Podkāstu mikrofoni - RØDE NT-USB MINI compact studio USB microphone - perc šodien veikalā un ar piegādi

NT-USB Mini nodrošina RØDE pasaules klases studijas mikrofonu nevainojamo skaņas kvalitāti kompaktā, ērti lietojamā USB mikrofonā. Tas ir izstrādāts, lai nodrošinātu kristāldzidru, profesionālas kvalitātes skaņu tieši datorā vai planšetdatorā, un ir ideāls mikrofons spēlētājiem, podkāsteru veidotājiem, mūziķiem, straumētājiem un satura veidotājiem, kuri vēlas būt dzirdami pilnā kvalitātē.

RØDE NT-USB MINI compact studio USB microphone

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews

11945 ar PVN

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

54697
MROD037
0698813006687
Rode
RODE Authorized Dealer

Jauns

27.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
29.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
29.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
27.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

  • Augstas kvalitātes kondensatora kapsula, kas nodrošina siltumu un klātbūtni, nodrošinot skaidru, profesionālu skaņu visos ierakstīšanas veidos.
  • Virziena kardioīdo polāro raksturojumu, kas optimizēts, lai mazinātu telpas skaņu un koncentrētos uz skaņu objektu - dialogiem, vokāliem vai instrumentiem.
  • Iebūvēts popfiltrs plosīšu samazināšanai.
  • Pilnībā saderīgs ar mūsu vienkāršo un jaudīgo podkāstu veidošanas un straumēšanas programmatūru RØDE Connect.
  • Iebūvēta digitālā signāla apstrāde: trokšņu aizbīdnis, kompresors, APHEX® Aural Exciter™ un Big Bottom™ (pieejams, izmantojot RØDE Connect).
  • Iebūvēts 360 grādu pagrieziena stiprinājums ātrai un ērtai novietošanai uz galda, mikrofona statīva vai studijas rokas.
  • Unikāls noņemams magnētisks galda statīvs, kas nodrošina lielisku izolāciju no triecieniem un triecieniem un ir ātri un viegli noņemams.
  • Klasei atbilstoša USB izeja, kas bez problēmām darbojas ar datoriem vai planšetdatoriem, nav nepieciešami draiveri vai programmatūra - vienkārši pievienojiet un ierakstiet.
  • Nulles latentuma austiņu monitorings novērš traucējošu atbalss efektu.
  • Studijas kvalitātes austiņu pastiprinātājs ar precīzu līmeņa kontroli.
  • Tērauda un pastiprināta neilona sveķu konstrukcija, stilīga matēti melna apdare un kompakts, moderns dizains.

Vienkāršota studijas skaņa

NT-USB Mini nodrošina pasaulē pazīstamo RØDE studijas mikrofonu nevainojamo skaņas kvalitāti kompaktā USB platformā. Tā ir īpaši pielāgota, lai nodrošinātu siltumu un klātbūtni jūsu ierakstos, un tā izcili skanēs dialogos, vokālos, ģitāras skaņās - jebko, ko tai uzliksiet priekšā.

Tam ir studijas klases austiņu pastiprinātājs un augstas kvalitātes 3,5 mm austiņu izeja ar precīzu skaļuma regulēšanas funkciju, kas ļauj ērti uzraudzīt skaņu. Ir arī pārslēdzams bezatlikuma monitoringa režīms, lai ierakstīšanas laikā novērstu traucējošu atbalss efektu. To ir neticami viegli iestatīt un lietot, ar vienkāršām vadības ierīcēm, iebūvētu popfiltru un klasei atbilstošu USB izeju, kas nevainojami darbojas ar datoriem vai planšetdatoriem, nav nepieciešami draiveri vai programmatūra. Vienkārši pievienojiet Mac, PC vai planšetdatoram un nospiediet ierakstīt.

Tik elastīgs, cik jums nepieciešams

NT-USB Mini ir izstrādāts tā, lai būtu tik elastīgs, cik jums nepieciešams. Tam ir unikāls noņemams magnētiskais galda statīvs - tas ne tikai nodrošina stabilu pamatu uz jebkura galda, bet arī ļauj to neticami viegli noņemt un piestiprināt pie mikrofona statīva vai studijas statīva. Tas un unikālais 360 grādu pagriežamais stiprinājums nozīmē, ka mikrofonu var novietot vertikāli, leņķī, uz sāniem vai otrādi - kur vien tas nepieciešams, lai iegūtu vislabāko iespējamo ierakstu.

Neatkarīgi no tā, vai jūs straumējat Twitch, ierakstāt savu iecienītāko DAW vai veicat biznesa sarunu, izmantojot Zoom, NT-USB Mini nodrošinās, ka jūs dzirdēsiet pilnā kvalitātē.

Stilīgs un kompakts

NT-USB Mini ir lielisks papildinājums jebkurai galddatora vai mājas studijas iekārtai. Tikai 89 mm plats un 141 mm garš, tas ir ļoti kompakts, aizņemot tikai daļu no dārgā darbvirsmas platības. Tas arī izskatās fantastiski: gluds un stilīgs, ar tīrām līnijām un modernu estētiku. Izturīga tērauda un pastiprināta neilona sveķu konstrukcija nodrošina, ka NT-USB Mini ir gatavs izturēt ierakstīšanas grūtības jebkur un visur.

Produkta veidsDaudzvirzienu mikrofoni
MikrofoniDaudzvirzienu mikrofoni
Mikrofonu savienojumsar vadu
Savienojuma spraudnisUSB

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība