Podkāstu mikrofoni - Maono Gaming Microphone Maono DGM20 S (black) - ātri pasūtīt no ražotāja

Maono DGM20 S spēļu mikrofons ir fantastisks aprīkojums ikvienam spēlētājam. Tas apvieno lielisku skaņas kvalitāti ar uzticamu dizainu, piedāvājot lietotājiem pilnīgu kontroli pār savu audio, pateicoties praktiskām funkcijām.

Maono Gaming Microphone Maono DGM20 S (black)

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews

5846 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 69 vienības

54976
6972237682097
Maono

Jauns

14.05 - 25.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
15.05 - 26.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
15.05 - 26.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
14.05 - 25.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Maono DGM20 S spēļu mikrofons (melns)

Maono DGM20 S spēļu mikrofons ir fantastisks aprīkojums ikvienam spēlētājam. Tas apvieno lielisku skaņas kvalitāti ar uzticamu dizainu, piedāvājot lietotājiem pilnīgu kontroli pār savu audio, pateicoties praktiskām funkcijām. Ar trokšņu slāpēšanu, regulējamu audio pastiprinājumu un iespaidīgo fona apgaismojumu Maono DGM20 S ir gudra izvēle spēlētājiem un straumētājiem, kuri meklē skaidru, profesionālu skaņu bez aizkaves.

Iegūstiet kontroli

Maono DGM20 S mikrofons ir aprīkots ar intuitīvu pogu pie pamatnes, kas ļauj precīzi regulēt pastiprinājumu. Pateicoties tam, lietotāji var viegli pielāgot skaļuma līmeni savām vajadzībām. Neatkarīgi no tā, vai jūsu sabiedrotie jūs skaidri sadzirdat vai vēlu nakts sesijās vēlaties izvēlēties smalkākus toņus, Maono DGM20 S sniedz jums elastību un kontroli.

Efektīvs fona apgaismojums

Personalizēšana ir vairāk nekā tikai funkcija — tas ir veids, kā izpausties. Maono DGM20 S mikrofons piedāvā plašu apgaismojuma iespēju klāstu, tostarp 7 statiskas krāsas, 5 dinamiskas krāsu pārejas un 7 dinamiskus gradientus. Šie vizuālie akcenti ne tikai uzlabo spēles atmosfēru, bet arī piešķir raksturu jebkurai spēļu stacijai, nodrošinot elegantu papildinājumu jebkurai konfigurācijai.

Trokšņu slāpēšana

Jebkura spēļu mikrofona galvenā iezīme ir spēja novērst nevēlamās skaņas no vides. Modeļa DGM20 S trokšņu slāpēšanas funkcija padara saziņu ar komandu kristāldzidru – trokšņu slāpēšanas tehnoloģija ļauj jums saglabāt koncentrēšanos un koncentrēties uz spēli.

Roktura roku dizains

Maono DGM20 S mikrofona turētāja rokturis ir izstrādāts, domājot par komfortu un funkcionalitāti. Roka sastāv no divām daļām, katra aptuveni 33 cm gara, un to var piestiprināt pie galda virsmas, kuras biezums nepārsniedz 5 cm, kas nodrošina, ka mikrofons paliks vietā pat intensīvas darbības laikā. Turklāt iespēja noliekt roku par 180 grādiem garantē optimālu novietojumu neatkarīgi no stacijas konfigurācijas.

Uzlabots skārienpanelis

Maono DGM20 S mikrofona augšējā korpusā ir moderns skārienpanelis, kas nodrošina ātru piekļuvi galvenajām funkcijām. Varat viegli pielāgot apgaismojumu, izslēgt skaņas vākšanu vai aktivizēt trokšņu samazināšanas režīmu, nenovēršot uzmanību no ekrāna. Šī lietošanas vienkāršība padara Maono mikrofonu par īstu partneri spēļu maratonu laikā.

Produkta veidsDaudzvirzienu mikrofoni
MikrofoniDaudzvirzienu mikrofoni
Mikrofonu savienojumsar vadu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse