Mikrofoni - Rode VideoMic Me-C Directional Microphone For USB Type-C Android iPhone 15 - perc šodien veikalā un ar piegādi

  • Paredzēts mobilajām ierīcēm ar USB-C ieeju
  • 3,5 mm austiņu izejas ligzda
  • Komplektā iekļauts pūkains vējstikls
  • Tiešā uzraudzība
  • Nevainojami darbojas ar RØDE Reporter lietotni, kameru un citām ierakstīšanas lietotnēm.
Product Video
 
 

Rode VideoMic Me-C Directional Microphone For USB Type-C Android iPhone 15

Rated 4.2/5 based on 1 customer reviews

7345 ar PVN

Ir uz vietas
2 vienības , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

54698
VMMC
0698813007295
Rode
RODE Authorized Dealer

Jauns

30.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
01.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
01.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
30.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

VideoMic Me-C ir augstas kvalitātes mikrofons jūsu USB-C mobilajai ierīcei, kas ir izstrādāts, lai nodrošinātu neticamu skaņu, filmējot video. Mikrofona virziena maiņa samazina apkārtējos trokšņus, lai koncentrētos tieši uz to, ko filmējat, nodrošinot, ka jūsu video skan skaidri un saprotami. 3,5 mm ligzda nodrošina austiņu izeju audio pārraudzībai un atskaņošanai.
VideoMic Me-C komplektā ir mikrofona skava, kas nodrošina drošu mikrofonu, un pūkains vējstikls, kas piemērots filmēšanai brīvā dabā un nelabvēlīgos laika apstākļos.

VideoMic Me-C ir saderīgs ar lielāko daļu mobilo ierīču, kurām ir USB-C ieeja un kurās darbojas jaunākā operētājsistēma (Android OS 10 vai jaunāka versija).

RØDE Reporter lietotne

Programma Reporter ir vienkārša un intuitīva lietotne, kas ļauj ierakstīt apraides kvalitātes audio ierakstus mobilajā ierīcē - ideāls VideoMic Me-C palīgs. To var bez maksas lejupielādēt Apple App Store vai Google Play.

Augstas kvalitātes audio ierakstīšana kustībā

RØDE Reporter lietotne ļauj ierakstīt augstas izšķirtspējas 24 bitu, 48 kHz ierakstus, atrodoties kustībā, ar iespēju pārslēgties starp standarta vai saspiestu ierakstīšanas režīmu.

Viegli pārraugiet savu audioierakstu

Pārraugiet savu audio ierakstu reāllaikā, izmantojot vienkāršu viļņu formas displeju un ieejas mērītāju, lai nodrošinātu, ka jūsu līmenis vienmēr ir perfekts.

Atjauniniet savu programmaparatūru

RØDE Reporter ļauj arī atjaunināt VideoMic Me-C programmaparatūru. Noteikti pārbaudiet, vai ir instalēta jaunākā programmaparatūra, lai nodrošinātu savietojamību ar ierīces operētājsistēmas atjauninājumiem. Vairāk par to uzziniet šeit.

Produkta veidsViedtālruņu mikrofoni
MikrofoniMikrofons viedtālruņiem
Mikrofonu savienojumsar vadu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
2 vienības