Podkāstu mikrofoni - Maono Dynamic Microphone Maono PD200x (black) - ātri pasūtīt no ražotāja

Jauna skaņas kvalitāte ar Maono PD200x dinamisko mikrofonu, kas apvieno nevainojamu toņu tīrību ar modernu dizainu. Pateicoties īpaši skaidrai skaņai, ko nodrošina pielāgotā mikrofona kapsula, šis modelis ir lieliska izvēle profesionāļiem un amatieriem, kuri meklē uzticamību un estētiku

Maono Dynamic Microphone Maono PD200x (black)

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews

7245 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

54975
6972237681649
Maono

Jauns

09.05 - 21.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
10.05 - 23.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
10.05 - 23.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
09.05 - 21.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Maono PD200x dinamiskais mikrofons (melns)

Jauna skaņas kvalitāte ar Maono PD200x dinamisko mikrofonu, kas apvieno nevainojamu toņu tīrību ar modernu dizainu. Pateicoties īpaši skaidrai skaņai, ko nodrošina pielāgotā mikrofona kapsula, šis modelis ir lieliska izvēle profesionāļiem un amatieriem, kuri meklē uzticamību un estētiku. Izturīga metāla konstrukcija, intuitīva skaņa un RGB apgaismojuma vadība ir tikai sākums Maono PD200x piedāvātajām priekšrocībām. Neatkarīgi no tā, vai lietotājs vada podkāstus, piedalās video konferencēs vai ieraksta kursos – šis mikrofons tika izveidots, lai apmierinātu viņu cerības.

Pielāgota mikrofona kapsula

Ideālas skaņas atslēga ir novatoriskā Maono PD200x mikrofona kapsula. Precīzi izstrādāts, tas nodrošina īpaši tīru un skaidru skaņu, kas ir absolūti nepieciešams profesionālos ierakstos. Tas lieliski līdzsvaro toni, izceļot lietotāja balss pilnību, kas ir nenovērtējama, ierakstot aplādes vai tīmekļa seminārus.

Pievilcīgs RGB apgaismojums

Mikrofona vizuālā pievilcība ir tikpat svarīga kā tā funkcionalitāte, un Maono PD200x šajā ziņā nepieviļ. RGB apgaismojums ar iespēju izvēlēties no 8 krāsām, krāsu maiņas režīmu un iespēju izslēgt fona apgaismojumu piešķir ierīcei unikālu raksturu.

Uzlabota Maono Link programmatūra

Maono Link programmatūra paplašina PD200x mikrofona iespējas, sniedzot lietotājam kontroli pār skaņu pamata un uzlabotā līmenī. Ekvalaizers, ierobežotājs, kompresors ir tikai dažas no funkcijām, kas ļauj personalizēt skaņu. Skaņas pielāgošana savām vēlmēm nekad nav bijusi tik vienkārša un intuitīva, kas ir milzīga priekšrocība, strādājot pie dažādiem projektiem.

Metāla konstrukcija

Izturība un stabilitāte ir divas Maono PD200x mikrofona īpašības. Metāla konstrukcija ne tikai piešķir eleganci, bet arī garantē ierīces izturību. Šis mikrofons ir izveidots, lai izturētu vairākas stundas ilgas ierakstīšanas sesijas un ikdienas lietošanu, nezaudējot kvalitāti vai izskatu.

Intuitīva skaņas vadība

Izstrādāts, domājot par lietotāja komfortu, PD200x ir aprīkots ar skalu, lai pielāgotu skaļumu gan jūsu balss, gan austiņu audio skaļumam. Tas padara mikrofonu ārkārtīgi lietotājam draudzīgu, ļaujot ātri un precīzi mainīt audio līmeni lietošanas laikā. Turklāt iebūvētā skaņas izslēgšanas poga ļauj uzreiz nodrošināt privātumu, kas ir ļoti svarīgi tiešraides laikā.

Produkta veidsDaudzvirzienu mikrofoni
MikrofoniDaudzvirzienu mikrofoni
Mikrofonu savienojumsar vadu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse