
0743791915640
Mirfak

Jauns

05.05 - 18.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
07.05 - 19.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
07.05 - 19.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
05.05 - 18.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Izveidojiet ierakstus ar lielisku audio kvalitāti. Pateicoties tā modernajam dizainam, Mirfak mikrofons piedāvā augstu jutību, lai jūs varētu būt pārliecināti, ka jūsu balss tiks notverta. Plug & play savienojums ir ērts, un plašā saderība ļauj savienot TU1 ar daudzām ierīcēm. Turklāt mikrofonam ir austiņu ligzda, kas nodrošina vēl lielāku lietošanas brīvību. Papildus mikrofonam ir iekļauts arī statīvs, filtrs, putu vairogs, statīvs un stiprinājums.

Augstas kvalitātes skaņa

Ierakstiet audio visaugstākajā kvalitātē. Mikrofons ir aprīkots ar augstas kvalitātes kondensatora diafragmu. Turklāt devēja kardioīdā polarizācija un inteliģentās funkcijas samazina apkārtējo troksni. Rezultātā tiek novērstas nevēlamās skaņas, ļaujot izveidot studijas kvalitātes ierakstus.

Plug & Play

Mirfak ir viegli savienot ar saderīgām ierīcēm. Tas ir pateicoties plug & play risinājumam. Turklāt augstas kvalitātes kabelis nodrošina stabilu, bez traucējumiem signālu. Un iebūvētā skaņas karte nodrošina augstu izlases ātrumu un izcilu skaņas kvalitāti.

Saderīgs

Vai uztraucaties, ka TU1 nedarbosies ar jūsu aprīkojumu? Neesiet! Mirfak ir iekļāvis iOS, Windows, Android un Linux savā saderības sarakstā. Tas nozīmē, ka varat pievienot mikrofonu ierīcēm, piemēram, klēpjdatoriem, viedtālruņiem un planšetdatoriem. Ņemiet vērā, ka viedtālruņiem būs jāiegādājas OTG kabelis.

Austiņu ligzda

Vēl viena Mirfak mikrofona priekšrocība ir iebūvētais audio ports. Tas ļauj bez kavēšanās klausīties ierakstāmo dziesmu reāllaikā. Turklāt TU1 ļauj izveidot augstas kvalitātes audio ierakstus un skaņas efektus ar sinhronizētu balss vadību.

Dažādi lietošanas scenāriji

Pateicoties mūsdienīgu risinājumu izmantošanai, mikrofons izceļas ar uzticamu darbību. Tas ir ideāli piemērots plašam lietojumu klāstam. Varat to izmantot dažāda veida sanāksmēm, vebināriem, konferencēm vai karaoke. Tas noderēs arī straumēšanas, lekciju vadīšanas tiešsaistē vai mūzikas ierakstīšanas laikā.

Izturīgs dizains, ērta darbība

Mirfak mikrofons ir pilnībā izgatavots no metāla, kas padara to izturīgu pret nodilumu. Turklāt tas samazina akustisko rezonansi un nodrošina dabisku skaņas tembru. Pogas ļauj reāllaikā regulēt skaļumu un reverb, savukārt īpašā izslēgšanas poga ļauj reāllaikā izslēgt mikrofonu. Turklāt speciālā poga ļauj izslēgt mikrofonu un samazina troksni, tādējādi uzlabojot balss toni un kvalitāti.

Iekļauts

  • mikrofons
  • statīva
  • filtrs
  • putu vairogs
  • stāvēt
  • mount
  • lietotāja rokasgrāmata
Produkta veidsDaudzvirzienu mikrofoni
MikrofoniDaudzvirzienu mikrofoni
Mikrofonu savienojumsar vadu
Savienojuma spraudnisUSB

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse