Podkāstu mikrofoni - Maono Mikrofons ar statīvu Maono A04E (melns) - perc šodien veikalā un ar piegādi

Maono A04E ir augstas kvalitātes kardioīdais mikrofons ar regulējamu statīvu, ko var piestiprināt pie galda malas. Tas nodrošina fantastisku skaņas kvalitāti, ļaujot ierakstīt podkāstus, vadīt straumes, videokonferences un daudz ko citu.

Maono Mikrofons ar statīvu Maono A04E (melns)

Rated 4.4/5 based on 1 customer reviews

6845 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

54977
6972237681748
Maono

Jauns

02.05 - 14.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
03.05 - 16.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
03.05 - 16.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
02.05 - 14.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Maono A04E Mikrofons ar statīvu (melns)

Maono A04E ir augstas kvalitātes kardioīdais mikrofons ar regulējamu statīvu, ko var piestiprināt pie galda malas. Tas nodrošina fantastisku skaņas kvalitāti, ļaujot ierakstīt podkāstus, vadīt straumes, videokonferences un daudz ko citu. ENC funkcija papildus samazina ārējos trokšņus, lai nodrošinātu skaidru un skaidru skaņu jūsu auditorijai. Izmantojot komplektā iekļauto kabeli ar maināmiem spraudņiem, mikrofonu var pieslēgt gan datoram vai klēpjdatoram, gan tālrunim, tādējādi paplašinot jūsu iespējas un padarot ierīces lietošanu vēl ērtāku. Tomēr ar to priekšrocības nebeidzas.

Lieliska skaņas kvalitāte

Maono A04E piedāvā izcilu skaņas kvalitāti, kas piesaistīs jūsu auditorijas uzmanību. Neatkarīgi no tā, vai ierakstāt podkāstus, straumējat vai piedalāties videokonferencēs, šis mikrofons nodrošina izcilu skaidrību un skaņas kvalitāti.

Iebūvēts audio interfeiss un skaņas karte

A04E mikrofonam ir iebūvēts audio interfeiss un skaņas karte, kas nodrošina ērtu savienojumu ar datoru, klēpjdatoru vai tālruni. Tas nozīmē, ka jums nav jāuztraucas par sarežģītām konfigurācijām vai papildu ierīcēm - vienkārši pievienojiet un sāciet ierakstīt.

Reverb efektu programmatūra

Izmantojot komplektā iekļauto reverbācijas efektu programmatūru, jūs varat kontrolēt savu ierakstu skanējumu. Varat pievienot saviem materiāliem dziļumu un dimensiju, lai vēl vairāk apmierinātu savu auditoriju. Šis rīks ļauj viegli izveidot profesionālus skaņas efektus.

Izturīga konstrukcija

Maono A04E ir konstruēts tā, lai nodrošinātu izturību. Izgatavots no metāla, šis mikrofons ne tikai izskatās eleganti, bet ir arī ārkārtīgi izturīgs, nodrošinot ilgu ierīces kalpošanas laiku.

Videi draudzīgs iepakojums

Cenšoties ievērot vides aizsardzības prasības, Maono A04E komplekta iepakojums ir veidots tā, lai līdz minimumam samazinātu plastmasas izmantošanu, tādējādi samazinot plastmasas atkritumu daudzumu par aptuveni 90 %. Iepakojumā izmantotais papīrs ir 100 % pārstrādājams, padarot to par videi draudzīgu izvēli.

Maono saite

Maono Link ir intuitīva un viegli lietojama programmatūra, ko nodrošina Maono A04E komplekta ražotājs, lai lietotāji varētu pilnībā kontrolēt mikrofonu. Izmantojot Maono Link, varat regulēt mikrofona pastiprinājumu, samazināt apkārtējo troksni un pievienot reverb efektus, lai pielāgotu skaņu savām individuālajām vēlmēm.

Produkta veidsDaudzvirzienu mikrofoni
MikrofoniDaudzvirzienu mikrofoni
Mikrofonu savienojumsar vadu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse