Bezvadu piespraužamie mikrofoni - DJI Mic 2 Single wireless microphone lavalier kit 1 TX + 1 RX, Type-C, Lighting, - perc šodien veikalā un ar piegādi

  • Augstas kvalitātes audio ierakstīšana
  • Viss vienā, gatavs lietošanai
  • 14 stundu iekšējais ieraksts un 32 bitu plūstošs iekšējais ieraksts
  • Inteliģenta trokšņu slāpēšana, kristāldzidrs vokāls
  • 160 m diapazons (CE)
  • 18 stundu akumulators

DJI Mic 2 Single wireless microphone lavalier kit 1 TX + 1 RX, Type-C, Lighting,

Rated 4/5 based on 1 customer reviews

21900 ar PVN

Ir uz vietas
2 vienības , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

51002
CP.RN.00000326.01
6941565971371
DJI

Jauns

20.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
21.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
21.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
20.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
219
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Kabatas izmēra Pro audio

Uzņemiet autentiskas skaņas, izmantojot jaunināto, lietošanai gatavu DJI Mic 2. Ar tā augstākās kvalitātes funkcijām, tostarp augstas kvalitātes audio ierakstīšanu, inteliģento trokšņu slāpēšanu un 32 bitu peldošā komata iekšējā ieraksta atbalstu, DJI Mic 2 sniedz iespēju izveidot līdzsvarotu un detaļām bagātu audio saturu, kas ir lieliski piemērots video emuāriem, intervijām, tiešraides straumēm un citam.

Gluds, pārveidots dizains

DJI Mic 2 ir jauns, gluds dizains, kas paaugstina tā estētiku. Jauns uzlādes korpuss, kas izgatavots no augstākās kvalitātes metāla, rada minimālistisku izskatu, un tikko pievienotais bloķēšanas fiksators ir drošs un uzticams, lai novērstu nejaušu nokrišanu, lai lietošanas laikā būtu mierīgs. Varat izvēlēties starp divām stilīgām raidītāja krāsām: Shadow Black un Pearl White. Shadow Black piešķir jūsu Mic 2 iestatījumam diskrētu, augsto tehnoloģiju izskatu, savukārt Pearl White piedāvā elegantu alternatīvu tiem, kas meklē elegantu krāsu.

Skaidrs audio ieraksts, Pro-Caliber rezultāti

Vienmēr izklausās lieliski

Uzņemiet izcilu audio, izmantojot DJI Mic 2 daudzvirzienu audio ierakstu, kas īpaši optimizēts vokālam. Ērti risiniet vairāku cilvēku scenārijus video emuāriem, intervijām vai dažādām citām ierakstīšanas vajadzībām.

Jaudīga trokšņu slāpēšanas veiktspēja

Jaunā viedā trokšņu slāpēšanas funkcija efektīvi samazina apkārtējās vides troksni tīrām, nepārtrauktām sarunām pat rosīgās pilsētas teritorijās vai pārpildītās telpās. Mēģiniet pievienot vējstiklu, lai efektīvi samazinātu vēja radīto troksni vējainā vai strauji mainīgā scenārijā.

Drošības ceļš, pasargājiet savu audio

Otro celiņu ar -6 dB var ierakstīt līdzās galvenajam audio celiņam, lai pasargātu sevi no neparedzētiem audio līmeņa paaugstinājumiem. Pat ļoti sarežģītās, dzirdami haotiskās vidēs, piemēram, rokkoncertā, DJI Mic 2 nodrošina līdzsvarotus rezultātus ar ievērojamu vieglumu.

Gatavs lietošanai

Viss vienā, gatavs lietošanai

DJI Mic 2 automātiski ieslēdzas, kad atverat uzlādes vāciņu. Šis viedais futrālis automātiski savieno pārī uztvērēju un raidītājus to uzlādes laikā, lai jūs varētu sākt darbu, tiklīdz to atverat. Tajā ir arī USB-C un Lightning adapteri, kas nodrošina vienkāršu iestatīšanu ar jūsu vēlamajām ierakstīšanas ierīcēm.

Vienkārša sinhronizācija

Uztvērējs bez piepūles savienojas ar kameru, izmantojot 3,5 mm TRS kabeli, un sinhronizē tā barošanas stāvokli ar jūsu kameras barošanas stāvokli. Tas nodrošina nemanāmi sinhronizētu audio ierakstīšanas pieredzi bez jebkādiem tehniskiem traucēkļiem.

Nepārspējama saderība

DJI Mic 2 piedāvā plašu saderības iespēju klāstu no USB-C un Lightning digitālajām izejām, kā arī 3,5 mm TRS analogo izeju. Neatkarīgi no tā, vai strādājat ar kamerām, viedtālruņiem, datoriem vai planšetdatoriem, DJI Mic 2 ir gatavs integrācijai. Stereo funkcionalitāte ir pieejama iPhone un lielākajai daļai Android mobilo tālruņu, kā arī ļauj atskaņot viedtālrunī bez nepieciešamības atvienot uztvērēju. Uztvērējam ir arī īpašs 3,5 mm TRS uzraudzības ports, kas nodrošina reāllaika audio pārraudzību, izmantojot jūsu izvēlētās 3,5 mm austiņas.

Vienkārša skārienekrāna darbība

1,1 collas OLED skārienekrāns, kas savienots pārī ar precīzu ciparripu, nodrošina ātru piekļuvi svarīgai informācijai, piemēram, skaļumam un akumulatora uzlādes līmenim, vienlaikus piedāvājot arī precīzus parametrus, piemēram, pastiprinājumu, skaļumu, spilgtumu un citus parametrus. Sasniedziet optimālo audio iestatījumu ar nepārspējamu vieglumu. Aprīkots ar iebūvētu motoru, DJI Mic 2 raidītājs nosūta skaidru taustes atgriezenisko saiti, veicot galvenās darbības, piemēram, ieslēgšanas vai izslēgšanas, iekšējā ierakstīšanas, skaņas izslēgšanas un ieslēgšanas, kā arī trokšņu samazināšanas aktivizēšanas vai deaktivizēšanas, ļaujot jums bez piepūles sekot līdzi ierīces statusam.

Magnētiskais stiprinājums, ātra slēpšana

Raidītājiem ir lietotājam draudzīgs piespraužams dizains ar magnētisku aizdari, lai tos varētu viegli piestiprināt pie apģērba.

Divkanālu ierakstīšana, elastīga pēcrediģēšana

Stereo režīms uztver audio no diviem avotiem vienlaikus. Divi raidītāji var ierakstīt audio neatkarīgi vai apvienot tos vienā ierakstā, vienkāršojot vairāku avotu ierakstīšanu un uzlabojot efektivitāti pēcapstrādes laikā.

Pārnēsājama krātuve

Jaunizveidotā DJI Mic 2 pārnēsāšanas soma lepojas ar kompaktu un gludu dizainu ar ērtu rokas siksnu ērtai transportēšanai. Tajā bez piepūles var ievietot visus DJI Mic 2 komponentus (2 TX + 1 RX + uzlādes futrālis). Praktisks atvāžamais dizains nodrošina, ka visi piederumi ir glīti sakārtoti, lai tiem piekļūtu ātri un bez problēmām.

Īpaši daudzpusīgas lietojumprogrammas

Ierakstītājs un reāllaika dublēšana

Katram raidītājam ir 8 GB iekšējā atmiņa, lai saglabātu līdz 14 stundām nesaspiesta 48 kHz 24 bitu audio. Ātri un vienkārši eksportējiet klipus pēcapstrādei. Raidītāji var darboties arī kā atsevišķi balss ierakstītāji vai kalpot kā audio dublējumkopijas filmēšanas laikā.

32 bitu plūstošs iekšējais ieraksts, ievērojams diapazons

Ar atbalstu 32 bitu flauzu iekšējais ieraksts, DJI Mic 2 nodrošina augstu dinamisko diapazonu, kas ne tikai nodrošina augstas kvalitātes ierakstu, bet arī labāk pielāgojas sarežģītām skaņas vidēm. Tas lieliski tver visas balss nianses, sākot no klusiem čukstiem līdz straujiem decibelu līmeņiem, nodrošinot lielāku uzticamību nepastāvīgu trokšņu scenārijos un lielāku elastību pēcapstrādei.

Bezvadu un uzticams

DJI Mic 2 piedāvā iespaidīgu 160 m (CE) maksimālo audio pārraides diapazonu atklātā, netraucētā vidē bez traucējumiem, apmierinot parasto scenāriju, piemēram, tiešraides, studijas ierakstīšanas un ierakstīšanas brīvā dabā, vajadzības.

Ērti lietojams, lai kur jūs dotos

DJI Mic 2 ir spēcīgas prettraucējumu iespējas, kas nodrošina uzticamu pārraidi signāla blīvās vidēs, piemēram, rosīgās pilsētas ielās vai pārpildītos iepirkšanās centros.

Ilgs akumulatora darbības laiks, paplašināta satura izveide

Katram raidītājam un uztvērējam ir ievērojams 6 stundu darbības laiks, ko var pagarināt līdz pat 18 stundām ar uzlādes korpusu, padarot to ideāli piemērotu tiešraides straumēšanai un video veidošanas prasībām. Turklāt, ja tas ir savienots ar viedtālruni, uztvērēja USB-C portu var savienot ar uzlādes kabeli, lai uzlādētu gan tālruni, gan uztvērēju.

Plaša saderība

Tiešais Bluetooth savienojums

Bez uztvērēja raidītājs var tieši savienoties ar Osmo Pocket 3 vai Osmo Action 4, izmantojot Bluetooth. Pēc savienojuma izveides ar viedtālruni, izmantojot Bluetooth, raidītājs var darboties ar trešās puses video ierakstīšanas programmatūru.

Uztvērējs savienojas ar dažādām ierīcēm

Uztvērēju var savienot ar dažādām kamerām, un tam ir iebūvēti pastiprinājuma sākotnējie iestatījumi, kas pielāgoti konkrētiem kameru modeļiem, lai jūs varētu vienkārši atlasīt kameras zīmolu un modeli konfigurācijai ar vienu pieskārienu un bez piepūles sasniegt izcilu audio ierakstīšanu.< /p>

Varat arī savienot uztvērēju ar tālruni, lai sāktu/beigtu ierakstīšanu tieši ar raidītāju, lai nodrošinātu elastīgāku radošo pieredzi.

Praktiski aksesuāri, paveiciet vairāk ar 2. mikrofonu

DJI Lavalier mikrofons

Unikālais rotējošais dizains nodrošina elastīgu ierakstīšanu, savukārt kabeļa maršruts novērš nejaušu atvienošanu. Kompakts un viegli noslēpjams, tas ir ideāli piemērots intervijām, video emuāriem, tiešraides straumēšanai un citam.

DJI Mic 2 uzlādes futrālis

DJI Mic 2 uzlādes futrālis vienkāršo savienošanas pārī procesu, uzlādes laikā automātiski savienojot uztvērēju un raidītājus. Akumulatora darbības laiks ir līdz 18 stundām, ja to lieto kopā ar uzlādes futrāli, tas ir pārnēsājams un ļauj viegli uzturēt uzlādi.

Produkta veidsPiespraužamie mikrofoni
ModelisDJI Mic2
MikrofoniPiespraužamie mikrofoni
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
2 vienības